lukassob Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Parádní i rozměrově... Seiko Marinemaster SJE097, SJE099 a SJE101 https://www.fratellowatches.com/introducing-seiko-marinemaster-sje097-sje099-and-sje101-seiko-listened-to-you-fratelli/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Nejsou nejaky maly :-)) Uz neni monokok... nejsou kulaty indexy... nemaj 300 m (!) a jsou stihlounke... uz to neni ten korab na vlnach.. toto neni marinemaster :-) ale jsou docela pekny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Datumovka je extrémní peklo, úplně mě z toho píchlo u srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 (upraveno) Nejsou vylozene spatny. Rozmerove fajn, datumka byt ani nemusela, pruhy na cifru na chuja, misto cernyho cifru zas jakysi sedy, pruhled na chuja...jeste to chce poladit no a udelat alternativu s 7c46. radej za ty penize dotazeny tudor Upraveno 16. listopadu 2023 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 A sakra, průhled na potápkách a ještě s obrázkem, černý cifr taky chybí a za 3400e si to tady bude příznivce těžko hledat si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 9 hodinami, shewcza napsal: Datumovka je extrémní peklo, úplně mě z toho píchlo u srdce. Naprosto zbytečná, vypadá jak nějakej kaz. Nepřilepěj na to ještě kyklopa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Budu proti proudu, já nemůžu mít hodinky bez datumu (zkoušel jsem to) a tady je to vlastně tak malé, že to až tak nevadí, ale přečíst se to dá (mám to tak na chronech). Jinak bych je MM nenazval, korunka na 3ce je mínus i vše ostatní co se psalo výše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 (upraveno) Dovolím si oponovat ohledně datumovky - podle mě je rozhodně lepší než kdyby byla na pozici trojky a výrobce (asi protože u driveru musí být lumi index) vytlačil jakýsi cucek s lumi ven (dál od středu než ostatní indexy) jako to mrví u novějších šarží želv : Nebo dokonce jej vtlačí do armováku . Upraveno 16. listopadu 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Má pravdu ten chlapec. Datumovka je to poslední co by mi vadilo, jinde zase brblají, že je vidět moc a ruší. A než aby vytlačila index na trojce mimo kružnici tak radši decentní mezi indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Já myslím že to nazvali Marinemaster protože to jméno má u nich tradici. Ale škoda že na tu tradici nenavázali snad vůbec ničím. Teda jo, cenou. je to hroznej bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Za ty prachy, nekup to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 V 16. 11. 2023 v 19:11, Kamil.K napsal: Dovolím si oponovat ohledně datumovky - podle mě je rozhodně lepší než kdyby byla na pozici trojky a výrobce (asi protože u driveru musí být lumi index) vytlačil jakýsi cucek s lumi ven (dál od středu než ostatní indexy) jako to mrví u novějších šarží želv : Nebo dokonce jej vtlačí do armováku . By mně zajímalo proč nejde udělat luminiscenční věnec datumovky, a na něm černá čísla. Muselo by to být o dost hrubší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 S nezkoušel už to nějaký výrobce? Protože tohle, bych řekl, že už muselo přeci někoho napadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Jo, taky mě to napadlo hned jak se změnila norma iso6425 a začali vymýšlet ty body v armováku apod. A když už nás to napadlo tři, tak proč ne výrobce, no asi to má nějaké háček. Třeba při potápění o půlnoci by ti zmizel index. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 ...asi zmíněná norma nedovoluje použití lumi datového věnce (kvůli výměně nebo cojávím). V každém případě jsou nové verze želv a některých dalších diverů Seika s datem na trojce trochu pomrvené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Já sem asi úplně divnej celej, ale čučím tady na ty výše (níže) vyobrazený želvy už dva dny a ... prostě se mi děsně líběj No dobrá, povinnost lumi chápu, ale co teda na to jít trošičku jinak - co tak vrátit zpátky do hry můj oblíbenej prvek na ciferníku s day-date, teda ten starej dobrej kovovej rámeček kolem day-date (tak, jak to mívávaly hlavně starý dobrý pětky) a na něj dát vrstvu lumi? Ovšem tak, aby byl vidět o ten kov tenoučkou linkou po vnějším obvodu. Za mě by to byla pecka. Blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 V 16. 11. 2023 v 7:20, petr_cha napsal: Nejsou nejaky maly :-)) Uz neni monokok... nejsou kulaty indexy... nemaj 300 m (!) a jsou stihlounke... uz to neni ten korab na vlnach.. toto neni marinemaster ale jsou docela pekny Sú nemastné-neslané a súhlas, nie sú to MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 To, ze nie su MM je ok. To, ze su hnusne, uz ok nie je. Nechapem, preco si niekto nekupi starodavne mm300 a mm600 a bude mat sväty pokoj od tychto....neviem ako to nazvat (hnusov)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal: To, ze nie su MM je ok. To, ze su hnusne, uz ok nie je. Nechapem, preco si niekto nekupi starodavne mm300 a mm600 a bude mat sväty pokoj od tychto....neviem ako to nazvat (hnusov)... Přemýšlím kdo je cílová skupina pro tyhle mm. Ortodoxní seiko fanboys to nebudou, ti radši půjdou po sbdx/sla. Vychází mi profil kupce: kafka bez přístupu na internet co se nechá oškubat přímo v butiku za full retail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Asi pujdu proti proudu.Ano, MM to rozhodne nejsou, pruhled na fadni strojek je opicarna a cenu radsi nekomentuju, ALE za posledni dobu co Seiko predstavilo mi to prijde jako jeden z tech lepsich pocinu. Po mensich potapkach od Seika jsme volali uz dlouho. Velikost pouzdra a jeho tloustka se mi vylozene libi. Struktura na cifru by byt nemusela, ale je zajimava. Zakomponovani datumky me tady nevim proc neurazi. Libily by se mi ty stribrne s kontrastni cernou lunetou.Za me je to povedeny model, ktery proste zabili cenou. Az budou nekde jete do 1500 eur, tak je rad zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se