Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl jsem období, kdy jsem měl v krabici 8 kousků, přitom jsem střídal max. 2...takže jsem měl utopené peníze v dalších 6. Vzhledem k tomu, že nešlo o hodinky, do kterých by se vyplatilo investovat, byla to pitomost. Zredukoval jsem na dvoje Black Baye a Moony..každé ráno jsem měl dilema, které si vzít, to mě taky drásalo. Tak jsem zkusill možnost one-watch guy...tedy přestup k Rolexu. Zatím to funguje, mám hodinky, které mě baví, jsou univerzální a když by se mi náhodou okoukaly, bez ztráty je prodám, nebo vyměním za jiné Rolex a pojedu spokojeně dál. Na sport mám  Géčka, která ve své kategorii za tu cenu nemají konkurenci..

• Odpovědi 152
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já mám jedny Seika a jsem celkem spokojený. Oblek nenosím vůbec, ke zbytku jsou fajn. 

Mám plán si ke 40. pořídit Marinemastery, budou k výročí a tím to bude dané.

Trochu mě naštvaly ty věčné fotky Expl.1, co tu teď poslední dobou kolují, pořídil jsem vintážní Hamiltony bez data, ale jsou u hodináře, a co bude až budou, ví čert :)  asi půjdou do krabičky :)

Odesláno
  V 15. 5. 2014 v 18:30, honza71 napsal:

Omega AT, jako mám já ! :lol2:.

...a ja :) k tomu kvarcove certiny DS chrono co vydrzia vela a žiadne sramy na nich nevidno, formalne oblekofky Davosa a je to. Aha a Milgausy na kazdu príležitost keď chcem nieco ine na ruke ako po ine dni :)
Odesláno (upraveno)
  V 15. 5. 2014 v 19:10, redd napsal:

Ja to spocital na 5 kousku:

1. Ciste oblekovky

2. Univerzaly

3. Mechaniky (otloukanky) do vody a do hospody

4. Nejake digi na sport

5. Neco vintage

Kdybych mel jen 3 kategorie, tak bych sloucil 1 + 5 a pak 2 + 3. Upraveno uživatelem redd
Odesláno
  V 15. 5. 2014 v 18:51, financ napsal:

K cemu bych ty Stowy nosil? :-)

suby, moony a snowflaky bych mel na stridacku k dzinsum :), stowy k obleku, a seika na tezkou praci :)

Odesláno

Ja to mam zatial takto:

1. oblekovky (Tangente)

2. skorouniverzaly (Moon)

3. tooly (Samurai)

4. dar (Certiny DS) - tie ostanu nafurt

Este tam zapasovat Suby, tym padom Moony povysim na oblekovky (5x do roka to etiketa prekusne) a tangace pojdu z domu ... a po 20 rokoch tvrdej prace pride akvizicia Royal Oak, Samuraje sa rozpadnu, Suby pasujem na tooly a Moony preradim do kategorie vintage ... proste tam nevidim zly krok :)

Odesláno
  V 15. 5. 2014 v 19:21, redd napsal:

Kdybych mel jen 3 kategorie, tak bych sloucil 1 + 5 a pak 2 + 3.

jj, tak to by takhle slo :)

Odesláno

Toto vlákno mi mluví z duše :-)

1. Glycine Incursore Big date
  2. RADO Original Diver 300m
  3. Suunto Observer ST

Příjde mi to ideální, jen snad ještě dokoupím winder na dvoje automaty.

Odesláno

Já to mám v této době, když tak počítám co nosím, 5x tool watch :guitar: Nestydím se vzít klidně k obleku Suunto, tak že to tak je, spíš koukám, na to, co se bojím odřít a ták, takže letos  na největší rasovinu Tissot V8, následuje Tag Heuer Aquaracer, Suunto Core, Omega Seamaster a nejvíc Tool watch IWC AT zatím tak nějak v kanclu a k TV, k těm jsem zatím hodně hodnej  :lol2: Za den střídám i čtvery, ráno do práce TH, odpo kancl dive s Omegou, pak kolo se Suuntem a v podvečer IWC, paráda, vím je to nemoc, která mě ovšem stále moc baví .... :clap:

Odesláno

Suunto k obleku byla do nastupu iphonu celkem casta kombinace. Pak zrejme Endomodo pomohlo a suunta jsem nevidel uz pekne dlouho. asi jsem byl u zaniku nejrozsirenejsich "one watch" ceskych kravataku ...

Odesláno

Jde jen o to, na který párty chodíš kámo :cheers:  Na těch mých je Suunto, Casio, no a abych samozřejmě nezapomněl na Rolex no, vše v pohodě....

V 15. 5. 2014 v 19:54, Karussell napsal:

Sorry, ale Suunto k obleku je slušná prasárna :death:

Odesláno

Pánové,řešíte tu blbiny a že by někdo úvahu i s fotkama,tak nikdo nic.Bral bych to jako takový fotonávod pro nerozhodnuté či k inspiraci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...