financ Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Že vy zas chystáte nějakou limitkuA ne jednu.Az budu na pevnym pc, se taky pripisu. Proc vlastne nemam jednicku i tady? :-)
filo-boxer Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 kde se to dá komentovat ?Tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Na výslovné přání kolegy si prohodíme čísla, aby to bylo stejné jako v našich limitkách Financ Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann Stanik73 Jeronimo simsa Straspol Daemonultimate Upraveno 18. února 2014 uživatelem straspol
Návštěvník YPO Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/du tam *tak mě teď na hajzlu napadlo, jestli by se to vlákno nedalo jenom tak prostě smazat ..... aby vás jako nesralo .... a nemusel se tu tvořit pořadník na cosi ..... ** dobrá trapárna Upraveno 18. února 2014 uživatelem YPO
Honza.manta Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Na výslovné přání kolegy si prohodíme čísla, aby to bylo stejné jako v našich limitkách Já se své třináctky klidně vzdávám.
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 du tam *tak mě teď na hajzlu napadlo, jestli by se to vlákno nedalo jenom tak prostě smazat ..... aby vás jako nesralo .... a nemusel se tu tvořit pořadník na cosi ..... ** dobrá trapárna To nic. Já se nezlobím
Návštěvník YPO Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 To nic. Já se nezlobím to sem šťastnej, uš sem měl trochu černý svědomí ...... třeba tě dnes zase v noční půl jedný napadne jiná chytrost
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 to sem šťastnej, uš sem měl trochu černý svědomí ...... třeba tě dnes zase v noční půl jedný napadne jiná chytrost Určitě, já jsem úplná studnice nápadů sám žasnu, kde se to ve mě bere.
VintageLover Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Financ Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann Stanik73 Jeronimo simsa Straspol Daemonultimate VintageLover
t.p Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Že vy zas chystáte nějakou limitku :lol2: ...ale k věci, tohle "pravidlo" sem bylo zavlečeno z fóra temná komora.Za sebe slibuji, že zde nic jiného krom skládaček a podvodů komentovat nebudu.
ricous Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 A platí to jen na Primky a nebo i jiné značky? Jaké aukční servery - Aukro, jiné CZ nebo i Ebay? Je to omezeno sekcí Starožitnosti nebo stářím hodinek? Budeme nakupovat co nejlevněji a naopak při prodeji si přihazovat? Co s tímhle vláknem? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61800-co-je-kde-na-prodej-a-za-kolik/ Co když se někdo optá, jestli je vše v aukci OK a bude - to pak bude dotaz smazán? A co na to Jan Tleskač s Raulem...? Chlapi, přijde mi to...diuný...asi moc piju...
Chosef76 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 To ricous: jo, vlákno je divný. Stejně jako smysl seznamu je diskutabilní, ale napsal jsem se, pač..už rozpoutání této diskuse vede alespoň k zamyšlení o problému, který se straspol snaží v dobé víře nastínit a v tom smysl vidím.....a propos, často přemýšlím, proč někteří zdejší ostřílení členové se snaží všechno stírat nebo přinejmenším humorizovat. Chtějí nám ostatním něco dokázat ?...., ale možná jen o tom moc přemýšlím nebo málo piju
Honza.manta Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 A platí to jen na Primky a nebo i jiné značky? Jaké aukční servery - Aukro, jiné CZ nebo i Ebay? Je to omezeno sekcí Starožitnosti nebo stářím hodinek? Budeme nakupovat co nejlevněji a naopak při prodeji si přihazovat? Co s tímhle vláknem? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61800-co-je-kde-na-prodej-a-za-kolik/ Co když se někdo optá, jestli je vše v aukci OK a bude - to pak bude dotaz smazán? A co na to Jan Tleskač s Raulem...? Chlapi, přijde mi to...diuný...asi moc piju...Jedná se pouze o aukro a primky.
martar Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Dotazy na probíhající aukce jsem nepsal a psát nebudu (i když jsem si už na aukru párkrát hezky naběhl), a na komentáře se necítím, takže mě tam klidně připište.
Chosef76 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Financ Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann Stanik73 Jeronimo simsa Straspol Daemonultimate VintageLover martar
skodna Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Že bych si taky stoupnul do fronty? Sice nevím na co fronta je, ale za dob nedávno minulých, to bylo normální.Kde byla nějaká fronta, tam si každý kolem jdoucí stoupnul. Až potom zjišťoval na co to právě stojí. Chlapi neblbněte, vždyť je to nesmysl. Tím, že si dáte závazek, že nebudete komentovat aukce nic nevyřešíte. Pár lidí možná ještě do budoucna někoho ovlivní, ale stejně si ten zbytek bude komentovat dál a vy se budete pořád dohadovat, zda je to v ókeju a jestli by to nemělo být trestaný. Stejně dnes na aukru není skoro nic košér a skoro v každé aukci je něco co smrdí. Bohužel je jiná doba, a jiný to nebude. No a teď sem to teda podělal, páč co tady datluju tento nesmysl, a vy přemýšlíte, co dalšího napsat, byly vydražený orlíky i s krabičkou za 1500,-. Kdyby to vlákno tady nebylo, tak jsem se to dověděl a určitě bych aspoň zvedl cenu kupci.
straspol Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Že bych si taky stoupnul do fronty? Sice nevím na co fronta je, ale za dob nedávno minulých, to bylo normální.Kde byla nějaká fronta, tam si každý kolem jdoucí stoupnul. Až potom zjišťoval na co to právě stojí. Chlapi neblbněte, vždyť je to nesmysl. Tím, že si dáte závazek, že nebudete komentovat aukce nic nevyřešíte. Pár lidí možná ještě do budoucna někoho ovlivní, ale stejně si ten zbytek bude komentovat dál a vy se budete pořád dohadovat, zda je to v ókeju a jestli by to nemělo být trestaný. Stejně dnes na aukru není skoro nic košér a skoro v každé aukci je něco co sm.dí. Bohužel je jiná doba, a jiný to nebude. No a teď sem to teda podělal, páč co tady datluju tento nesmysl, a vy přemýšlíte, co dalšího napsat, byly vydražený orlíky i s krabičkou za 1500,-. Kdyby to vlákno tady nebylo, tak jsem se to dověděl a určitě bych aspoň zvedl cenu kupci. Vždyť Tě nikdo nenutí, tak se mezi nás nepiš, komentuj si kdy chceš co chceš my přece nic nikomu nevnucujem, tím méně pak agresivně . Prostě padnul jakýsi dotaz, jestli proběhlo sčítání, a já si s hrůzou uvědomil, že vše bylo doteď jen na gentlemanské dohodě, neboť na fóru gentlemanů to tak nějak stačilo. Teď to asi nestačí a je třeba vystoupit z anonymity, aby se i ostatní kolegové mohli důkladně zorientovat. Já se za své někdejší rozhodnutí nestydím a považuji ho i nadále za aktuální, a podle nedávných reakcí nejmenovaných šmelináříčků to evidentně svůj dopad má. No tak jsem obětavě začal a nějak se to vyvíjí, někdo chápe, jiný se řehtá, ale bavíme se všichni- a o to jde především. Upraveno 19. února 2014 uživatelem straspol
skodna Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Tak zatím jsem žádný aukce, aspoň co si pamatuju nekomentoval, a nějak se nevyjadřoval. Jak píšeš, byl zde vznesen návrh nekomentovat a s tím jsem se v tichosti ztotožnil a nevyjadřoval se k němu. Krom aukcí s bastlama nic dál komentovat nebudu, ale připadne mě zbytečný se psát do seznamu na něco, co stejně bude akceptovaný jen několika lidmi, kteří to dali jasně na jevo už dřív a ví se to o nich, že se nebudou podílet na umělém / nepřímém navyšování svých potencionálních nákupů. Nechtěl jsem se ani nikomu vysmívat natož někoho urážet.
bohus76 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Také se vlastně k aukcím nevyjadřuju,vyjma bastlů na kterých se dotyčný snaží prodat za každou cenu a splácá to jak kočička s pejskem dort.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se