VojtaB Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Jo a budou mít 8L35 strojek a budou za 150 :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Já bych šel až tak daleko, že se odvážím tvrdit že nové logo 5 Sport mi vadí méně a je hezčí a decentnější než logo X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 To si az tak daleko teda nezasiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Je tu nejak ticho. Snáď nie pred búrkou. Pred búrkou, ktorá prináša po dlhom čase nové modely. Dámy a páni, sú tu. Predstavujeme vám modely SRPE71K, SRPE72K, SRPE74K, SRPE75K a SRPE77K. A to všetko v príjemných cenách, začínajúcich na 350 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Rose gold zabity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 ...to aj ten 'full' gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Podľa mňa to chystajú na olympiádu v Tokiu, budú sa dávať namiesto medailí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Mi to pripomíná ty živý sochy, když se jeden natře stribrnou barvou a dřepí celej den na schovaný židli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Klid, levne zlate petky se delaly vzdycky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Tak každý snad má právo najít si to své Seiko. Aby mu v průvodu hezky slušelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 (upraveno) Počkal bych si na "živé" fotky . Upraveno 8. července 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 ten gotickej font na lunetě je teda něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 To je historizujúci detail A je to podľa mňa tak jediné, čo by mohlo vadiť. Ako fashion hodinky sú IMHO gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 krásný historizující detail (tak 75 let nazpátek) by k tomu fontu na lunetě bylo zdvojené logo 55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 říkal tady někdo klid před bouří? https://www.seikowatches.com/jp-ja/special/japancollection2020_limited/?fbclid=IwAR0id6IS2r5viWdBP4WHepAK8B7hZH7-d1Z5LYeFSuKv1X0qp7POcDU7eEE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Možná tak ty Brightz, co vypadaj jak Astrony... Jinak mi všude něco vadí. Ale jako sjednocený to je modře hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Je to v podstatě zdařilá kolekce. I ty gold a rosegold. Nemám tomu co vytknout, akorát když si každé představím samostatně, vytržené z kolektivu, tak to nějak ztrácí to kouzlo. Za mě nejlepší modrásky vpravo dole ale na tahu z těch vlevo dole ;o) Jojo. Kdo chce moc, nemívá nic .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Ty Seiko 5Sport bez lunety nakonec nejsou tak špatný...trochu sem změnil názor. Vlastně proti nim mám jedinou výhradu a to plechové koncovky tahu. A to je/bude řešitelné strapcodem i když za draho (vzhledem k ceně hodinek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 (upraveno) Mnoho let jsem plechové koncovky tahu podceňoval i haněl. A minulý týden jsem pořídil takové lehké Pulsarky. A ty mají tak dobře tu plechovou nádheru zpracovanou, že jsem změnil názor. U plných endlinků je to jasná součást tahu, Ale ty plechovky už vidím opravdu jako mezikus. Akorát promo fotky mám pocit retušují tak, aby se to tvářilo jako plný dilek. Je to sice jen vzdálená příbuzná, ale tematicky nejsem tak OT jako obvykle ;o) , Upraveno 10. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Já nevím, ty nové pětky vypadají jak cetky od kolotočáře a z modrých limitek bych si vybral zasejc Suma (ale nejspíš protože vypadají vlastně jakž takž pořád stejně). Já jsem docela zklamaný. Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se