Mupa Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Opět profi fotky, jak z drahýho časopisu A krásný hodinky. Díky, tleskám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Hodinky jsou to moc pěkný, ale ten řemen je tak nejak metroušsky posouvá od nástroje pro profesionály do vyladěného módního doplňku. Ja bych určitě v řemeni přitvrdil. Pokud vyhovuje materiál, pak Hirsch Performance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 S řemeny určitě experimentovat nebudu. Mám v plánu dát je na tah a dál už s tím nic nedělat. Řemen mě však příjemně překvapil. Hezky se nosí a docela se mi k hodinkám i líbí, ač rozhodně metrouš nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 siwi, paráda a gratulace..mi na nich vždycky vadil ten font na lunetě, ale na Tvojich fotkách ho vůbec neřeším, fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Díky, Ondro. Jak už jsem psal několikrát: Dokud jsem je znal jen z fotek, v podstatě jsem je ignoroval. Reálný pohled můj názor na ně úplně změnil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ten pasek je bozi, jako vse ostatni. Jen kdyby si to mohl clovek prohlednout (pamatujes)!! Pak parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Pamatuju A díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 (upraveno) Neni zac. Je videt,ze jsi mne nepochopil. Upraveno 16. ledna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Myslím, že pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ok ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Včera jsem je viděl, jsou fakt boží a ten řemen bych neměnil, ale koupil ještě jiné barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 S každou další fotkou, co sem dáš, se mne začínají víc a víc líbit. Jsou mohutný a přitom myslím ne zas přehnaně velký. Cifernik není preplacanej a přesto je prakticky celej zaplnenej. Výrazný číslice na indexech ve spojení s jejich kurzivnim řezem jim dodávají na velkoleposti a zajišťují, že se asi jen tak neokoukaj. I když byly lhc mnohem nižší liga, spatřuji v nich několik podobnosti a vlastně si říkám, že co se kroku k tzv. definitivním týká, nemohl jsi snad ani vybrat jinak. Asi mám podobnej hodinkovkus:) Navíc sis asi před tím skokem CHF vybral okamžik koupě za pět minut dvanáct. Sorry za doouhej post, ale musel jsem se vykecat. Jsou parádní!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Musím přiznat, že z mé strany nešlo o žádnou prozíravost. Skok franku jsem nijak nepředpokládal. Byla to prostě šťastná náhoda a měl jsem víc štěstí než rozumu. Srovnávat tyhle hodinky s LHC mě vůbec nenapadlo. Ne proto, že by to byla jiná liga. Ale spíš proto, že mezi nimi moc podobnosti neshledávám. Ačkoliv měly LHC ještě o milimetr menší průměr, působily na ruce větší. Zde je to přesně naopak. A ano, B jsou také o dost vyšší a celkově robustnější. Jsou takové víc tool, LHC spíše svým vzhledem umírněné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Antireflex: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Vojto,kdy mas mit ten tah? Nejak se nemuzu dockat :-))),pro me blbe znameni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Martine, tah by měl být koncem tohoto týdne. Budu pro něj ale muset dojet, a to nevím, jestli do víkendu stihnu. Moc bych rád. Každopádně nejpozději v následujícím týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 ...ale na své ostatní hodinky jsem nezanevřel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Současné podmračené počasí dává krásně vyniknout kontrastu ciferníku a ruček za vydatné pomoci antireflexu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Velká paráda, jsou fakt super, takové svěží a ještě neokoukané B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Super fotky Vojto. Ten AR je nebezpečně sexy, a vitamín B mě pokouší Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se