Jump to content

Papen

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Reagoval sem na jeho inzerát na Glashutte (vintage) byl sem první zájemce domluvily sme se poslal sem adresu na kterou má hodinky odeslat asi za dva dny mi psal že hodinky ještě neodeslal a že mu napsal ještě jeden zájemce kterej tvrdil že je potřebuje kvůli stroji do svých který má po tátovi a má k nim citový vztah a papen mi zdělil že mu dává přednost ........takže za mě velký mínus   zduř olin  

Reagoval sem na jeho inzerát na Glashutte (vintage) byl sem první zájemce domluvily sme se poslal sem adresu na kterou má hodinky odeslat asi za dva dny mi psal že hodinky ještě neodeslal a že mu napsal ještě jeden zájemce kterej tvrdil že je potřebuje kvůli stroji do svých který má po tátovi a má k nim citový vztah a papen mi zdělil že mu dává přednost ........takže za mě velký mínus  zduř olin  

Není nic horšího, než křivda! Jen podotýkám, že hodinky nebyly ze strany Olina zaplacené (jednalo se o dobírku, kterou jsem od začátku nerad slyšel). Olinovi jsem se omluvil a své rozhodnutí jsem řádně odůvodnil (jsem si vědom, že to nebylo košér, ale za svým rozhodnutím si stojím), zájemce který o hodinky projevil zájem jako druhý a dostal na konec přednost , má hodinky jako zdroj k opravě svých stejných (které jsou momentálně nefunkční / KO strojek) které má od otce a rád by je zprovoznil z důvodu citových vazeb.  Citová stránka nade mnou v tomhle případě vyhrála. Toť vše! Papen

• 9 months later...
  • 1 month later...

Kupoval jsem PRIM sporty II. bez lunety na bastlení, vše dle foto a popisu, v pondělí dohodnuto, ve čtvrtek hodinky poštou na stole. Výborná komunikace. Děkuji a dávám také +1

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Rychlá a bezproblémová komunikace, sice jsme se nesešli, protože zboží bylo určeno pro jinou osobu, ale vše proběhlo, jak to Aleš domluvil, takže pozitivní hodnocení a doporučení z mé strany je samozřejmost. Díky a příště třeba i osobně.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...