junior300 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tloustka netloustka, za 65ky by som nemenil ani pod hrozbou nasilia Asi som divny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 6 hodinami, huhu4d napsal: Akurat skoda tej vysky 14.9mm Podla abtw to seiko zmerali 13.2mm bez sklicka.... Z profilu to na fotkách nevypadá tak vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Za mě jsou povedé moc a rád si je vyzkouším... Spona a profil tady (https://wornandwound.com/seikos-62mas-reissue-gets-new-enthusiast-friendly-variants-and-the-tuna-gets-an-upgrade/): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 13,2 je uplne v pohode, ideal by som povedal SKX007 maju 14, GS divery 14, MM300 15 - a tam to je uz citit a vidiet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Škoda, že tam cpou tu extenzi, ta mě překáží na želvách. Ale strapcode to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 k tej hrubke len tolko, ze vyrobca uvadza 13.2mm a na ablogtowatch to zmerali ako 14.9mm. Ale nieje to nic, co by sa nedalo prezit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 To je ale zásadní rozdíl. Já měl 14,7 důvodů, proč jsem vyhnal MM300. Přitom by stačil necelej milimetr dolů a zůstaly napořád, dodneška mě berou jedničky před iX érou. Tak uvidíme naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Musel jsem se dvakrát ujistit že jsem ve správném vlákně, překvapilo mě že se tu chválí :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 (upraveno) Noo, už se trošku nepozdává výška, tak bych to zas tak optimisticky neviděl To chce léčbu šestikilovým MM šokem a pak budou všechny hodinky, zcela normální. Ale abych vyjádřil i svůj názor. Taky mi nepříjdou špatné, ručky ok. Upraveno 4. května 2020 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 (upraveno) Šedé i modré "62mas" jsou fajn... hlavně ty modré... říkal sem si, že další Seiko už spíš nee, ale tyhle bych teda zvážil ... mají už svoje "jméno“ ? Akorát nechápu proč ještě přežívá ta hnusná extenze tahu. To fakt někdo chce? Kolik majitelů ze 100 to využívá? 0,28? Upraveno 5. května 2020 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 (upraveno) Jo, říká se jim "třetí nálev". K tý jednopolohový extenzi (předpokádám, že tu máš na mysli) - zrovna já tu a tam jo - lepší jedna poloha než žádná (je vedro, natečeš, a tak). Spíš by bylo fajn, aby byla celá tak nějak "lepčejší" z hlediska zpracování. Upraveno 5. května 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Ad extenze.. Pokud se neustale motam v kruhu seiko diveru, tak mam porad v zaloze MM sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Tah je k hovnu, ať žije Guma!! :-D A ty SPB147 mě začínají kurva brát. Zlatá s černou a na gumě... Mě se to moc líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Ona ta extenze je hlavně moc dlouhá, když ve vedru nateču a povolím, tak se mi hodinky točí kolem ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 To samozřejmě je, je to prostě jen nouzové řešení. @CEGY má pravdu (já mám takhle navíc jakž takž funkční GS diver sponu), ale samozřejmě je trapný, že nás Seiko nutí to furt takhle pytlíkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Nové fotky zálesáckých chron: https://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-captain-willard-spb153-hands-on/ Upraveno 8. května 2020 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Hajný Willard má jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 King Samurai https://monochrome-watches.com/seiko-prospex-divers-king-samurai-srpe35k1-srpe37k1-specs-price/?fbclid=IwAR0gk1rDMIEfgPfM-GLmazfQqZvMFXViGscCFRUUNy8wYiify74Kh1UNzVo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) King samurai - pouzdro ano, cifr ano, kyklop ano, tah ano ale transplantovat ručky Willardovky - i tu vteřinovku se semaforkem ;o) Upraveno 9. května 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 8. 5. 2020 v 17:00, instant napsal: Hajný Willard má jasno Nejsou spatny ty zalesacky co? Se mi snad libej vic jak ty cerny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se