gngngn Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 A helemese... No, budu vypadat jako individuum bez špetky invence, ale co...Byl jsem dnes koupit řemen - dle zdejší inspirace - U Frýdla. Ihned mi padl do oka pískově hnědý prošitý bílou nití. Jo, to bude ono, radoval jsem se. Cestou domů jsem si říkal, jestli jsem přeci jenom tuhle kombinaci někde, sakra, neviděl. Seika na týhle kůži. Doufám, že to nebyl někdo na fóru. Přijdu domů, natěšenej to nasadím a vzhlížím se, dělám pseudoumění a aranžuju chlubící fotku... Když jí chci vypustit, hle! Martar má dávno ten samý řemen a ještě na těch samých hodinkách.... Teď už jen zbejvá doufat, že se někde potkáme ve stejný kombinaci. Achjo, kam jsem to až dopracoval? Omlouvám se a zároveň díky za inspiraci, nó. Ještě, že sem jim koupil ještě jeden krásnej NATO, kterej taky už určitě všichni mají. No joo, elév jsem... Budiž sloužím jako odstrašující případ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Ale jinak mě pan Frýdl nebo jak ono to zlatnictví na Florenci je obrovsky překvapil. Super nabídka řemenů, ceny OK, plná bedna a krabice NATO řemínků a vůbec ráj! To jsem nečekal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 ... kam jsem to až dopracoval?Ty gorále jsem tady taky už u někoho viděl. Jinak p.Frýdla taky doporučuju, těch řemenů tam má fakt mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Ty gorále jsem tady taky už u někoho viděl. Jinak p.Frýdla taky doporučuju, těch řemenů tam má fakt mraky.A to zas byly možná moje:-) Cpu je všude, ale vono... už nevím. Sám bych si to nikdy nevymyslel beztak... celej hodinkovej kolotoč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 A helemese... No, budu vypadat jako individuum bez špetky invence, ale co...Byl jsem dnes koupit řemen - dle zdejší inspirace - U Frýdla. Ihned mi padl do oka pískově hnědý prošitý bílou nití. Jo, to bude ono, radoval jsem se. Cestou domů jsem si říkal, jestli jsem přeci jenom tuhle kombinaci někde, sakra, neviděl. Seika na týhle kůži. Doufám, že to nebyl někdo na fóru. Přijdu domů, natěšenej to nasadím a vzhlížím se, dělám pseudoumění a aranžuju chlubící fotku... Když jí chci vypustit, hle! Martar má dávno ten samý řemen a ještě na těch samých hodinkách.... Teď už jen zbejvá doufat, že se někde potkáme ve stejný kombinaci. Achjo, kam jsem to až dopracoval? Omlouvám se a zároveň díky za inspiraci, nó. Ještě, že sem jim koupil ještě jeden krásnej NATO, kterej taky už určitě všichni mají. No joo, elév jsem... Budiž sloužím jako odstrašující případ... :-)Ono nejsme baby, abychom omdlévali pří zjištění, že má někdo náhodou stejný šaty - teda pardon, stejný řemen. Naopak inspirace je vítaná :-) Nedivím se, že Ti tahle kůže padla do oka, řemen je krásn? měkký a pohodlný. Díky té ohebnosti by mohl i vydržet časté zapínání a provlékání. Docela by mě zajímalo, jak ustojí siln?jší déšť. Určitě se pochlub, az chytne nějakou patinu ... ale jinak nečekej na patinu a foť, tomuhle vláknu fotky sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Landmonstry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 dakujem za tuto foto, teraz ich chcem aj ja :)Nemáš zač, měj jsou Apollony bohužel velké, jinak by už byly doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Cegy: mas to pekny :-) Hodinky jsou mi nejak povedome :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Cegy: mas to pekny :-) Hodinky jsou mi nejak povedome :-)Diky Honzo, jo, jsou to ony :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Jedna z porady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 dnes...na kůži... a v bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 potápky? ano.kůže? ano tak to jsem tu asi správně i když musím přiznat, že to není úplně ono, musím jim vymyslet něco lepšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Drban style - při úklidu jsem našel starej lehce odřenej řemen, tak jsem ho přejel šmirglem a upravil šíři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Musím i já přispět fotkou potápek na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Seiko SKX007 a světlá 22/22/5mm hovězina od mistra Anela. (hnědá 24mm hovězina, kterou nosím na Revue, se mi natolik zamlouvá, že jsem využil nabídky člena Anela a nechal si vyrobit podobný tool řemen na 22mm sedmičky. Myslím, že se povedl... Děroval jsem si ho sám, od Anely by to bylo určitě hezčí (ale zase by to třeba nesedělo tak dobře). Ještě na něj zkusím Pre-V sponu a nějakou sponu s vyššími boky (které zakryjí silný řemen), ale líbí se mi i s touhle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Jenom takový test, Gerlach Otago na černém řemeni Eichmüller. Nic moc, chtělo by to silnější řemen s komplet prošitím, nejlíp kontrastním... ideálně nitě v barvě ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 (upraveno) Citizen Diver's 200m na řemeni Rios Bass Velké díky členovi Kuncak7 (Citizen, Gerlach, Fortis) ...smajlik s Colou v nabídce není, tak Martine aspoň takhle Upraveno 8. července 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Fortis B42 Marinemaster na řemeni, jehož původ neznám, snad mě Kuncak7 doplní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Ahoj, hodinky mám krátce, ale co vím, tak je to řemen šitej na míru ( asi mistr Šíma? ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Tak pridam aj ja nejake, aj ked prilis umelecke Apollon na kozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se