Bells Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Přibylo mi něco nového, tak rovnou sem s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Tak ještě jednu sem vlepím, Spi straps & Magrette - dokonalá kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Tak než půjdou k Martarovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Taky to jsou potápky,tak proč je sem nedat,že?Alespoň bude mít martar radost,už mu slibuji foto delší dobu.Řemen od mr.Zrna.Příště zkusím nějaký experiment s vodním živlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Taky to jsou potápky,tak proč je sem nedat,že?Alespoň bude mít martar radost,už mu slibuji foto delší dobu.Řemen od mr.Zrna.Příště zkusím nějaký experiment s vodním živlem.Vidím, že si je užíváš.(tak to má být)------------------------------------- Já mám zase Certiny na polokůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 tak skoro půlnoční práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Chlapi, máte to všichni parádní :-) ten poslední vintage řemen k tě žluté lumi pasuje :-)Já mám nějaké mesh období... ale na řemeny zase dojde, o to žádný strach! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Kdybych si mohl na potápky vybrat jeden kovovej tah tak to bude pořádný mesh. :-) Revue máš na meshi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Kdybych si mohl na potápky vybrat jeden kovovej tah tak to bude pořádný mesh. :-) Revue máš na meshi? No, teďka jo. Pár aktuálních fotek je tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1291612 A ať nejsme OT, tady je pár fotek kombinace, kterou jsem ještě nezkusil... Takovej pokus rozsvítit dnešní pošmourný den.Amfibie a hnědý Eichmüller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Jak hrnec na prdel :-) hned jsou o třídu výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Podle mě dobrý! Taky mám na Pamy podobnej, takovej načervenalej (od Zrna). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 No, teďka jo. Pár aktuálních fotek je tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1291612 A ať nejsme OT, tady je pár fotek kombinace, kterou jsem ještě nezkusil... Takovej pokus rozsvítit dnešní pošmourný den.Amfibie a hnědý Eichmüller. Amfibia Eichmuller brown 1.jpgAmfibia Eichmuller brown 2.jpgAmfibia Eichmuller brown 3.jpgAmfibia Eichmuller brown 4.jpgPěkný Martine.Už se těším,až je uvidím na živo.Jo a mám pro Tebe jeden řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Díky, kluci :-) Vostok Amfibia Classic 420914 /mod Pepsi Trojan/ na hovězině od Trojana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Krásný, Martine. Vím, že ses na ně moc těšil. Tak si je ve zdraví a radosti dosyta užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Díky, kluci :-) Vostok Amfibia Classic 420914 /mod Pepsi Trojan/ na hovězině od Trojana Ta kůže jim neskutečně sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Joo, Trojan umí! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Velmi pěkné,sedne k nim dobře a tím pádem ty hodinky posouvá o patro výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Díky, kluci :-) Vostok Amfibia Classic 420914 /mod Pepsi Trojan/ na hovězině od Trojana Ta barva kůže je super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Lorde Martare no nevim nevim...chlapci di modell chronisimo kůže a tyhle potápky se mi prostě fakt líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 V poslední době jsem si velmi oblíbil SMP v kombinaci s tmavomodrým koněm od Zekona. Sem se je tuším ještě nedával, i když tu po právu mají být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se