Bells Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Za mě teda dobré, GMT vypadají moc pěkně a líbí se mi i vlnky (dá se to čekat ), jen vlnky bych chtěl do něčeho jiného, želvy a samuraje jsou už hrozně ohrané, jak je to asi miliontá verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ty GMT jsou asi myšlené jako následník Flightmasteru. Jako divery mají jiné s vyšší wr. Cena pěkná....5600? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lude Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Vypadá to jako by u nových Sumo dali o trochu delší minutovou ručičku. Teď špička mr jezdí blíž k tištěným indexům. To se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Rucky skratia chalani v hodinarstve noznicami na zelezo a bude to v cajku. GMT celkom fajn, akurat 10bar, to aby sa clovek bal vyjst na letny dazdik. Pričom máš najradšej nedeľné prechádzky po Mariánskej priekope, nie? Tie GMT nevyzerajú najhoršie. Ale zo Sumo urobili celkom obyčajné potápky, ničím sa moc nelíšia od ostatnej záplavy. Ešte koľko budú stáť. Si myslím, že po náročnom facelifte by mali byť okolo litra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 LX line se mi líbí moc .Se jim to fakt povedloAle ta cena je smrtelná . https://www.seikowatches.com/global-en/news/20190321-5?_bdld=2xcTaW.mCb9h91.1553159332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 tie gmt vazne 5600e??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 LX? A kdy bude řada LE, EX-L nebo SE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Už na ty GMT koukám asi po desáté a oboje jsou super, to se vážně povedlo. Jedinou chybou je, že jsem úplně obyčejný smrtelník a nemám na ně sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 LX? A kdy bude řada LE, EX-L nebo SE?To vychází, vrcholná Limited, jako u aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Kacirska... Kdyz v minulosti udělali par levnych modelu jak doplnek drahych reedici, tak by ted mohli udelat levnejsi verze k temhle spring driverum...ty gmt v obycejnym quartzu a za rozumnou cenu pro nas chude.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) tie gmt vazne 5600e???Bohužel, a Divery 300 za 6100?.Edit: ale pěkné jsou, to zase jo. Upraveno 21. března 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Aha, 6100,- , tak to bych se asi "smířil" s MM600 a ručkou (pro mne) navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 To je fakt úlet ty ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Co mě taky krká: Seiko má super tradici geniálních inhouse designů. A teď maj u vlajkový Prospex řady potřebu chlubit se, že jim to tuní nějakej externí vošoust? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) LX? A kdy bude řada LE, EX-L nebo SE?Je to na me nejak moc sofistikované.. :-) The line?s name, LX, hints at the Latin word for light and is a subtle nod to the way that light is reflected in the broad, flat surfaces of each case. Lx = lux https://www.seikowatches.com/global-en/news/20190321-5 Peněženku vysajou pekne.. :-) Upraveno 21. března 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ještě mi tam chybí GS se 4R15 inside, aby to bylo pěkně ucelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Jako nikdy jsem netoužil mít hodinky s věnováním, tak je mi celkem jedno jestli je potunil nějaký externista.Tím tuplem když vidím že se mu to celkem povedlo.Co je mi ale fest ekl, je ta cena. edit:A jak tak vidím že řádně stočili kormidlo vstříc novým zítřkům tak děkuju pánu bohu že už mám nakoupeno. Upraveno 21. března 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Nechci být zlý, ale ať se na to koukám z jakékoliv strany, tak za tu cenu to nejsou konkurence schopné hodinky. Vždy bude něco jiného čemu bych dal přednost. Takhle se z nich stávají hodinky pro malý okruh opravdových nadšenců a fanoušků. Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Hodinky fakt pekne, cena je podla mna dost ulet. "Seria LX" - zmyslu toho nerozumiem, z toho mala informacii to posobi dojmom "slachta medzi Prospex modelmi a nazov sa uz nejako vysvetli".. kazdopadne som na ne zvedavy nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se