kubson Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Tak nic, pro Nespresso pracuje jako propagátor vedle Cloonyho i Malkovich, mám jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Budes v dobre spolecnosti. Prave jsem jedno Ristretto chrupnul. Fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Tak nic, pro Nespresso pracuje jako propagátor vedle Cloonyho i Malkovich, mám jasno Áá, zase dobrý důvod vetřít se Kubsonovi do kanclu v Třanovicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 K Vánocům jsem manželce nadělil pressovač Saeco a protože jsme poměrně zdatní kafaři, dáme oba několik press denně a tak je spotřeba kávových zrn možná až neskutečná ... Kupujeme to po půlkilových a kilových pytlech a mizí jeden za druhým ... Vyzkoušeli jsme už všechny možné ... Kde kupujete, velcí kafaři, vy?!? Pokud si budu chtít vyzkoušet netradiční a zajímavé kávové druhy, vím, kam zajít, jde mi o to, kde kupovat to "každodenní kafe" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 třeba tady http://www.kava-prodej.cz/ nebo tady http://kava-kava.cz/kava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) Díky, ale tohle je přesně to, co jsem nemyslel ... To si najít dokážu a dokonce tam i nakoupit ... Jedná se mi o přímou zkušenost s konkrétní kávou, dobrou chuťově, cenově samozřejmě rozumná, vyhazovat několik tisíc za kafe měsíčně se mi nechce ... Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 aha, no ale konkrétně v tom prvním nakupuji osobně... a co mám rád? http://www.braoespresso.cz/ toto http://www.vergnanocz.cz/ a toto http://www.douweegbertscoffeesystems.com/cz/OutOfHome/Produkty/Kava/PiazzaDOroEspresso/PiazzaDOroEspresso.htm a kafe za rozumnou cenu? nouzovka tchibo v tchibo obchodech a už mlčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 manzelka 3-4 kavy denne, ja tak 4 za tyzden. Popradska zalievana z trochou mlieka, asi najlepsia zalievana kava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Kde to koupím?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 rorda: Tchibo je celkem rozumny - pokud spechas a nemas cas objednavat a cekat, je to urcite to nejrozumnejsi, co se da sehnat, o kus vys, nez supermarketovy Segafredo a spol. Co docela ujde z tech supermarketovych veci, je cerny Illy a Davidoff dark roast. ALE - tohle plati jenom v pripade, ze si to kafe muzes i sam umlit. Pokud ne, tak jedina moznost je to Tchibo. U tohodle kafe obecne (Tchibo a i veci ze supermarketu) je riziko, ze jsou prazeny daaaavno dozadu. Pokud jsou to cely zrna, neni to idealni, ale porad to celkem jde. Pokud je to i namlety, tak je to naprd, to kafe vyschne pomerne rychle a pak za nic nestoji. A potom, pokud je cas objednat a cekat na dodani, tak ja mam rozhodne dobrou zkusenost s: primacafe.cz - pocti si na jejich foru, jak ktery kafe chutna http://www.primacafe.cz/primafrm/viewforum.php?f=63&sid=6484a111755ff66a59ae93242fd6c0b2 , pak neco vyber a objednej. Spatny kafe nedelaj. doubleshot.cz - je to projekt Jardy Tucka, ktery driv delal pro La Boheme Coffee cz.labohemecafe.eu/ - to je to La Boheme Coffee Ani s jednou prazirnou neudelas chybu, IMHO je to to nejlepsi, co u nas je. Akorat to chce vyzkouset, ktery kafe Ti chutove sedne. Proto maji i ruzny degustacni balicky apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Kde kupujete, velcí kafaři, vy?!? Pokud si budu chtít vyzkoušet netradiční a zajímavé kávové druhy, vím, kam zajít, jde mi o to, kde kupovat to "každodenní kafe" ... Pejšek Karel - APe Pražírna a balírna 463 53 Křižany 192 Telefon, Fax: 485 178 008 http://www.apecafe.cz/ Osobně kupuji Guatemalu, Indonésii-Sumatru a Keňu, balenou po 1/4 kilech. Pytlíky jsou zavařené, takže káva pár dní v chladu vydrží. Doporučuji odzkoušet všechny druhy a zkusit si i přimíchat trochu robusty. Většinou má p. Pejšek dva druhy robusty, jednu na Standard (nepoživatelná) a pak slušnou, kterou míchá do své Espresso směsky. Objednávat jen tu "lepší"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 la boheme maji dobry kafe (treba Columbia supremo) ... ale jejich predstava o hrubosti mleti pro pressovac je .... no rekneme lehce nestandardni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 simon_magus: nevim, nikdy jsem si od nich kafe mlit nenechaval Zkousel jsem to v prima cafe a az cca po treti varce jsme trefili tu spravnou hrubost - zavisi to na espresso masine i na kave samotny. To, ze reknes "na espresso" jeste nic neznamena - vetsinou Ti to namelou na hrubost, na jakou melou do svejch masin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 simon_magus: nevim, nikdy jsem si od nich kafe mlit nenechaval Zkousel jsem to v prima cafe a az cca po treti varce jsme trefili tu spravnou hrubost - zavisi to na espresso masine i na kave samotny. To, ze reknes "na espresso" jeste nic neznamena - vetsinou Ti to namelou na hrubost, na jakou melou do svejch masin. la boheme je hrubost vzor sádra. masinu, kde by tohle byla idealni hrubost sem jeste nevidel. samozrejme ze domaci mlynek je ideal ... ale mam doma rozjetych minimalne 5 druhu kavy a tam je (dobre) namleta lepsi volba. Pri dobrem skladovani ... mam ji v lednicce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Pánové, díky moc, večer se na to detailně podívám, ty degustační balíčky zní také dobře ... Kupovat budu jenom celá zrna, ten náš pressovač má svůj mlýnek. Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 La Bohéme má stejné zelené kafe jako Pejšek, finální produkt ale o 1/3 dražší - minimálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 www.mamacoffee.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) kejkliku, mozna jo, mozna ne, ja uz zLBC nic neberu, ted "kopu" za doubleshot (Jde hlavne o Jardu Tucka, ze vsech lidi, ktery se u nas motaj okolo kafe, on tomu imho rozumi nejvic, takze mu fandim + verimjeho kafi).Nicmene tomu tak uplne neverim, protoze v LBC (a ted i v doubleshotu) investujou nehorazny prachy prave do vyberu zrn. A myslim, ze kdyby to delal kdokoliv jinej, tak se tim nalezite pochlubi. Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Já nakupuji u Pejška /i pro známé/ a jsem naprosto spokojen. Chutná mi ta Etiopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Já si občas dám kavu od Sachera, ale jinak Nespresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se