CEGY Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Tak dalsi uspesny byz. Pro zmenu jsem ted nakupoval ja. Tempo bylo zbesile. Tak rychle bych nenakoupil ani v Koscomu u pultu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Díky za obchod a hlavně důvěru nováčkovi . Výborná domluva, zboží super (nedobytně ) zabaleno a bleskurychle posláno . Tak třeba zase příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Petr je extra třída! Super pokec, okamžitá platba, s důvěrou doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Rychla platba jako vždy, bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Nešlo přímo o obchod, ale o pomoc s jedním nákupem. Každopádně bych chtěl poděkovat, protože bych bez Petra ty hodinky neměl. Byl ochotný, komunikace na výbornou, všechno co řekl platilo.. Kdo se s ním chystáte obchodovat, určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Opět po čase jsme se viděli, dali dobré kafe a uzavřeli obchod. Petr je takový moje zrcadlo - nicméně, platí co jsem psal výše, spolehlivost, přesnost a super pokec. Moc děkuji za fajn setkání a brzy naviděnou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Ten kluk je rozeny obchodnik, nejdriv proda, potom koupi zpet. Je to radost s nim kseftovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Petr je super obchodník, okamžitá platba a pak super pokec i kdyz jen po telefonu. Moc rád zde narážím na takové lidi. Ještě jednou moc díky Peťo. Jinak jen doporučuji, super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 tak to ma fungovat, poskytnul mi služby a servis jak u Rolse, prostě super, díky moc a samozřejmě doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 (upraveno) S takymto profesionalom je radost obchodovat. Instant doporucuje. Edit: ten chlap ma frekvenciu, cumte na tie datumy.. kazde dva dni transakcia Upraveno 11. března 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Opravdu rychlé a spolehlivé jednání. Budu se těšit někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Šlo sice jen o drobnost, ale i tak přidám další kladné hodnocení. Rychlá domluva, vše v pořádku.Osobně Petra neznám, ale podle jeho prezentace zde jsem si jistý, že to musí být velký sympaťák. Doporučuju.A třeba někdy v budoucnu dojde i na nějaké ty hodinky, které tak rád nakupuje a pak zase prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Obchod s Petrem bez problémů, pochvala. Upraveno 25. března 2015 uživatelem peetrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Zcela bezproblémový obchod. Nemůžu říci rychlý (seděli jsme dvě hodiny v hospodě). Samozřejmě si dělám srandu. Vřele doporučuji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Obchod na 1*, doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Je to rychlík skvělý obchod diky a doporučuji na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 (upraveno) Koupil jsem jen řemínek, ale je krásný a byla to total rychlovka. Poslal jsem do SZ telefon, do minuty zvonil, za 20 minut jsme předávali, dalších 20 kecali :-) Kdykoliv znovu...možná něco většího...třeba celé hodinky? ;-) Upraveno 14. dubna 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 s Petrem to bylo příjemné setkání a uskutečnění obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Opravdu velmi vstřícný, ochotný a férový prodejce. +1 doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Petr nepotřebuje komentáře :-) 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se