Hasňa Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ryby se prodaly místnímu trhovci. Byly stejky a párečky. To jsou paradoxy, co? S rybama se ten večer nějak nikomu nechtělo dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 A v tom koši máte co za potvory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ve středu večer tu měli na parkovišti tradiční dostaveníčko místní ameriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ryby se prodaly místnímu trhovci. Byly stejky a párečky. To jsou paradoxy, co? S rybama se ten večer nějak nikomu nechtělo dělat.Nejsou, plne to chapu, take jsem to zazil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 To GTčko je luxusní, stejně jako ta chajda na mejdan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Sorry Hasňo za plevel, ale takovou trochu Bedjasonovinu sem musim dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Jo, to byly doby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Pěkný fotky přírody, ta s tim člunem je super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Fotka s tím člunem je fakt super a Ameriky jsou taky pěkné, díky a více takových fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 African: Kraby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 African: Kraby.Ty se taky jedí? A jo, teď si vzpomínám, vždyť si v Lídlu také kupuji krabí tyčinky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Týden tu bylo, jako ve Francii. Dneska už zase mrholi. To bylo krátké léto. Upraveno 7. června 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tyhle mít inhouse, tak je sháním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Ja myslim, ze i bez inhausu jsou super . Ona ta Eta ma take nejake vyhody, samo. inhaus je lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Me duvody pro inhaus jsou vesmes iracionalni, pocitove. Samozrejme kdyz je to opeprene takovym high tech, jako u Konradovek, tak bomba spica. Hodinky s naroubovanou Etou jsem si koupil jenom jednou v zivote a uz je vubec nenosim. Byly to me prvni automaty a koupil jsem je nekdy kolem roku 2001. Ja proste nic jineho nemuzu dat na ruku. Kdybych nemel na chleba, tak budu spokojene nosit Igeny a a Casia a pohoda. Ale musel bych najit nekoho, kdo mi srazi tu hranu na korunce, ktera funguje jako mucici nastroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 To bude nejaky custom model, nebo se pletu a je to ultra tajna limitka? Kazdopadne vypada to dobre. Ale ty tve 101, to je labuzo! Az je najdu v supervyprodeji a nekrestansky draze prodam sve baterkove Seika, tak jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Uplne to chapu a nemuzu odporovat . Ja jen, ze se musim Ety malinko zastat, v mojich D slape fakt super. Az si nekdy rikam, jestli tam neni baterka . Ted jsem je nosil 17 dnu a za celou dobu mi udelaly +13 vterin. Rezerva drzi, nemaji tendenci jit do +, ani do -. Dotaz: ktera korunka Te muci, u kterych? Edit: si rejpnu, ju ? Vidis, to tlaceni korunek je zase moje nemoc, to bych nesnes, nebo je zacal nosit na pravacce . Upraveno 7. června 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 To bude nejaky custom model, nebo se pletu a je to ultra tajna limitka? Kazdopadne vypada to dobre. Ale ty tve 101, to je labuzo! Az je najdu v supervyprodeji a nekrestansky draze prodam sve baterkove Seika, tak jdu do nich Je to Timeless limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 (upraveno) No tlačení korunek ja taky nedávám a ty moje Igeny jsou extrém. Sním o korunce se srazenyma hranama.Ale jsou to vzpomínkové hodinky, takže se nedá nic dělat, musím to v tomhle případě vydržet. Upraveno 9. června 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se