Ondrej71 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Wow, Wow, Wow !!! Nádhera jako vždy. Fotky s atmosférou nejen hodinkovou a tvoje slečna .. no, no commemt
Bells Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 I vám dvěma děkuju za chválu, jsem rád, že se stále líbí.
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 V 23. 1. 2017 v 16:26, Bells napsal: Winter Celebration - Ursus Snow ParkTo mi uteklo, krásná sada fotek! Díky
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Michale, normálně jsem dostal regulérní chuť opustit interiér a vydat se do hor
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 V 25. 1. 2017 v 11:45, siwi napsal: Michale, normálně jsem dostal regulérní chuť opustit interiér a vydat se do hor Vojto, že by Michal vyvolal až takovou revoluci? Twl, to už je na pováženou...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 V 25. 1. 2017 v 13:33, siwi napsal: Von to prostě umí, no...
Bells Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Frostie i já děkuju. Heh Vojto, tak Jeseníky už jsi dal, takže takový předvoj už máš za sebou a není důvod proč dál otálet ne? Já jedu do hor hned zase příští týden.
Bells Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ještě jsem nijak neodprezentoval poslední přírůstek, takže to musím napravit. Jedná se o G.SHOCKY, model z řady G-LIDE GAX-100MA-2A Sapphire Blue Sea Waves. Už z názvu je patrné, že mají něco společné s mořem, přesně řečeno i se surfováním a to jak designem, tak i funkcemi. Proč jsem je tedy koupil, je naprosto jasné..ano takový kousek mi nemůže chybět a jelikož jsem nějaké géčka chtěl, tak toto byla jasná volba. Jsou pořádně šílené, veselé, to mě přesně u takových hodinek baví. G-SHOCK WORLD with Erica Hosseini
AndyAaron Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 To je velka parada. Zvlast ty kolaze, atmoska, divoska...
ave1112 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Michale tak toto je ale VELKA PARAAADA klobuk dole :-)
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Jsem moc rád, že jsme ti je nakonec poradili a že z nich máš radost, což je i na těch fotkách dostatečně poznat! Enjoy it!
Bells Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Díky všem, jako vždy jsem rád, že se líbí, jak tak koukám, je vlastně skoro jedno, o jaké hodinky jde, protože ve chvíli, kdy k tomu přidám i jinou pastvu pro oči, tak už si hodinek ani nikdo nevšimne Ale co však toto vlákno je o všem možném a hodinky zde vždy hrají jen jednu z rolí Frostie: Sice jsem se jich ze začátku trošku bál, že už to bude až moc ujeté, ale nakonec jsou super. V mém případě určitě lepší, než kdybych vzal nějaké usedlé černé, to by mě prostě nebavilo. Na ruku se sice dostanou jen občas, přece jen na denní nošení nejsou, ale pokaždé, když je nasadím, tak si řeknu jo, jsou to ty správné, baví mě. No a on jejich hlavní čas teprve nastane, zatím to jsou jen hory, bazén a ještě se podívali do sauny, ale s příchodem léta budou v zápřahu mnohem častěji. Taky jsem zvědavý, co to všechno udělá s barvou, jestli vydrží, nebo ne.
Sphinxx Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Když vidím ty zimní fotky, tak by ta zima ještě nemusela končit . Jinak klasicky se budu opakovat, pecka veliká!
Bells Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Snad ani nebude končit, respektive nesmí, mám ještě naplánované hory
kuncák7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Ani nevim, na kterou modrou koukat driv :-)). Parada.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se