Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Budu proti proudu, já nemůžu mít hodinky bez datumu (zkoušel jsem to) a tady je to vlastně tak malé, že to až tak nevadí, ale přečíst se to dá (mám to tak na chronech). Jinak bych je MM nenazval, korunka na 3ce je mínus i vše ostatní co se psalo výše....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolím si oponovat ohledně datumovky - podle mě je rozhodně lepší než kdyby byla na pozici trojky a výrobce (asi protože u driveru musí být lumi index)  vytlačil jakýsi cucek s lumi ven (dál od středu než ostatní indexy) jako to mrví u novějších šarží želv :

image.png.be2c9fb0fb4d12edbe08c23fff59cee5.png

Nebo dokonce jej vtlačí do armováku 🤮.

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odkaz ke komentáři

V 16. 11. 2023 v 19:11, Kamil.K napsal:

Dovolím si oponovat ohledně datumovky - podle mě je rozhodně lepší než kdyby byla na pozici trojky a výrobce (asi protože u driveru musí být lumi index)  vytlačil jakýsi cucek s lumi ven (dál od středu než ostatní indexy) jako to mrví u novějších šarží želv :

image.png.be2c9fb0fb4d12edbe08c23fff59cee5.png

Nebo dokonce jej vtlačí do armováku 🤮.

By mně zajímalo proč nejde udělat luminiscenční věnec datumovky, a na něm černá čísla. Muselo by to být o dost hrubší?

Odkaz ke komentáři

Já sem asi úplně divnej celej, ale čučím tady na ty výše (níže) vyobrazený želvy už dva dny a ... prostě se mi děsně líběj 🤷

No dobrá, povinnost lumi chápu, ale co teda na to jít trošičku jinak - co tak vrátit zpátky do hry můj oblíbenej prvek na ciferníku s day-date, teda ten starej dobrej kovovej rámeček kolem day-date (tak, jak to mívávaly hlavně starý dobrý pětky) a na něj dát vrstvu lumi? Ovšem tak, aby byl vidět o ten kov tenoučkou linkou po vnějším obvodu. Za mě by to byla pecka. Blbost?

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal:

To, ze nie su MM je ok. To, ze su hnusne, uz ok nie je.
Nechapem, preco si niekto nekupi starodavne mm300 a mm600 a bude mat sväty pokoj od tychto....neviem ako to nazvat (hnusov)...

Přemýšlím kdo je cílová skupina pro tyhle mm. Ortodoxní seiko fanboys to nebudou, ti radši půjdou po sbdx/sla.
Vychází mi profil kupce: kafka bez přístupu na internet co se nechá oškubat přímo v butiku za full retail.

Odkaz ke komentáři

Asi pujdu proti proudu.
Ano, MM to rozhodne nejsou, pruhled na fadni strojek je opicarna a cenu radsi nekomentuju, ALE za posledni dobu co Seiko predstavilo mi to prijde jako jeden z tech lepsich pocinu. Po mensich potapkach od Seika jsme volali uz dlouho. Velikost pouzdra a jeho tloustka se mi vylozene libi. Struktura na cifru by byt nemusela, ale je zajimava. Zakomponovani datumky me tady nevim proc neurazi. Libily by se mi ty stribrne s kontrastni cernou lunetou.
Za me je to povedeny model, ktery proste zabili cenou. Az budou nekde jete do 1500 eur, tak je rad zkusim ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...