Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Seiko...Sumo...Chrono... Všechno...dohromady.. :-) attachicon.giftapatalk_1572820384799~01~01.jpgattachicon.giftapatalk_1572820384799~01.jpg

Som rád, že v Seiku čítajú Chronomag. A že čítali o mojej túžbe po pekných chronách. Mal som na mysli pekné mechanické chroná. Nie škaredé solárne Sumá s rozdielnou farbou lumibrajtu na jednotlivých ručičkách a indexoch. Čo nás ešte čaká?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inspirace pro další výroční Asstron:

post-38718-0-50875500-1572872009_thumb.png

Největší výroční Seiko rok široko daleko (1x55, 2x50). Je z toho jedna zrecyklovaná limitka, jedny další Presage (mimochodem naživo se mi nečekaně líbily) a uhlobastrony (který ale na nějakým levelu fungujou).

Nový chronostrojek? chachá! Resuscitace 6S (která by těm Presagím umožnila rozložením sčítačů imitovat líp původní model? hehe! (A čert ví, jestli nepodepsali Hujerům nějakou částečnou exkluzivitu, nedivil bych se už ničemu).

Furt ta stejná písnička.

Odkaz ke komentáři

toto naozaj nema limit. az daju na trh Pressage Sumo so smaltom a buziručičkami, tak vydrazim vsetky svoje Seika a dam to na charitu. A mam divnu obavu, ze nebudem musiet tak dlho cakat...  :frusty:

OK, hlásim sa o tie SD chroná. Do budúceho týždňa to nejako vydržím...

Odkaz ke komentáři

Tahle vykrádačka vlastní limitky tu už pár stran zpět proběhla... Jinak ale teda jak tady byly zmíněný ty Ananta Chrona, tak jsem si vzpomněl na SAEH***, který vždycky, co si pamatuju chodily za nějakých 40 nebo 50k na zahraničních fórech byli lidi u posledních prodejů rádi, když nakonec (moooožná) šly za nějakých 900 doláčů. Že by to bylo i tím současným směřování Seika? Nebo to jen není oblíbenej model? (jakože já bych ho bral hned a všema deseti)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...