Kid_A Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 neni to uplne spatny....zkus cernyho zraloka s bilym prositim:))Podľa mňa im celkom pristane tento (foto eBay)image.jpg
Kid_A Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 nadhernej rejnucek...Něco pro odpůrce potápek na kůži: potápky na parybě od Zrna
kamilb Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ne,základ byl řemen dědových montérek
nickolas Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 kamilb: ty MM jsou na hrochovi, ne? Ne,základ byl řemen dědových montérek Keca, to je hroch jak vysity!!! Leda by deda delal v ZOO...
M@chino Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 ... hodinky do vody nesundávám ... tzn. kůže je nepraktická, ale také jsem zkusil ... a vrátil se k šark meši a to u všech současných hodinek :-) ... Krajta ...
michalval Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 nadhernej rejnucek...Díky. Ota je prostě šikula.
martar Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2014 :-) Jsi na dobré cestě, People. Podle mě čím tlustší kůže k potápkám, tím líp... a u té tvé "kůže" to platí absolutně :-)
martar Odesláno 8. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2014 RT Diver Pro a světlejší hovězina by Zrno.
martar Odesláno 8. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Definitivně měním názor na rolády & kožku, je to výborný :-)
CEGY Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 RT Diver Pro a světlejší hovězina by Zrno. Pekne. Slusi jim to.
Chosef76 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Definitivně měním názor na rolády & kožku, je to výborný :-) Tah je na roládách nejlepší, ale u starších kousků je pěkná i kůže a hadr...a navíc je to moc pohodlný. ;-)
Bells Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Tak ještě jednou Magrette s novým řemenem
martar Odesláno 14. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2014 (upraveno) Experimentování s řemeny pokračuje, dnes přišel od relativa (díky!) tento pěkný z broušené kůže. Původ bohužel neznám, ale je to vcelku standardní typ. Za fotky stále stejných potápek se omlouvám, už jsem si kvůli tomuhle vláknu koupil další a právě ke mně míří slovenskou a českou poštou.... Asi dost obskurní důvod k nákupu hodinek - dokonce i na tohle fórum Upraveno 14. května 2014 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se