gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 No, vždyť to píšu, že mám vlastně z toho nakonec celkem pěknej pocit. A ta legendární řada SKX mi zrovna moc žíly netrhá, co bylo, to bylo. Že se v Seiku rozhodnou ukončit skx a jejich design použít v novejch pětkách mi nepřijde jako něco divnýho. Obojí základní hodinky za pár šušňů. Dát ale stejnou ručičku do levnejch pětek za pár šušňů a zároveň do GS řady za statisíce, no nevím. Jestli to ale místním seikoborcům přijde cajk, tak to asi halt i ten cajk bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Ona zase až tak stejná nebude, ale máš pravdu, že je jim na první pohled podobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 SKX/5KX je samosebou taky dobrý téma, ale když se vrátim k babmbuli a k tomu, jak tě dráždí - to teda budeš mít zejména v moderním Seikosvětě dost složitý O bambuli se všude možně vyúhozila už hromada úhozů, ale je to prostě vlastnost, která funkčnosti nic neubírá - spíš dokonce přidává. Luminiscenční prvek na vteřinovce daný ISO normou tam primárně není kvůli vteřinovým odečtům, ale aby bylo na první pohled zřejmé, jestli se hodinky nezastavily. Bambule pak znamená možnost větší luminiscenční plochy a tak i lepší čitelnosti. Jestli je obecně problém, že "stejná ručička" je v lacinejch i dražších modelech (ale ona tak úplně stejná neni, ručičku z fotky na želvách nfakt nenajdeš) je spíš filozofická debata. Nejsem sám, komu bylo Seiko vždycky sympatický PRÁVĚ tím, že určitý prvky jsi našel napříč portfoliem, i SEIKO na starých GS k týhle - jak se ukázalo špatně udržitelný - jednotě přispívalo, ale to už dost odbočuju. Pochopitelně se ti to líbit nemusí a je to jak bys řekl cajk, ani "místní seikoborci" nejsou zas až tak homogenní skupina, jak se leckomu zdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Že se na to vysvětlování toho divnýho protizávaží na vteřinovce už nevykašleteje to prostě hnus a nemá to tam co dělat, jen idiot to přeci dá takhle vopačně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Je to hnus ty Japonci. Prostě dosetrit na Rolex, s ničím jiným nemá smysl ztrácet čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 A co mám dělat, když mám prachy na Rolex, ale nechci podporovat tu jejich pořadníkovou filozofii? Ne, nech to být, to byla filozofická otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 před 7 hodinami, dr.sphinx napsal: Nejsem sám, komu bylo Seiko vždycky sympatický PRÁVĚ tím, že určitý prvky jsi našel napříč portfoliem No tak ale v tom případě je ta otázka ohledně SKX\5KX vlastně úplně bezpředmětná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Dalsi z limitek ke 140 vyroci firmy. Tentokrat inspirovane ctvrti Ginza. Ty Alpinisty se mi teda dost libi. Podrobnosti na Monochrome: https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-140th-anniversary-limited-editions-ginza-inspired-prospex-alpinist-spb259-presage-ssa445-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Zaujímavo to vyzerá, nie sú škaredé. Škoda Presage, že neodolali dať tam okno k mašinistovi, boli by tiež fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Tiez to vidim rovnako. Ale pekny pocin od Seiko. Ked sa tak zadivam na tie prospexove, az sa mi z tej mozaiky zacina tocit hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 já jen nechápu proč skoro žádný nemaj logo/signování na korunce.. To už mívaj jiný značky za půl peněz. To je tak složitý a nákladný na korunku vygravírovat S ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tiez to vidim rovnako. Ale pekny pocin od Seiko. Ked sa tak zadivam na tie prospexove, az sa mi z tej mozaiky zacina tocit hlava. Ešte nie tak dávno by tú mozaiku skladali ručne a leštili štetčekom z peria ryby fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Mě to přijde, jako pohled na střechu věže shora a z výšek se mi dělá zle. Asi i z tohoto, mě se prostě nelíbí, kompletně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 @DavidLCTak si predstav, že to už je dlažba dole vo veži a že už si tesne nad ňou a nič nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 To propružíš v kolenou:) To by chtělo vidět na živo. Takhle mi vzorkování přijde moc masivní a ostré. Třeba bude live dojem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Sympatická velikost nových Seiko Prospex SNE573, jen za mě škoda že je jsou to solary. https://www.helveti.cz/seiko-prospex-sne573p1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Ty uz tady na foru nekdo nosi, ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 před 10 hodinami, McStinger napsal: @DavidLCTak si predstav, že to už je dlažba dole vo veži a že už si tesne nad ňou a nič nehrozí Představa je to pěkná, ale paty brní pořád. Tohle nepropružím ani v kolenou, ani v pevném názoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 9 hodinami, petr_cha napsal: Ty uz tady na foru nekdo nosi, ne Tušim @IzTaPa má 569 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Tušim [mention=22460]IzTaPa[/mention] má 569Ma je, ale nenosi.. takze brzy pujdou z domu, bohuzelSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se