Sirup Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Včera jsem si objednal tyto hodinky: https://www.youtube.com/watch?v=_uvrHDFl04Q , cena cca 9800Kč, bohužel až dnes jsem začal hledat nějaké recenze...To jsem to tak posral s výběrem za zmiňovanou cenu? Nebo víte o nějakých podobně vypadajících v této cenové relaci?? Díky za názor a vůbec mě nešetřte pokud jsem udělal úplnou blbost
instant Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Ja by som tu objednavku okamzite zrusil. Vyhodil si desat tisic von oknom
habadej Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Napsal jsi abychom tě nešetřili. Tak tohle bych si neobjednal ani v deliriu.
McStinger Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Ak sa dá, naozaj objednávku zruš, alebo hodinky hneď vráť. Trochu si prečítaj fórum a hoď nový dotaz. edit: nerozmýšľam Upraveno 24. května 2014 uživatelem McStinger
habadej Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Ještě by mě zajímalo, co tě na těch hodinkách zaujalo, že jsi neváhal a skoro vyhodil takový prachy.
FraK Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Je to Čína. Mezi chronomagory tim kredit neziskas. Cas ti taky zmeri a pokud se ti libi, tak bych si je nechal. I kdyz za ty prachy by jsi mohl mit napr nejaky Seika, Casia, Steinharty nebo z druhe ruky nejaky levnejsi svycarkske hodinky jako Certina mozna s mensim priplatkem Longines, ktere jsou urcite kvalitnejsi a jejich brand ma lepsi zvuk.
Liqid Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Jen tak mimochodem, ta všechna tlačítka a ty dvě korunky jsou funkční?
Lamiczka Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Sice dost mizerná volba, na druhou stranu jsi přišel ještě včas. Pokud je to přes net, doporučuju je hned vrátit, ideálně objednávku zrušit. Projdi si klidně místní prodejní vlákno, za 10k tam vybereš o 100% kvalitnější hodinky.Nebo ti dám jinou radu, ber to jako poučení, hodinky vrať, kup si v kameným krámě něco kvalitnějšího a raději zapomeň přihlašovací údaje na toto fórum.... ;-) Upraveno 24. května 2014 uživatelem Lamiczka
Kid_A Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 pryc pryc od toho...kdyz nic, tak si vem aspon tissoty.
Denjl Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 na Ingersoly se vykašli.... hodinky vrať, něco došetři a kup něco pořádnýho
Rufanius Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 (upraveno) Hele tos fakt pos... :-) Je spousta kvalitnějších značek s ETOU uvnitř a zárukou "kreditu". Přečti si pár vláken a něco najdeš protože o hodinkách do 10k se tu diskutuje hodně. Upraveno 26. května 2014 uživatelem Rufanius
Rufanius Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Jen tak mimochodem, ta všechna tlačítka a ty dvě korunky jsou funkční?100% a to červený spouští autodestrukci zbytek je ovládání blikání barevných diod :-)
CEGY Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Třeba sedí v Cafe Cafe a machruje s novýma hodinkama.
Sphinxx Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Třeba sedí v Cafe Cafe a machruje s novýma hodinkama. TVL Martine, teď jsi mě úplně zazdil .
McStinger Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Kde je Sirup? Uz spachal seppuku? Zalial ho pot a rozpustil sa?
Daemonultimate Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Šup s tim za litr na Aukro dokud je čas.Krásnej kousek a skvělá cena.Takovejch peněz vyhozenejch.
maco70 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Šup s tim za litr na Aukro dokud je čas.Krásnej kousek a skvělá cena.Takovejch peněz vyhozenejch.Důležité je, aby popis hodinek v aukci obsahoval klíčová slova: Nepřehlédnutelné, značkové, reprezentativní a hlavně luxusní, to je třeba uvést do popisu aspoň dvakrát . Pak půjdou do světa raz dva a možná o ně bude ještě "Aukro bitva"
Eman2208 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Forum gentlemanů ? Myslím, že už se vám ho podařilo odradit, když si to tady přečetl.
geometr Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Tak pak je zachráněn a kluci mu prokázali gentlemanskou službu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se