MíraMíra Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Tak taky přidám svoji trošku do mlýna Asi moc nemá cenu to rozvádět, takže stručně, vše 100% v pořádku a i já určitě doporučuji.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Vše rychlé pohodové a přesně podle dohody velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Blesková platba, super domluva, moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak ještě stručneji. Opět vše na 100%.Opět nemůžu jinak než doporučit!Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Za mě super dohoda.. dokonalá nabídka .. ?pošlu , mrkneš, zaplatíš ?. 100% doporučuji a kdykoliv zase. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 S Vladanem jsme domluvili výměnu kukaček s doplatkem. Vše proběhlo dle dohody. Okamžité odeslání zboží, super komunikace. Ještě jednou děkuji za obchod a budu se těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Obchod realizovaný v březnu, ale vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 super chlapik, vyborny pokec, som rad za pokec:) 100% dohoda a pohoda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Všechno rychle a na jedničku, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Prima pokec ,prima kupec ,vše na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Pohoda, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Co jeste dodat? Jsou zde clenove, se kterymi je obchodovat vetsi radost nez soulozit s cizi manzelkou. Nas nekolikaty spolecny obchod a ani nevim, jak to popsat. Vstricnost a ochota jako z Doktora z hor, hodinky ve stavu novych a dovezl mi je az domu. Zit Farky za casu bratri Grimmu, byla by o nem pohadka. ;-).Dekuji a doporucuji vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Díky Farky za kšeft na dálku! bylo mi potěšením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Děkuji za obchod. Fajn nabídka, rychlá komunikace, bleskové zaslání, stav odpovídající fotkám a popisu.Co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Už to nějaký ten pátek, co jsem od Farkyho koupil hodinky a dlužím mu hodnocení. Všechno proběhlo na jedničku a Farky má moje doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Všetko prebehlo tak ako sme sa dohodli. Ďakujem za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Obchod proběhl bleskově a na jedničku, fajn pokec u kávy, příště třeba u pivka. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Super jako vždy, rozhodne doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Já mohu jen doporučit super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Rychlá komunikace, za sebe doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se