Tikal Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Kávaři neukamenujte mě.... prosím názor na toto. Chci to do práce...tak cca 4 kafe denně...poleze z toho něco pitelnyho? Kupuju mezzo Adore extra blend https://www.lidl.cz/p/silvercrest-espresso-kavovar-sem-1100-d3-antracitova/p100351976 Za vyzkoušení skoro nic nedáš... Jsem zvědavý na recenzi, věci z Lidla kolikrát překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 31 minutami, Tikal napsal: Za vyzkoušení skoro nic nedáš... Jsem zvědavý na recenzi, věci z Lidla kolikrát překvapí. Přesně tak... za tašku hrušek...a když bude na hovno, tak to vrátím. S tím naštěstí v Lidlu není problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Jsem napnutý jako šle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Určitě to bude pitelné když vychytáš mletí...otázkou ještě je jestli k tomu kávovaru seženeš i nějaké díly jako např. těsnění k páce/hlavě. Nevím jak moc je to kompatibilní s jinýma nebo sehnatelné. Abys za 2-3 roky neměl problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 6 hodinami, Gustaf napsal: Kávaři neukamenujte mě.... prosím názor na toto. Chci to do práce...tak cca 4 kafe denně...poleze z toho něco pitelnyho? Kupuju mezzo Adore extra blend https://www.lidl.cz/p/silvercrest-espresso-kavovar-sem-1100-d3-antracitova/p100351976 Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 No už i já sám jsem čím dál zvědavější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Mrkni na Hoffmanna, tyhle levné páky tam kdysi myslím měl, jenom to nebyl Lidl, ale Aldi, no výsledek bude, troufám si říct, stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 (upraveno) Nejsem expert, jen běžný spotřebitel ale už 2 roky bezchybně slouží asi v takové frekvenci jak píšeš a spokojenost .Vyplatilo by se ti přitlačit i když to není pákovka. De'Longhi Magnifica Compact ECAM 22.115.B Upraveno 6. února 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 1 minutou, Conrad napsal: Nejsem expert, jen běžný spotřebitel ale už 2 roky bezchybně slouží asi v takové frekvenci jak píšeš a spokojenost .Vyplatilo by se ti přitlačit i když to není pákovka. De'Longhi Magnifica Compact ECAM 22.115.B Tohle mám doma a frčí parádně už asi 3 roky. Do práce zbytečnej luxus...tam to bude jen o pár kafi za den. Zkusím co se z toho Lidlu dá vytáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 2 hodinami, Jirka1985 napsal: Určitě to bude pitelné když vychytáš mletí...otázkou ještě je jestli k tomu kávovaru seženeš i nějaké díly jako např. těsnění k páce/hlavě. Nevím jak moc je to kompatibilní s jinýma nebo sehnatelné. Abys za 2-3 roky neměl problém O náhradních dílech jsem nepřemýšlel, ale tipnu si, že snad nebudete lidí dělat nějaký extra rozměr....no uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 První vlaštovka.... už s kapnutym mlíkem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 V 29. 1. 2023 v 14:18, papun napsal: Přátelé, pár příspěvků zpět jsem smutnil, že Prima Café pana Konečného už nepraží. A já teď reálné nevím co dál. Mám rád tmavší pražení, což ty moderní pražírny moc nedělají. A mám rád nekyselou kávu. Třeba Brasil Santos. Co jsem teď vzal od známého, který to taky jede světleji, tak musel jsem mlet o dost jemněji a stejně to není ono. Takže ideálně někdo kdo znal kávu od pana Konečného a dokáže poradit alternativu. Děkuji Ja muzu zatim doporucit SafronCafe, pride mi hodne podobna jako Prima Cafe pana Konecneho. Zkousel jsem jeste tmaveji prazene z Buna Cafe a nic moc, neni to kysele, ale neni to ono, tece to ridce a chut trochu lacina IMHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Ja Buna obcas kupuju a prijde mi fajn. Beru arabiku teda. A tece krasne! Ilustrativni DoppioSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Porovnaval jsem Cubu, ta z BC urcite neni spatna(porad ji jeste piju) ale ta ze Safron Cafe je proste lepsi, hutnejsi a chutove blize k Prima Cafe odkud jsem bral kavu poslednich 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 před 10 hodinami, OndraPod napsal: Ja muzu zatim doporucit SafronCafe, pride mi hodne podobna jako Prima Cafe pana Konecneho. Zkousel jsem jeste tmaveji prazene z Buna Cafe a nic moc, neni to kysele, ale neni to ono, tece to ridce a chut trochu lacina IMHO Díky za tip. Zrovna dnes jsem chtěl objednávat, tak jsem zkusil SafronCafe a vzal Brazil Santos a Brasil Cerrado Caramelo Doce. Před tím jsem měl Buna Cafe, Vánoční směs arabic, pražení RL 45 a přišla mi docela kyselá. Možná to je v rukou. Stále ještě laboruju a vychytávám (R. Silvia a E. Mignon Specialita). Ale i tak jsem spokojenej. Proti našemu stařičkýmu automatu Saeco je to sakra rozdíl a v práci už kávu ani nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 před 9 minutami, Danny35 napsal: Díky za tip. Zrovna dnes jsem chtěl objednávat, tak jsem zkusil SafronCafe a vzal Brazil Santos a Brasil Cerrado Caramelo Doce. Před tím jsem měl Buna Cafe, Vánoční směs arabic, pražení RL 45 a přišla mi docela kyselá. Možná to je v rukou. Stále ještě laboruju a vychytávám (R. Silvia a E. Mignon Specialita). Ale i tak jsem spokojenej. Proti našemu stařičkýmu automatu Saeco je to sakra rozdíl a v práci už kávu ani nepiju To mame, koukam, stejnej setup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 před 28 minutami, blackwhit napsal: To mame, koukam, stejnej setup tak to mě těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Zdravím kafaře. Někteří z vás tady mají nebo měli mlýnek Baratza Encore. Rozhoduju se mezi Baratza Encore a Gaggia MD15. Budu mlít převážně na espresso. Chtěl bych mlýnek, který když nastavím hrubost mletí, tak to nebude nikam skákat, měnit se apod. Prostě to bude mlít celou dobu stejně. Rád bych znal vaše zkušenosti s těmito mlýnky, resp. který by jste doporučili. Doposud jsem měl levné mlýnky. Některé i dobře namlely kafe na espresso, ale byl to většinou boj s nastavením. Většina těch mlýnků neudržela nastavení hrubosti mletí a během práce to různě poskakovalo, nebo to uskočilo do hrubšího mletí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Ani jeden Tebou zmiňovaný mlýnek není na espresso vhodný. Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 No to si mě nepotěšil Berte. A co včil? Nějaký nápad do 4000 Kč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se