Leviathan Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) kolega a kamarat neda dopustit na Mammut Mt.Trail GTX. (Raichle)Ta bota uz myslim v aktualnej ponuke nie je, ale da sa kupit.Postavil v nich dva baraky+pravidena VT.( je v dakom turist.klube..). Boty uz vyzeraju dost zruplovane, ale stale drzia a netecu..NOsi ich obcas do prace a k jeansom sa daju akceptovat http://www.grough.co.uk/magazine/2014/12/01/on-test-three-to-four-season-walking-boots# Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Ahoj, tak já taky přidám svoje doporučení. Celokožené vysoké boty jsou parádní věc a na kamenité horské chodníky Tater jak dělané, ale pokud se vám hodně potí nohy, tak při letní tůře 25 km, si musíte neustále převlíkat fusekle, jinak si první den odrovnáte nohy. Takže já třeba již asi 4 rokem každý rok odchodím všechny tatranské přechody a 2,5 tisícovky v takových lepších sandálech Teva Kimtah Sandal (z těch jsem tak nadšenej, že jsem si hned po prvním 10 denním trekování po Vys. Tatrách, koupil ještě jedny do zásoby) a na báglu mám přidělané celokožené Hanwag Alaska GTX, což jsou botky, které bez jakéhokoliv rozšlapávání perfektně drží nohu a cítíte se v nich jak v bačkorách. Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Mammuty mohu jen doporučit, mám je ještě od Raichle.Pohodlná bota, zvládla už toho hodně a ještě zvládne. Mám je rád kolega a kamarat neda dopustit na Mammut Mt.Trail GTX. (Raichle)Ta bota uz myslim v aktualnej ponuke nie je, ale da sa kupit.Postavil v nich dva baraky+pravidena VT.( je v dakom turist.klube..). Boty uz vyzeraju dost zruplovane, ale stale drzia a netecu..NOsi ich obcas do prace a k jeansom sa daju akceptovat http://www.grough.co.uk/magazine/2014/12/01/on-test-three-to-four-season-walking-boots# Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Já nosím už léta goretexový pohorky na práci do terénu, krom toho, že v nich chodím po horách. Boty, který mi vydržely suverénně nejdýl (jak podrážka, tak vršek, tak goretexová vložka) jsou český Prabos, koupený jako pracovní obuv, který stály asi 3000 Kč. Jen nemaj vibram podrážku a na umrzlým sněhu hodně kloužou. Ale jinak minimum švů, broušená kůže. Já jsem nad míru spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Dneska vyrážím fotit západ slunce na hřeben Jeseníků, na nohách budou osvědčené Salewy Se těším jak malej Jarda. Sněžnice, čelovku, foťák a jupí . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Já nosím už léta goretexový pohorky na práci do terénu, krom toho, že v nich chodím po horách. Boty, který mi vydržely suverénně nejdýl (jak podrážka, tak vršek, tak goretexová vložka) jsou český Prabos, koupený jako pracovní obuv, který stály asi 3000 Kč. Jen nemaj vibram podrážku a na umrzlým sněhu hodně kloužou. Ale jinak minimum švů, broušená kůže. Já jsem nad míru spokojený.Jojo, akorát tu kůži mám matnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Kupoval jsem je někdy na podzim 2007 tuším: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Mám ty samý, ale jsou dost v žalostném stavu. A to je mám mladší. Kůže v ohybu mi začíná praskat a začíná mi do nich téct. Mi přijde, že jim moc zabrat nedáváš. Nebo je lépe udržuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Geodet: Fakt neudržuju, nikdy ničím nemazané, neimpregnované. Když jedu na hory a jsou hodně od bláta (třeba ze stavby), tak je umeju mokrym hadrem, nic víc. V zimě se umejou ve sněhu, když bláto zapadá sněhem (někdy, jestli si vzpomenu, je vyfotim, když se projdu po stavbě a jsem línej lézt do holin). Jinak je nosim, když začne bejt mokro hodně - na podzim, na jaře, v zimě (do vysokýho sněhu mám pak jiný boty, do hlubokýho bahna holiny nebo Lautarety od Panoply) a tyky v létě, když jdu do mokrý louky nebo pole. Jediný, co na nich už je v čudu, je prodřená goretex vložka na palcích, někdy od loňska, kdy jsem vyndal nohu s mokrou ponožkou na špičce - a to bude asi jejich konec, protože když pak vytahneš za pul dne třeba na podzim, když už neni uplně nejteplejc, komplet mokrou ponožku, která tu vodu natahne, je to fakt na pytel, to sám znáš. Edit: Mně popraskala kůže v ohybech právě u LaSportiv (tady navíc hrozně ztvrdla, byla to taková jako semiš nebo nubuk úprava), Maindlů (cca 5, 6 let), ženě, která je taky geodetka u Maindlů nakonec taky (cca 7 let), ale ta je občas mázla takovým sajrajtem, kterej k nim dostala, nosila je do terénu míň, víc na hory a navíc u nich dost odešla podrážka. Prodřená goretex vložka u všech na špičce. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak trochu k zamyšleníhttp://ioutdoor.cz/uzitecne/je-nutne-drzet-krok-s-hi-tech-vybavou/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Geometr: Manželka měří se mnou a má tyhle Prabosy v terénu celoročně trvale na noze. Má je na nártu, v ohybu totálně rozpraskané. Tak vybíráme, co místo nich, nebo jestli je vzít znovu.Já to v terénu střídám alespoň s nízkými Prabosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 La Reginetta, spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 TRIOP, taktéž dobrá volba http://www.triop.cz/eshop/katalog.php?kategorie=10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Geometr: Manželka měří se mnou a má tyhle Prabosy v terénu celoročně trvale na noze. Má je na nártu, v ohybu totálně rozpraskané. Tak vybíráme, co místo nich, nebo jestli je vzít znovu.Já to v terénu střídám alespoň s nízkými Prabosy. To je pěkný, moje žena teď zas začíná jezdit ven po těch mateřskejch. No mojí ženě, zrovna tyhle boty neseděj. S tím zničením, zřejmě záleží asi taky na tom, jakou má kdo nohu (jak se ta bota kde ohybá a pracuje), jak je má dlouho? Mý ženě seděj Maindly a podobný Hanwag, ale cena je někde jinde a těch bot je jí pak líto. Taky nevim, jak jsou na tom ty Prabosy dneska - takový ty obyč kotníky jsou pořád slušný boty, ale ty stojej pár šupů a když je spotřebuješ, vyhodíš je a koupíš nový, ale ty goretexy nevím. Já do nich ale pujdu znovu, za ty prachy a s mou zkušeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 TRIOP, taktéž dobrá volba http://www.triop.cz/eshop/katalog.php?kategorie=10Vyrábí kamarád. Práce českých (valašských) ručiček ve firmě nedaleko Zlína. Žena na ně nedá dopustit. Nemít nezničitelné Raichle, jdu do nich. Jo a doporučuji jejich sandály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Moje Raichle vydrželi přesně rok a to jsem zkusil dva modely. Ještě že tu srajdu koupil Mammut :-) Samozřejmě si mohl trefit model, který se povedl, ale celkově kvalita Reichl velmi slabá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Měl jsem nízké Raichle a po roce byly na vyhození.Ješte se tady neobjevily boty Saltic - výroba ve Zlíně, mám model Granit, jsou trochu tvrdší, ale jinak pohodlné - pouští, vodou suchou nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak na léto a lehčí terén jednoznačně tyhle red wingy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tvl, dotyčnej má nehezky asymetrické prsty. 2 a 3 moc dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Hele bacha, já mám taky takový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se