lemon Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Pri hladani Homeland som zistil, ze je od minuleho roka natocena nova seria Dexter: New Blood. Dexter patri medzi je top serialy, ako mi toto mohlo uniknut… chces pomoct niekomu pri hladani serialu a nakoniec pomozes aj sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Díky za info ohledně Homelandu. Mám rád pořady podle skutečnosti, tak jsem pustil na Netflixu dnes vyšlou sérii Neskutečná Anna, ale po prvních dílech velké zklamání - neskutečná nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 KFL nekecal, Nobody je skvostná sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 V 4. 2. 2022 v 8:46, spineshank napsal: začala druhá série https://www.csfd.cz/film/844293-vychovani-vlky/1097181-serie-2/prehled/ Ahoj, už jsi nějaký díly viděl? Mě první série nejdřív nadchla, ale pak to ztrácelo spád a poslední díl už jsem skoro nevydržel. Tak teď nevím, jestli má smysl znovu předplácet HBO. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 No mně se líbila v tý první sérii ta hudba a atmosféra...nicméně bych si kvůli tomuhle seriálu určitě HBO nepředplácel Stáhni si první díl a rozhodni se...Za mě tedy nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 12 minutami, Anton_ napsal: No mně se líbila v tý první sérii ta hudba a atmosféra...nicméně bych si kvůli tomuhle seriálu určitě HBO nepředplácel Stáhni si první díl a rozhodni se...Za mě tedy nic moc. Díky! Hudba byla super. Ta létající muréna, nebo co to na konci bylo, to ale zabila. Šanci robotce ještě dám, ale teda bez předplatnýho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Mě ta druhá série spíš sere. Celej ten seriál je Takovej klasickej Ridley Scott - rozjede rádoby zajímavý témata (střety víry, humanizace androidu) a pak hovno z toho, jakoby nevěděl co s tím ala Prometheus a další. První série mě celkem bavila, první tři díly druhý mě spíš frustrují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Homeland byl tuším na Netflixu, zkus hledat Ve jménu vlasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 51 minutami, ragu napsal: Mě ta druhá série spíš sere. Celej ten seriál je Takovej klasickej Ridley Scott - rozjede rádoby zajímavý témata (střety víry, humanizace androidu) a pak hovno z toho, jakoby nevěděl co s tím ala Prometheus a další. První série mě celkem bavila, první tři díly druhý mě spíš frustrují. Díky, přesně solidní start, pak se to ale tak nějak rozmělňuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Za mě žádný zázrak, jen Lady Gaga překvapila, ani ne tak povislýma kozama, zoufale maskovanýma pušapkama, jak napsal Verbal, ale tím, jak bravurně vystřihla italskou dominantní mrchu. Dějově celkem nuda, ale atmosféra podaná skvěle, dobrej soundtrack. Herci šíleně přehrávají, ale to byl asi záměr, umocněný jedinečnou italskou angličtinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Ještě k těm vlkům.. Hned u prvního dílu, když jsem slyšel tu hudbu, tak se mi vybavil soundtrack od Hapky k S čerty nejsou žerty.. Neměl to někdo taky tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 6 hodinami, Polak Tomas napsal: Ahoj, už jsi nějaký díly viděl? Mě první série nejdřív nadchla, ale pak to ztrácelo spád a poslední díl už jsem skoro nevydržel. Tak teď nevím, jestli má smysl znovu předplácet HBO. Díky zatím ještě ne,čekám až to bude celé venku první serie měla na začátku dobrej potenciál,ale bohužel pak si tu kvalitu neudržela a v Top seriálech toto nemám něco jako Prometheus,nebo Covenant,mělo to dobré chvilky,ale jinak na jedno mrknutí asi cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 6 hodinami, spineshank napsal: zatím ještě ne,čekám až to bude celé venku první serie měla na začátku dobrej potenciál,ale bohužel pak si tu kvalitu neudržela a v Top seriálech toto nemám něco jako Prometheus,nebo Covenant,mělo to dobré chvilky,ale jinak na jedno mrknutí asi cajk Dík, já už na Raised by wolves skoro zapomněl, poslední dobou jsem se celkem zasekl na The Expanse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Neskutecna Anna, nazor si urobte sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 pomalu se nám blíží 3.série,doufám že to bude pecka červen je za chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 The Boys S03 vypada nadejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 10 hodinami, spineshank napsal: pomalu se nám blíží 3.série,doufám že to bude pecka červen je za chvíli Skvělá jízda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmdp Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) prave teraz, Prima COOL Pulp Fiction Upraveno 17. února 2022 uživatelem pmdp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 teprve předevčírem jsem zjistil, že na Netflixu je k dispozici legendarní Kancl/US verze/ Většina už asi viděla, skvělej humor a svižný tempo se ale neokouká stejně, jako epickej Jim vs. Dwight fight žejo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 https://www.csfd.cz/film/877858-nocni-doktor/prehled/ i přes nízký rating nenudilo, zajímavé téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se