guzmic Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Byl jsem v ČR u rodičů ale už jsem doma, tak mám tam tuhle trysku, bylo by teda dobré ju vyměnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 U Classica se menit nemusela. Kdyz se sundala ta spodni cast panarella, tak zustala plastova koncovka s malou dirkou, se kterou se s trochou cviku dala mikropena udelat. Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 @guzmic: odfot tu trysku zo spodu. Da sa este nejaka cast odskrutkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Tryska z mého Classica má 2mm a ze Silvie cca 0,75mm pro představu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 fotka trysky...šupleru doma nemám, odhadem necelý milimetr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Guzmic, ta tryska asi vyzera dobre. Ja by som to skusil takto napriamo. Jemne nahnuta konvicka, trysku tesne pod hladinu, otvorit naplno a akp pena stupa tak posuvat vyssie aj trysku. Tak to robim ja a ide to prakticky samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) Vanoce jsou za rohem, tak bych jen rad poprosil vsechny, kteri by jeste chteli stihnout pro sebe nebo sve blizke objednat nejaky vonavy balicek (nebo treba kavove predplatne), aby dali vcas vedet, protoze uz nezbyva moc casu :-) Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem RedAce666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jj, já už se zasobil...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Myslím, že občas je potřeba u psaní reportáží přemýšlet ..... Zdroj: https://native.seznamzpravy.cz/co-svetu-dala-italie/?utm_source=Seznam&utm_medium=HProzcestnik Výrok: Podle statistik vypije průměrný Ital více než 1700 litrů kávy za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tak jsem za poslední rok zůstal s jedněma hodinkama, zato jsem postupně nakoupil Aeropress, Porlex, Fellow Prismo, Clever Dripper, V60, Wilfu Svart, Flair (pak ho tu prodal), ROK, Behmor Brazen Plus, mlýnek Comandante a utratil dost za kafe (spotřeba cca 1,5 kg měsíčně)... Vyzkoušel jsem hromadu pražíren od nejlevnějších (a na filtr většinou nepitelných) po libovky z Kofia. Většinou jsem bral white bean z Coffeespotu.. A právě ta moje spotřeba mě pořád nahlodávala, přece jenom dávat měsíčně cca 12-15 stovek za něco, co jsem měl předtím v kolbence zadarmo, je drahej koníček. Tak jsem sháněl něco levnějšího s tím, že lahůdky budu pít jenom občas. Dostal jsem doporučení na Mezzo (balírny Holešovice), že mají dvě světle pražené Arabiky. No, byl jsem trochu skeptický, protože jsem Mezzo zkoušel na začátku a na filtr se to nedalo pít. Ale tak co, jsem si řekl, že zkusím... Zabrousil jsem do sekce Světle pražené Arabiky a zkusil 500g Costa Rica Sonora Honey. Nevím, jak to tam mají, ale při vyzvednutí je cena vždycky podstatně nižší než mají na eshopu. V tomhle případě to bylo 180 Kč. Když jsem to rozbalil, nestačil jsem se divit, pěkně upražené, hezky to vonělo a V60ka z toho byla fakt dobrá, chuťově celkem typická pro Honey zpracování. Teď s ní zkouším ladit mletí na ROK, který jsem včera koupil z druhé ruky. Zatím na mlýnku postupně klikám na jemnější stranu, ale už teď je výsledkem ucházející ovocné presíčko.. Takže kdyby někdo chtěl levnou alternativu pro kávu na filtr, případně moderní espresso, nebál bych se to doporučit.. Až to dojedu, tak zkusím i to druhý světlý kafe, ale musím říct, že už teď jsem dost mile překvapen, v Mezzu bych tohle nečekal. A už vůbec ne za tuhle cenu.Našel jsem tam tuhle kávu,ale za 250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Synek byl v Bruseli /skloňuji podle vzoru pr.el/ a stavil se na presso v jedné doporučené kavárně se širokým sortimentem a vlastní pražírnou. Výběr byl slušný, tak mi vzal vzorek toho, co bylo podle místního guru nejvíc nejlepší. Prohhnal jsem to Brasilií, trochu poladil mletí a tempování a leze z toho slušné presso. Dokonce to udělalo i cremu a lehoulinký náznak tygrování. Nedosahuje ani zdaleka kvality a chuti Tres Marias, což je též 100% Arabica, ale patří k těm méně kyselým kávám.Na mě je taková řídká, méně síly, lehčí chuť hořké čokolády s nepatrným nádechem květinových tónů.Chybí mi tam ta moje oblíbená zemitost. Dle mého soudu ideální na blbnutí s mlékem, ale každý máme jinou chuť... Co naplat moje je moje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 My Gaggia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 My GaggiaJakou máš Gaggii?Měl jsem Baby Twin a pořád se srala. Když fungovala tak dělala kávičku super. Pořídil jsem automat Jura, kafe oproti pákovce horší. Tak přemýšlím znovu nad pákou, ale nevím jakou. Gaggúa už mi nesmí do baráku. Kdyby jste měl někdo tip na páku, tak napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Rancilio Silvia pokud nedelas casto mlecne napoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Lelit pokud neděláš často capucinno. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Dělám si jen dvojité espresso, občas pro holky něco s mlíkem, ale na to používám napěňovací konvici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Mam clasic,som spokojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Idealne jeste s PID regulaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Přesně tak, rancilio Silvia s pidem je top, když nechceš dělat mléko a HX masinu. Měl jsem a maximální spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Souhlas. RS s PIDem, třeba z Bunacafé je asi tak maximální užitek za ještě rozumné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se