wizard-ov Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Jako vždy za jedna ! Bylo mi ctí a rozhodně doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Obchod super, doxy tez super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Vše TOP, jako vždy. Tento je člen je garance spolehlivosti! Ještě jednou díky a příště s klidem znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Opět vydařený obchod, tady není co řešit Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Opožděně , bo ja chodim všude pozdě, Vše bylo jak jsme se domluvili takže za 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Výborný kupující, rychlá komunikace i platba. Díky moc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tak já nevím už co dodat, když je to všechno 1A+! ... Několikátý obchod, maximální spokojenost, co se slíbí, to platí a tak to mám rád. Rozhodně doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Je to frajer. Taky všechno v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Myslím už několikátý obchod a jak jinak všechno v pořádku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 I já se přidávám s kladným hodnocením. Výborná domluva, blesková platba, vše jak má být. Děkuji za obchod a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Obchod úplně v pohodě, Vladana jsem poznal osobně, i když jen chvíli, za mně super pokec, výborný kluk,to je můj pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 fajny synek ,fajna a rychlá domluva prostě ma?ifik...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Super rychlá domluva, blesková platba, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 S Farkym je radost obchodovat! Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Vše fajn, rychlá domluva, hodinky, předání a pokec na kafi v šopinu.Díky farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Bolo mi potesenim. Moja prva navsteva Ostravy vobec, vdaka Farkymu.Dokonca som chytil do ruk aj tie "hnusne B-cka" a zistil som, ze sa ich nemusim bat... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Sakrys, vzhledem k tomu, ze Farkyho prodej nebyl pres prodejni vlakno, uplne sem zapomel na recenzi.Co dodat? Ja myslim, ze je to noseni drivi do lesa. Je to naprosto spolehlivy a vstricny chronomagor. Timto velice dekuji za pristup, hodinky a vubec vsecko kolem. A doporucuji velice!Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tak já nevím už co dodat, když je to všechno 1A+! ... Několikátý obchod, maximální spokojenost, co se slíbí, to platí a tak to mám rád. Rozhodně doporučuji a děkuji.Všechno platí, dvojnásobně podtržené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Vyborny obchod. Doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Rychla domluva, klapka, akce, vse jak ma byt.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se