azeppelin Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Ta termoska k tomu je super, příští rok bude snad i Kaufland limitovaná verze, jako Botas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Ja by som radsej piknikovu supravu s dekou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Piknikové súpravy sú až ku GS, s dekou ku GS chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Najdi sedm rozdilu... mezi puvodni reedici a reedici reedice.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Je to nakonec docela upgrade (krome strojku).. Barevny textBarevna vterinovkaIndexyKeramicka lunetaPlasticky cifrKyklopSafir Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 A bude to k sehnání i v našich končinách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Kyklopa jsem u Seika ještě neměl, tyhle budou mít asi zas ten hardlex nebo už je taky povýšili? Dyk ten safír stojí prd, s kyklopem dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Želvy jsou dneska už samozřejmě směšný, ale musím říct, že zapomenout na všechny předtím a kdyby byly venku jen tyhle, asi by mi to dávalo smysl jako moderní oživení klasiky a koupil bych si je Škoda, že mezi touhle myšlenkou a realitou je dalších 30 modelů téhož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Mě se líbí, vypadají "tvrďácky" mě se zdají i zuby na lunetě jinak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Zuby na lunete vyzerajú konečne celkom kultivovane, doteraz to snáď kotlali tupým drevom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Vypadaj skvěle, škoda toho kyklopa, ale s tím půjde něco udělat. Ty bych možná i zkusil, jestli nebude cena zase dvojnásobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Cenu tipuji tak na dvacku. Za mě bych tam upravil sponu, ta mi u aktuálních želv přijde hodně mizerná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 ... Za mě bych tam upravil sponu, ta mi u aktuálních želv přijde hodně mizerná.Za mě bych tam upravil sponu, ta mi u aktuální ch želv minimálně diverové Seikoprodukce přijde hodně mizerná. V tomhle tu značku prostě nepochopíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Škyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Já teď koukám, co jsem to tam dal za nesrozumitelnou blbost - ťapka asi tvl neumí proškrtnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jakože kyklop, nová série barviček a dlaždičky na cifru. To se Vám fakt líbí? Na wus píšou orientačku 800 AUD, cca 13K CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Minule tu chalanisko rozpredaval zbierku Seiko, ze mal dobru ponuku na LX od AD v Budapesti.No ale akosi som zatial nezaznamenal, zeby sa nimi pochvalil. A to by boli urcite prve, alebo medzi prvymi na fore.O chvilu pridam a pochvalim sa Len co dojdem z dovolenky Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Jakože kyklop, nová série barviček a dlaždičky na cifru. To se Vám fakt líbí? Na wus píšou orientačku 800 AUD, cca 13K CZK. Mně nepřijdou být tragický, ale na druhou stranu už nejsem pro tuhle kategorii u Seika úplně zákazník, takže se třeba pletu. Jak píše Vojta B: "asi by mi to dávalo smysl jako moderní oživení klasiky a koupil bych si je. Škoda, že mezi touhle myšlenkou a realitou je dalších 30 modelů téhož". Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 496? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Takže zrušit poplach, je to jen další limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se