marosh Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ...nechápu vás, kucí. Vypadáte celkem rozumě. Dyť to jsou poměrně levné hodinky vzhledem k tomu, co v sobě mají...nevím, čím vás tak čílí...zatím jste žádný (kromě omílaného designu) rozumný argument neuvedli. Tak už byste se mohli začít trochu snažit a ne furt bezduše plácat. Na to je vás škoda, ne? Á, další židobijec zasahuje...Já se kvůli Tobě snažit nemusím, můj argument je jasný. Pro mě jsou ty Vaše zázraky z větší části hnusné. A je mi jedno kolik stojí. že to je super okaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ...si dělejte prhel. Už od dob, kdy jsem D viděl v Chronoshopu, mě zaujaly. Když jsem si přečet některé užitečné vychytávky i na základním modelu, tak mě navíc oslovily.Když jsem pak sledoval Aldovy fotky, začaly se mi líbit. Že mě tento čistý design oslovuje je jasné i z toho, co nosím teď.No a když jsem si pak u Hasni pořádně osahal i ten jejich povedený řemen, to byla ta poslední kapka, kdy mi to prostě sedlo naomak.Nějakou dobu mám intenzivní pocit dát IWC do trezoru (kilo v hodinkách se neztratí), pořídit basic DA36 a nemuset řešit oblek, džíny, plavky, kolo, sekačku, termíny servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ...nechápu vás, kucí. Vypadáte celkem rozumě. Dyť to jsou poměrně levné hodinky vzhledem k tomu, co v sobě mají...nevím, čím vás tak čílí...zatím jste žádný (kromě omílaného designu) rozumný argument neuvedli. Tak už byste se mohli začít trochu snažit a ne furt bezduše plácat. Na to je vás škoda, ne? Mě to stačí, když bych je měl nosit na ruce a furt na ně čumět, ne? Hele bez debat, dobrý hodinky to jsou. Když už byl ale zmíněný vzhled, tak ta řiť tu celou nádheru dokonale potrhla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ....Když už byl ale zmíněný vzhled, tak ta řiť tu celou nádheru dokonale potrhla konecne je vsetko ako ma byt,kde si mal vcera hlavu, narastla ti ritvelka, krasna, dokonala,nadherna je nova hlava odpust kolego, ale nedalo sa odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 konecne je vsetko ako ma byt,kde si mal vcera hlavu, narastla ti ritvelka, krasna, dokonala,nadherna je nova hlava odpust kolego, ale nedalo sa odolat V pohodě Vaše národní? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Horween a Indryia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Damasko je sympatická značka, tím spíš teď když maj inhouse. Nejvíc se mi ale stejně líběj DA36. Sice si teď žádný drahý hodinky kupovat nemůžu, ale kdyby Damasko udělalo DA36 s menší korunkou bez ochrany a s manuálně natahovaným inhousem, tak by se hned zařadily po bok pár modelů Grand Seiko jako relativně dostupný dreamwatche pro případné budoucí akvizice:-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) Damasko má svůj názor a to je sympatické. Někomu ten názor sedí, někomu ne, ale nikdo nemůže říct, že ho nemají, ze jsou to jen další kompletáři Ety a čínských pouzder. Taky nikdo nemůže říct že kopírují, podbízejí se, nepřináší nic nového, mají absurdní marže, nebo nehledí na kvalitu. A navíc umí některé věci, které jsou v rámci trhu prudce exkluzivní. No, a takové věci jsou pochopitelně sympatické obecně. U hodinek je samozřejmě rozhodující faktor líbí - nelíbí a tady Damasko polarizuje přítomné soudruhy. A to mě osobně je ostatně taky sympatické. 36ky jsou super, a definovány celou značku. Nicméně pro mě jsou moc malé. Myslím, že na jejich inhauzní strojky mají asi příliš malé pouzdro. Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) Mne se DA36 taky libi, jediny problem mam s vzhledem povrchove upravy pouzdra. Kdyby udelali vzhled brousene oceli, libily by se mi mnohem vic. Ale chapu, ze tvrzeneho povrchu se nevzdaji, je to jejich zasadni pridana hodnota v tomto cenovem segmentu a na finesy jako ice hardened povrch, jako maji 101 je to zas prilis low-end . EDIT: Jinak dat modelu 101 misto indexu cislice a centralni vterinovku, tak by to byly slusny dreamwatche! Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 skalis: Ice hardened maj všechny, žádná povrchovka:)Akorát holt jiná povrchová úprava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 V ledu kalené jsou všechny. Se 101ničkama si ale více pohráli. 3 typy povrchů, leštěný, broušený a pískovaný v rámci jednoho, v ledu kaleného pouzdra, lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 V pohodě Vaše národní?Marian Labuda v pomerne kultovom filme Zahrada to zarecitoval (instant ho zlahka parafrazoval)l ja to poznam len odtial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ano ivan, mas plusovy bod. dlubix dokaze len to co predvadza, druha narazka na slovakov za tento den. asi sa posral z bryndze alebo čo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Do háje, bryndzu bych si dal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Bryndzové halušky mají super v Bredovském dvoře. A DA36 mi jsou akorát, to spíš IWC Fliegerchrono 43mm je co do komfortu větší, ale tam jsem tomu v jádru rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 ano ivan, mas plusovy bod. dlubix dokaze len to co predvadza, druha narazka na slovakov za tento den. asi sa posral z bryndze alebo čo Alebo nič... a ano, po tom bych se opravdu posral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Pěknej den. Těžkej, ale pěknej. Hodinky v slunci září jako drahokam. Kontrast s matným, broušeným povrchem je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Furt sem si lámal hlavu co s prázdným prostorem mezi 3 - 7 hodinou a už vím! Tam by měla být strážní věž! Ale jinak jak říká Nguyen od nás z tržnice, "suší panovi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Hezký hodinky i auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Hezký hodinky i auto...Jj, ty nove Dacie uz maj neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se