McStinger Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Vieš ako. Psy štekajú, ale karavána ide ďalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Prečo sa neozveš, keď niečo pochválim? Som konzerva, nemám rád zmeny a to logo sa mi naozaj nepáči. Mrzí ma to edit: klamem, nemrzí Hehe Já jsem taky celkem konzervativní, ale štítek tu byl přes 50 let a na některých modelech už vypadal nevhodně. Takže změna po 50 letech je gut. Z té šikmé pětky, která vypadá jako písmeno S, neskáču radostí do stropu, ale na té řadě, kterou to chtějí odstartovat, mi nevadí. Otázkou je, jak to bude sedět na decentnějších modelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Co už by tam museli dát za logo abyste tu byli spokojení, fakt nevím :-D Za mě "Xko" i "Sko" fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Prečo sa neozveš, keď niečo pochválim? Som konzerva, nemám rád zmeny a to logo sa mi naozaj nepáči. Mrzí ma to edit: klamem, nemrzí Ja jsem taky konzerva. Mam rad tradice, Seiko ma svoji radu "5" na trhu kolik, 50let? Ja to logo mam rad. A jsem na nej zvyklej. Fanousci jsou na nej zvykli. I ti, co se o hodinky nezajimaj a koupili si svoje petky pred x lety a dlouho jim verne slouzily. Mam v praci tri kolegy, temer duchodce, jeden ma novejsi model se 7s26, vorvany jako prase, ale fungujou a ma je rad. Dva maj vintage modely, tusim 6309 a 6119 kalibry, samozrejme bez servisu. Kdyz jsem se s nadsenim voptal, kdy a kde je kupovali, tak se jen usmali a ze uz si to za tech kupu let nepamatujou...zadni fandove, jen uzivatele. Ja obecne nemam rad zmeny, ne tam, kde neco dobre funguje. Chapu, ze se chtej prezentovat jako inovativni firma, ale tahle unavena padajici petka je nejen hnusna, ale pripada mi vylozene jako z nouze ctnost. Je to krivy, meli by to davat zpetne na dynko k modelum s krivym chapter ringem. Tech bude habakuk. Jak ja tudle firmu mival rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Vždycky mě baví, kolik jednoznačných soudů a emotivních příspěvků tu vždycky je ve chvíli, kdy u daných hodinek neexistuje živá fotka, natož aby je tu někdo třeba viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 A no jo furt, aby ses nezblaznil:-)Ja je mam furt rad, ty to vis moc dobre, ale mne tyhle "inovace" nevonej, no. Chapu, ze vymyslet a realizovat neco novyho nejni prdel, ale nastesti je furt milion pet modelu, ktery bych rad vlastnil. Ale to je nekam jinam. Jdu si koupit nejaky Steinharty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Já právě ani nevim, kdy jsem nějaký pětky naposledy měl a kdy jsem si chtěl nějaký vůbec koupit. Tyhle jsou po delší době první, kde by to mohlo klapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 A já zas klidně já půjdu proti proudu. Staré pětkové logo mi přišlo hnusné, respektive stylově překonané tak před dvaceti lety. Na moderněji pojatých hodinkách jak pěst na oko. Pro mě jeden z důvodů, proč jsem pětky neměl. Nové mi přijde dobré, decentní, přitom takové energické. Pravda asi lepší pro sportovnější modely než k oblekovkám, ale obecně rozhodně posun vpřed. A co se týče SKX? Je zřejmé, že pro tu řadu už nebylo v portfoliu místo. Mám je rád, mám doma doma dvoje, ale vyrábí se beze změny roky. Spíš mě překvapuje, že je zachovali alespoň v této pětkové podobě. Přiznám se, že bych možná byl radši, kdyby skončily úplně. Byla to ikona, s jasnými znaky a takhle je to takové vykuchané. Suma sumárum. Nové logo super, nějaké pětky si asi budu muset koupit. Ale "SKX" to nebudou, zůstanu u svých plnotučných modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Já nechci bejt za frflala, ale taky se mi to moc nelíbí Resp. teda konkrétně tenhle model - je škoda, že nebyli trochu odvážnější a jsou to prostě podle té fotky rebrandovaná SKX. Ale jsem zvědavý na další modely, zpracování té řady a jak bude to logo vypadat na živo. Já mám pětky rád, staré i moderní, takže tomu dávám šanci a třeba něco bude příjemné překvapení a zas nějaké po čase pořídím A taky jsem hodně zvědavej na živo na nové Alpinisty. Tam se mi právě líbí, že nehodili na starý model deštníkové ručky a X-ko na cifr a vzali to hezky z gruntu. Tak snad nebudou za raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 ten sunburst je hipsterske retropeklo, ale jobokis to isti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 On se člověk na obrázku na něco zaměří a pak v reálu zjistí, že to neni vůbec hrozný tak, jak si myslel. Pětka sem, pětka tam, hlavně ať to mastěj z gruntu pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Mě teda to nové logo ala superman nevadí vůbec, je decentnější, než to předchozí a líbí se mi, má šmrnc a beztak jsem hipster, nebo ještě něco horšího Rozšířit novou verzi Save the ocean ještě do těch nových SKX, tak je okamžitě chci, ten cifr je super, ale želvy, ani Samuraje mě bohužel neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ty oranžový jsou super. Škoda že žádný hodinky a vlastně ani náhodou potápky nepotřebuju :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) Hodinky a hlavně potápky potřebuje i neplavec Čim víc, tim líp. Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ty oranžový jsou super. Škoda že žádný hodinky a vlastně ani náhodou potápky nepotřebuju :-Dtak zrovna oranzovy muzes furt koupit jako original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Nové pětkové logo za mě rozhodně ne. Ne že bych byl proti jakékoliv změně, ale toto se jim nepovedlo. Zato použít skx pouzdro i na jiné modely než na original skx chválím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Já chci vždycky to co je nový, i když je to někdy horší (a v tomhle případě si to ani nemyslím) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) Jsem zvědav, jak budou vypadat na ruce. Z dosavadních fotek na nich nic špatnýho nevidím. Musím se přiznat, že jsem původní pětkový logo nikdy neměl rád, takže za mě jde o změnu k lepšímu, je takové decentní. Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem Pilfour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 jsem na nový pětky fakt moc zvědavej, snad to těmahle nekončí. k padesátinám by se mohli konečně pochlapit=klidně inspiraci z historie. nový logo na těch "skx" působí taky jako pouze natištěný. to by bylo super.zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se