Radek124 Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Jaro Léto Podzim Zima (jak na potvoru zatím opět bez sněhu)
Dokusan Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Z mého pohledu nejzajímavější hodinky loňského roku zde na chronomagu.
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Paráda a jaro k tomu, cejtim tu novou krev v žilách
tano Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Vzdy a vzdy tu nad nima slintam, mozna nejhezci hodinky na foru.
janoj Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 V 1. 1. 2020 v 15:25, tano napsal: Vzdy a vzdy tu nad nima slintam, mozna nejhezci hodinky na foru. Tiež sa hlásim do klubu slintajúcich... Vyzerajú parádne!
Mabob Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 Aktuálně sháním čistou date verzi rovněž s modrým cifrem, ačkoli chrono verze je rovněž neskutečná. Pouze si potřebuji doma obhájit cenu - myslíte, že si budou tyto hodinky +- rozumně držet cenu, resp. nebude závratná ztráta při prodeji ? :-)
Micey Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) To si piš že bude, jestlli budeš kupovat nový u AD.. a jinde jich myslim moc neni. Ale jsou parádní. Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem Micey
Radek124 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2020 Nejsou to Rolby se statisícovou produkcí, ?lepších? GO se ročně dělá pár kousků - a podle toho samozřejmě vypadá i ?second hand? nabídka na Chrono24 (kdekdo nabízí, ale fyzicky je ?překupníci s produktovkama? nikdy neviděli). V případě Seventies hlavně bacha na ?výhodné? nabídky oholené (při ?slevě? o cca 5-10k) o origo tah. Přitom i ta divná guma nebo kožka s (celkem pitomou origo překlápěčkou) stává samostatně nesmysl (>20k?), zatímco za samostatně dokupovaný (a opravdu řádově lepší!) ocelový tah tu místní svého času vyvalili snad 3x tolik...
martar Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2020 Zkoušel jsem si je a jsou na mou ruku podobně jako Monaka tak nějak moc cihličkovitý. To je ale subjektivní věc. Objektivně jsou naprosto nádherný, strojek je parádní. Snad časem v Glashütte trochu zjemněj to svoje humpolácký logo, jejich výrobky by si to (zejména na rotoru) zasloužily. Ale hlavně ty cifry, to je prostě žrádlo. Stříbrnej i šedej jsou fajn, ale limitovanej zelenej a především tenhle standardní modrofialovej, to je... to je... to se nedá popsat, to se musí vidět. V Pforzheimu prostě žijou machři se zázračnejma rukama. Máš Radku můj respekt, koupils fantastickej kus hodinařiny.
Bert Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2020 Né, že bych Tě chtěl Martare nějak provokovat, ale to jsi ještě (asi) neviděl jejich modrou zasazenou do platiny .... :-) Velká paráda!
Sphinxx Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2020 V 8. 1. 2020 v 20:23, martar napsal: Stříbrnej i šedej jsou fajn, ale limitovanej zelenej a především tenhle standardní modrofialovej, to je... to je... to se nedá popsat, to se musí vidět. V Pforzheimu prostě žijou machři se zázračnejma rukama. Máš Radku můj respekt, koupils fantastickej kus hodinařiny. Martine, ta zelená, ta je absolut. Jinak souhlasím s výše uvedeným. Radku ta poslední fotka na této stránce mi nedá spát. Díky moc.
martar Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2020 V 8. 1. 2020 v 20:25, Bert napsal: Né, že bych Tě chtěl Martare nějak provokovat, ale to jsi ještě (asi) neviděl jejich modrou zasazenou do platiny .... :-) Velká paráda!Tu jsem fakt neviděl, ale něco mi říká, že ta platina z cihličkoidního pocitu na ruce moc neubere, naopak... Obecně platinu na hodinkách vyjma příležitostnejch oblekovek moc nechápu. Super drahá, super těžká, a pŕitom měkká jak sviň. Je to takovej fyzikální podraz, od matroše s touhle hustotou.
Bert Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2020 Kdepak, žádná cihlička, hezky kulaté .... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56647-glashütte-original-senator-950-platin/?p=865935
miroslav zub Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Měl jsem možnost ponosit tyhle krásky, a za mě pecka. Klidně bych je zkusil znovu :-)
Radek124 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Venku je krásně, všecko kvete - a spíš než čínské viry zahnané do kouta sluníčkem teď chcíplotinám s náhubkama hrozí alergie...
Radek124 Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2020 A teď v létě zas pro změnu chčije a chčije...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se