peter48 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Áno táto Nemecka značka je Top , ale treba rátať cenu cez 250 E , ale oplatí sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Ja mám Asolo stala len 160 E pred 5 rokmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta74 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Manželka si koupila něco od Olang, celkem slušně zpracovaný. Kdysi jsem je měl taky, výdrž dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Asolo pecka... mám je potřetí podražené novou vibram podrážkou a svršek je pořád OK. Za mě top treková obuv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 U Olangu kupujem už léta vyšší trekovky pro děti a zatím spokojenost. A mají od skutečně malých velikostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Před 20ti dny jsem objednal Icebugy v outletu, že to zkusím, a od 5.12. čeká dopravce na dodání obchodem Výsledek: stejně zase letím pro Hoky za plnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 První testy LaSportiva GT nevim kolik. Superskvělý boty, pohodlí, grip. Jsem zas jednou šťastnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Super. U me ted koncej jak ultra raptory tak tx5 a objednam znova to same. 4 sezony a jeste zastanou praci kolem baraku. 2x denne v akci za kazdeho pocasi se psem + vejlety. Skvele boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Taky přidám velkou chválu na LS TX5 - ten grip je opravdu skvělý. Bota není ani příliš tvrdá ani měkká - mám je v práci (řízení, chůze, údržba) a fakt dobrý. A šněrování taky fajnově vymáknuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Moje trekofky opraveny přímo u výrobce,teda Prabos Slavičín, a to cca do týdne, čuměl jsem,byl to fofr. Cena 1,5 k . Foto před a po. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 50 minutami, bohus76 napsal: Moje trekofky opraveny přímo u výrobce,teda Prabos Slavičín, a to cca do týdne, čuměl jsem,byl to fofr. Cena 1,5 k . Foto před a po. Slusna prace . Ja Scarpy, i kdyz to nejsou uplne mestsky boty, tak jsem si je naramne oblibil a v tomhle pocasi - pokud nemam jednani- je nosim i do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Naštěstí jsem tu degradaci polyuretanové pěny " stihnul" doma, takže pohoda . Nedovedu si představit to řešit někde v terénu. Už jsem viděl podrážky přivázané tkaničkami či zalepené lepící páskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 (upraveno) Mně se to stalo s 3x nošenými Hanwag Banks GTX (asi 4 roky jsem je sušil v krabici a nosil starší Meindly). Ve vlaku k nástupu na túru se mi nezdály, po 1,5 km zůstala podrážka na zemi. V řídce osídleném okraji městečka jsem sháněl provázek a pak se stejně vracel do centra městečka, kde u Vietnamce (jediný otevřený obchod - byl státní svátek 28.10.) jsem koupil asi za 450,- jediné křusky ve vel. 46 co měl (bílé tenisky z koženky s tvrdou, klouzající podrážkou), a v nich si pak máčel (pršelo) a ničil nohy asi 12km (naštěstí krátká vycházka se ženou a dětmi). Hanwagy jsem nasraně vyhodil do popelnice (i když svršek včetně membrány i švů byl skoro nový). Byla to paráda . Upraveno 17. ledna 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 1 hodinou, bohus76 napsal: Naštěstí jsem tu degradaci polyuretanové pěny " stihnul" doma, takže pohoda . Nedovedu si představit to řešit někde v terénu. Už jsem viděl podrážky přivázané tkaničkami či zalepené lepící páskou Uz jsem to sem kdysi daval. Ja predloni na ture, s timhle zaver, uz nevim presne cca 6km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Před hodinou, Kamil.K napsal: Mně se to stalo s 3x nošenými Hanwag Banks GTX (asi 4 roky jsem je sušil v krabici a nosil starší Meindly). Ve vlaku k nástupu na túru se mi nezdály, po 1,5 km zůstala podrážka na zemi. V řídce osídleném okraji městečka jsem sháněl provázek a pak se stejně vracel do centra městečka, kde u Vietnamce (jediný otevřený obchod - byl státní svátek 28.10.) jsem koupil asi za 450,- jediné křusky ve vel. 46 co měl (bílé tenisky z koženky s tvrdou, klouzající podrážkou), a v nich si pak máčel (pršelo) a ničil nohy asi 12km (naštěstí krátká vycházka se ženou a dětmi). Hanwagy jsem nasraně vyhodil do popelnice (i když svršek včetně membrány i švů byl skoro nový). Byla to paráda . Je fajn mít měkký došlap díky polyuretanu ( pěně), ale je potřeba počítat, že se boty můžou rozpadnout skoro kdykoliv, hlavně v ten nejnevhodnější čas. Takže bez pořádné izolačky ani krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Kluci nějak se mi zalíbily nějaké takové kanady, podrážka surová guma. Zkrátka potřebuju úzkou botu a nižší nárt. Nějaké tipy, triky, doporučení proč do nich nejít!? combat-bojove-kanady-z-usne-s-kozenou-podsivkou-cierne-1273.thumb_400x400.jpg.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Impregnacni sprej Cherry Blossom Ultra Repel podle vseho skoncil Mate tip na nejakou nahradu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Nevím zda je vidět obrázek,tak znovu jedná se o tyto kanady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 2 hodinami, bohus76 napsal: Nevím zda je vidět obrázek,tak znovu jedná se o tyto kanady Už dlouho mi vrtá v hlavě Steinkogler https://festovniveci.cz/produkt/steinkogler-feldschuh/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Pánové, po 6 letech mě zřejmě definitivně opouští moje nízké trekovky Salomon X Alp LTR GTX. Byly to takové boty na všechno, kam se mi nechtělo úplně tahat vysoké Garmonty (výlety, stavba, požářiště, atd atd). Nešetřil jsem je a obstojně držely za každého počasí, terénu. Teď se rozkoukávám po nástupci a kromě výše zmíněných LS TX5 mám v hledáčku i Salewy ALP Trainer GTX 2. Nemáte někdo osobní zkušenost, či třeba porovnání LS vs Salewa? Nebo dokonce jiný tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se