instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 GS chrona bez velkych cudlikov a korunky nie su GS chrona. Pod to sa kedykolvek podpisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Seiko...Sumo...Chrono... Všechno...dohromady.. :-) tapatalk_1572820384799~01~01.jpgtapatalk_1572820384799~01.jpg Som rád, že v Seiku čítajú Chronomag. A že čítali o mojej túžbe po pekných chronách. Mal som na mysli pekné mechanické chroná. Nie škaredé solárne Sumá s rozdielnou farbou lumibrajtu na jednotlivých ručičkách a indexoch. Čo nás ešte čaká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Inspirace pro další výroční Asstron: Největší výroční Seiko rok široko daleko (1x55, 2x50). Je z toho jedna zrecyklovaná limitka, jedny další Presage (mimochodem naživo se mi nečekaně líbily) a uhlobastrony (který ale na nějakým levelu fungujou). Nový chronostrojek? chachá! Resuscitace 6S (která by těm Presagím umožnila rozložením sčítačů imitovat líp původní model? hehe! (A čert ví, jestli nepodepsali Hujerům nějakou částečnou exkluzivitu, nedivil bych se už ničemu). Furt ta stejná písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 toto naozaj nema limit. az daju na trh Pressage Sumo so smaltom a buziručičkami, tak vydrazim vsetky svoje Seika a dam to na charitu. A mam divnu obavu, ze nebudem musiet tak dlho cakat... OK, hlásim sa o tie SD chroná. Do budúceho týždňa to nejako vydržím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 vyvolavacia cena bude 8tis eur. piš, barde, střádej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jestli budou mechanický chrona, láce to nebude, teď jsem koukal na tyhle za 3.700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tahle vykrádačka vlastní limitky tu už pár stran zpět proběhla... Jinak ale teda jak tady byly zmíněný ty Ananta Chrona, tak jsem si vzpomněl na SAEH***, který vždycky, co si pamatuju chodily za nějakých 40 nebo 50k na zahraničních fórech byli lidi u posledních prodejů rádi, když nakonec (moooožná) šly za nějakých 900 doláčů. Že by to bylo i tím současným směřování Seika? Nebo to jen není oblíbenej model? (jakože já bych ho bral hned a všema deseti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 38 mm, 43 mm l2l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Co říkáte na tohle? Jako hodinky se mi fakt líbí, ale ta cena? WTF? Fancy strojek OK, limitka OK, ale přes kilo? To mi přijde už docela úlet. https://www.chronoshop.cz/seiko-sla033j1 disclaimer: není cílem příspěvku hanit chronoshop, tak snad kdyžtak kluci prominou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Vítej zpět na Zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Vidím, ze jsi do místního koutku dlouho nezavítal. Taková je realita dnešních dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Jo, jsem teď dost neaktivní zde resp. spíš prodávám nafukovací panny a tak Prošel jsem v tomto vlákně 2 měsíce zpět a nenašel jsem zmínku, tak jsem si říkal, že to sem nadhodím. Škoda, za dvacku bych do nich snad i šel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 chvilu pockaj budu aj za dvacku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 chvilu pockaj budu aj za dvacku.. ked bude panna za stovku :-)este jedna vec, aby sme sa bavili v rovnakej mene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 no sak v tom bola ta pointa. dnes su za 5ku, ale tej dvacky sa v zdravi dozijem asi aj ja.. a to sa teda vobec nešanujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Z takovýho historickýho odkazu se halt musí neco vytřískat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Aby se Seikari mohli ... ne, tu přesmyčku nenapíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Snáď to tu ešte nebolo SRPE11 SSA401 SRQ031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Ty chrona jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Ani nie sú drahé, nejakých 3400. Eur teda. Ale predloha, resp. originál sa mi páči viac a to nie som zrovna vlniaci sa na vintage vlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se