Jarett Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 14 minutami, subtitles017 napsal: pěkný, retro guma mě docela láká a mají teď slevy.. neuděláme nějakou hromadnou objednávku? ve 21mm jsou už docela vyžraný kurňa Díky, mám řemenů asi 30, tak s tím vydržím
kloubik Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července To mi něco připomíná byli jsme asi 3 roky zpátky 1
Pavelinho Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Neporadili byste mi, prosím, jaký řemínek by dobře pasoval na moje nejnovější DJ 36? Gumový nebo jiný. Jen abych měl změnu. Díky moc!
Dez123 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července V 16. 7. 2025 v 13:23, Rimmer napsal: Nikdy mi neseděly tahy bez mikroregulace kvůli změnám obvodu ruky během dne, tak jsem udělal pokus a koupil aftermarket regulační dílek Steel Reef pro pětičíselný Sub a dal ho místo pro mně zbytečné divers extension. A je to super, +-5 mm je tak akorát, chodí to pěkně, zpracování stejné jako orig. dílky. Ještě čekám na plynule regulovatelný dílek, je na backorder. Vypadá to super, to je stejné jako na Milgaoussech? Měl bys prosím odkaz? před 12 hodinami, Pavelinho napsal: Neporadili byste mi, prosím, jaký řemínek by dobře pasoval na moje nejnovější DJ 36? Gumový nebo jiný. Jen abych měl změnu. Díky moc! Kup na střídačku jubillee
lemon Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Po týždni začínam mať obavu, či v nich není quartzový strojček Nula cela nula cela nula nula #shorts 2.mov 1
Pavelinho Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 6 hodinami, Dez123 napsal: Vypadá to super, to je stejné jako na Milgaoussech? Měl bys prosím odkaz? Kup na střídačku jubillee To mne taky napadlo. Jen kdyby se dal snadno sehnat.
patprom Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Původně měly být jen k formálním příležitostem, ale asi z nich budou díky pohodlí hodinky každodenní 3
Tomak Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července (upraveno) Ty airkingy se mi líbí čím dál tím víc Upraveno 20. července uživatelem Tomak
Muffik Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července V 18. 7. 2025 v 22:09, matejcaha napsal: hmm, velká paráda
ZdenekP Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července (upraveno) Stále, už patnáct roků, GMT, kde se ještě dá podle údaje ve sponě rozkódovat rok výroby náramku. Upraveno 20. července uživatelem ZdenekP 2 1
Fade Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 23 hodinami, Jeronimo napsal: Plechovky. Já je fakt budu muset někdy zkusit ponosit déle než dvě minuty. Vypadají prostě super. 1
Jeronimo Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 2 minutami, Fade napsal: Já je fakt budu muset někdy zkusit ponosit déle než dvě minuty. Vypadají prostě super. Co se týče komfortu, tak bych doporučil ještě staré Polárky nebo GMT Pepsi. Kratší spona, užší korunka, nižší dýno. To je za mě vrchol. 1 2
ZdenekP Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 4 minutami, Jeronimo napsal: Co se týče komfortu, tak bych doporučil ještě staré Polárky nebo GMT Pepsi. Kratší spona, užší korunka, nižší dýno. To je za mě vrchol. Velmi pohodlně jsem vnímal SD 16600 a to mám zápěstí útlejší, než je v kraji zvykem. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se