tano Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Tak toto video je sakra husta jizda a ta music se mi libi, diky Petr-cha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 vyborne video.. snad prvykrat co vidim original Seiko video v HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tohle je parádní video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Inside The Manufacture A Visit To Seiko Japanhttp://www.hodinkee.com/blog/inside-seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Dalsi skvele video, diky blackhead. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Velmi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jací jsou ti japonci miloučcí co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 su to mimozemstania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Velmi, velmi pěkný video. Hluboká poklona japonským hodinářům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) Parádní video, rep. videa. Díky za ně! Upraveno 7. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Inside The Manufacture A Visit To Seiko Japanhttp://www.hodinkee.com/blog/inside-seikoparáda,díky,a propos,copak to má hodinář na ruce(1:31),že to jsou MM300?Nebo MM600?Přikláním se k první verzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 MM300, určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 MM300, určitědíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Asi pro ně jel až do Thajska :-) Jinak pěkné video, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Asi pro ně jel až do Thajska :-) Jinak pěkné video, dík.Urcite,ma je z nocni smeny.Cased in Laos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Jo sou to mm300 a stoprocentně si do nich nabastlil 9S55,podivej jak se usmívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 8 Spring Drive movements denně. To máme cca 2000 kousků ročně. Je otázka kolik assemblerů tam mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Na SD chrono maju certifikat vraj len dvaja.. donedavna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 No jo, ale kolik těch SD chrono nasekají za rok ? 200? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Kurnik, tuhle SBGE015 titanovou variaci se zlatymi indexy na organicovi SBGE001 jsem neznal a sakra se mi to libi. Mimochodem, dneska jsem v Amsterdamu narazil na prodejnu Seiko a maji tam pekny prurez GS modely: namatkou hi-beat GMT limitku, chrona, docela me nazivo zaujaly ty nove quartz GS divery s bilym cifernikem (SBGX115). A maly off topic: konecne jsem si zkusil na ruku MM300 a zjistil ze mi vubec nejsou velky. Ach jo Upraveno 16. května 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se