Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Zakoupil jsem od Víta překlad Subácké encyklopedie. Je naprosto neuvěřitelný, jak knihu zpracoval. Neumím si představit objem práce, kterou nad překladem Vít nechal. Musela to být práce krásná, ale úmorná. Způsob, jakým se mnou jednal, jakým mi posílal ukázky své práce, aniž by řešil finance, to vše umocnilo nádherný zážitek z četby. Děkuji Ti, Víte! 

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Opětovně chválím skvělou a precizní práci Víta na překladu Rolex bible. Jsem hrdým majitelem i "jeho" druhého dílu Explorer. Komplexní komunikace s Vítem je na nejvyšší možné úrovni. Díky! 

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Zprostředkovával sem nákup hodinek od Víta. Ač sem to měl trochu komplikované výpadkem chronomagu a kupující cestou do Curychu, vše dopadlo na výbornou. Sešli se, předali a všichni spokojení. Tímto mu děkuji a kdykoliv zase!

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

S tímto gentlemanem fóra jsem bohužel doposud neměl cest osobně, ale pouze korespondenčně a nezklamal. Můžu jen a jen doporučit. Dekuji

• po 3 týdnech...
Odesláno

Víta vřele doporučuji, perfektní komunikace, co se domluvilo, to platilo, fajn setkání. Prostě jednička s hvězdičkou, kéž by tu všechny obchody probíhaly takhle příjemně

• po měsíci...
Odesláno

Bezproblémový obchod a komunikace na jedničku. Jak se domluvilo, tak se stalo. Doporučuji všemi deseti. :) 

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Konečně se mi podařilo setkat se s tímto gentlemanem osobně. Mohu jen a jen doporučit. Jen lituju, že nebylo více času.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Vit je solidni chronomagor. Proste presne ten druh entusiasty, kterej dela chronomag chronomagem. Vrele doporucuju!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...