kvartus Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ahoj siwi, prošel jsem si celé tvé vlákno, a obzvlášť s velkou pozorností příspěvěk z 21. 8. a samozřejmě hlavně fotky. Jsem rád, že jsme se potkali, a tady díky za ty krásný fotky. Kdybych směl poprosit, přidej ještě někdy kombinace hodinek s autíčky, a taky nějaký zajímavý vintage-digitálky. Déčka jsou úchvatný a začnu si nějaký asi hledat Jukni tady na jedny zajímavý hodinky na jedné vzácné ruce
siwi Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ahoj Kvartusi, také my jsme rádi, že jsme poznali tebe i tvou rodinu. Pořád vzpomínáme na jesenický sraz. Mám radost, že se ti moje fotky líbí. Určitě budu ve focení pokračovat a vintážní digi jsou v plánu
bobi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Joooo , tak to se mi líbí .... ,nastanou i nová přátelství -superr
dufi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ahoj siwi, po delší době jsem ti to tady zkouknul a opět musím konstatovat, že tvoje fotky nemají kompozičně chybu - paráda s tím Švajcem a Zippákem - hodně povedený!!
bobi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Photo? Naprostá paráda,kdyby byl z HK,tak jdu k němu ze startu do učení Ehm,tedy pokud by mě vzal do učení,že ????
siwi Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Přátelé, vaše slova chvály a uznání mě zavazují Už ode dne, kdy jsem Damaska koupil, jsem se těšil na podzim. Přišlo mi, že jim to v tomto ročním období bude hodně slušet. Tento víkend jsem se zase dostal mimo interiér a měl možnost i fotit. Tak jsem je hodil do listí:
Kostra Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Vojto, nádhera, prostě a jednoduše nádhera. Zippo a podzim jim tuze sluší.
tano Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Siwi opet pecka Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem tano
Bells Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Sakra ty mě štveš a nejen ty Už nevím, jak bych ještě vyfotil hodinky a ty a tobě podobní vždy přijdete s něčím dalším. Je to paráda Vojto, fotí ti to jak z praku.
martar Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 To se ti moc moc povedlo, Vojto nechápu, že jsem je ještě neviděl naživo. Musíme konečně domluvit ten termín vínečka!
Sphinxx Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Vojto, krásné barvy podzimu. Super!
siwi Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Díky všem. Moc mě těší, že se vám fotky líbí. Většinu práce za mě v tomto případě skutečně odvedl podzim Je to krásné roční období, které mám moc rád.
Ondrej71 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Tvoje fotky Béček se mi vždy moc líbily, a nejinak je i s Déčky .Krása , díky za fotky
siwi Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Dík Ondro. Mně se líbí tvoje fotky všeho
MíraMíra Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Děláš to prostě dobře.Jako vždy nádhera.
siwi Odesláno 21. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Taky patříte ke generaci, která má vůni mandarinek spojenou s Vánocemi? Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se