Filip.J Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Prodával mi vintážní Marviny, vše šlo hladce podle domluvy, za mě plus - děkuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olin001 Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Reagoval sem na jeho inzerát na Glashutte (vintage) byl sem první zájemce domluvily sme se poslal sem adresu na kterou má hodinky odeslat asi za dva dny mi psal že hodinky ještě neodeslal a že mu napsal ještě jeden zájemce kterej tvrdil že je potřebuje kvůli stroji do svých který má po tátovi a má k nim citový vztah a papen mi zdělil že mu dává přednost ........takže za mě velký mínus zduř olin Link to comment Share on other sites More sharing options...
sect Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Oline, nešlo by to trochu spisovně? Aspoň interpunkci, prosím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papen Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Reagoval sem na jeho inzerát na Glashutte (vintage) byl sem první zájemce domluvily sme se poslal sem adresu na kterou má hodinky odeslat asi za dva dny mi psal že hodinky ještě neodeslal a že mu napsal ještě jeden zájemce kterej tvrdil že je potřebuje kvůli stroji do svých který má po tátovi a má k nim citový vztah a papen mi zdělil že mu dává přednost ........takže za mě velký mínus zduř olin Není nic horšího, než křivda! Jen podotýkám, že hodinky nebyly ze strany Olina zaplacené (jednalo se o dobírku, kterou jsem od začátku nerad slyšel). Olinovi jsem se omluvil a své rozhodnutí jsem řádně odůvodnil (jsem si vědom, že to nebylo košér, ale za svým rozhodnutím si stojím), zájemce který o hodinky projevil zájem jako druhý a dostal na konec přednost , má hodinky jako zdroj k opravě svých stejných (které jsou momentálně nefunkční / KO strojek) které má od otce a rád by je zprovoznil z důvodu citových vazeb. Citová stránka nade mnou v tomhle případě vyhrála. Toť vše! Papen Link to comment Share on other sites More sharing options...
onney Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 já mám s Papenem dobrou zkušenost, obchod proběhl přesně dle domluvy. Dávám tedy kladné hodnocení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st1g Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 (edited) Mockrát děkuji za obchod a samozřejmě doporučuji! Edited February 9, 2014 by st1g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Kupoval jsem strojek, teda na capuccino, vše hladce, rychle, bezvadně. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lu2cz Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Kupoval jsem PRIM sporty II. bez lunety na bastlení, vše dle foto a popisu, v pondělí dohodnuto, ve čtvrtek hodinky poštou na stole. Výborná komunikace. Děkuji a dávám také +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 děkuji za obchod, rychlá dohoda a příjemná komunikace, díky, 1* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglein Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Vsetko prebehlo hladko, hodinky prisli v poriadku. Cize za mna super obchod. Este raz dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Díky za obchod,vše v pořádku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Vzorný kupující, z mého pohledu rozhodně doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechac Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Díky za obchod, udělal jsem radost hned dvěma osobám :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lu2cz Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Výborný prodávající, vše rychle domluveno, řádně zabaleno a doručeno. Díky Aleši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Vse probehlo dle dohody, urcite doporucuji a dekuji za obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradda Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Jak domluveno, tak se stalo. Diky za obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Rychlá a bezproblémová komunikace, sice jsme se nesešli, protože zboží bylo určeno pro jinou osobu, ale vše proběhlo, jak to Aleš domluvil, takže pozitivní hodnocení a doporučení z mé strany je samozřejmost. Díky a příště třeba i osobně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapo Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Výborná a rýchla komunikácia, korektná dohoda, detailnejšie fotky na požiadanie okamžite.Za mňa teda jednoznačne všetko v najlepšom poriadku. Aleš, ĎAKUJEM. Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriknapr Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 I já přidám trošku do mlýna. Komunikace perfektní, zboží v pořadku... Přesně dle popisu a fotek. Víc snad už netřeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henatko Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Nebudu se opakovat tak napíšu krátce, mohu pouze doporučit - rychlost a komunikace 1++. Děkuji Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts