Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

dostal jsem za ukol sehnat novou kozenou sedacku do vobejvaku.

Nasel jsem neco, co se mi libi (3m, s bocnim valecim vybezkem, velmi siroke sedaky, stelovatelna operadla) v Kika za 90 litru od nejakejch rakusaku (ada)

Nemate nekdo tip, kde to jeste zkusit hledat? Radsi bych platil o polovinu min teda..

Odesláno

Zkus www.luxusnisedacky.cz

Akorát si dej bacha, některý modely mají varianty (za rozdílné ceny) s různou tloušťkou kůže, ale i varianty kde kůže je na sedáku a opěráku (namáhané části), ale zbytek je koženka.

Ale slušný ceny mají v sekci "skladem". Kvalitativně jako Kika, akční ceny poloviční.

Odesláno

kvalitní kožený sedačky u nás stejně jako nábytek jsou obecně dost drahý...když se podíváš v Německu do  XXXLutze http://www.xxxlshop.de/cms/frontpage (nejbližší je v Bavorsku) nebo do Höffnera http://www.hoeffner.de    (ten je třeba v Dřážďanech v Elbeparku) .tak si myslím, že pořídíš..co jsem koukal..(taky vybírám..tak kolem 2-2,5 tis..EUR už se dá hodně dobře koupit..často mají akce/velké slevy) pořád se vyplatí si tady půjčit transita a na otočku do Reichu vyrazit...

Odesláno

Já bych ani nezatracoval přímo výrobce v Polsku, ostatně mraky výrobků v našich obchodech odtamtud přímo pochází, speciálně nábytek v obchodech jako Kika nebo Asko atd.. Ceny v PL velmi příjemný, najdi si ale přímo výrobce a předpokládám že nehledáš co nejlevnější šunt, což oni taky umí :D

Polsky se nábytek řekne meble a zbytek ti řekne gúgl.

Odesláno

Znam chlapika ke kterymu prijdes, ukazes fotku sedacky a on ji zhotovi za pulku. Dela fakt peknou praci, momentalne mi jeden kus dokoncuje. Neni problem v prubehu praci ho navstivit a kontrolovat. Sam mne to nabidl. Nevyhoda pro tebe je vzdalenost. Je z Moravy.

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Kupovali jsme celokoženou 3+2+taburet v KIKA a maximální spokojenost, předtím SCONTO, a to byl shit, který vydržel naštěstí jen rok, mezitím jsem okukoval produkci Foundrymana, ale zvítězila KIKA, mimochodem ta naše sedačka z KIKA není vyrobena v Polsku, ale v Lichtensteinsku, tím netvrdím, že z Polska je to šunt, ale naše dvě předešlé sedačky ze SCONTO byly vyrobeny v Polsku

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Zkus www.luxusnisedacky.cz

Akorát si dej bacha, některý modely mají varianty (za rozdílné ceny) s různou tloušťkou kůže, ale i varianty kde kůže je na sedáku a opěráku (namáhané části), ale zbytek je koženka.

Ale slušný ceny mají v sekci "skladem". Kvalitativně jako Kika, akční ceny poloviční.

To jsou sracky! Vevnitr kostra jako kdyz stavis krmelec!
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mame sedacku z Torrimex, naka nemecka, kuze, uz 4 roky a furt vypada 100%, prestoze se na ni dejou strasny veci (mineno deti na tom radej furt).

Sortiment nemeli spatnej, tak zkus mrknout, jestli jeste fungujou. Nekde v Plzni jsme byli.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Nakonec vobjednaná Kika, ukecal jsem ještě pár procent slevu, takže OK.

Po srovnání s konkurencí nejlepší kvalita/cena, podle mě. Pak sem dám dyžtak foto, koncem dubence.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...