Chosef76 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Jak se preklopila pulnoc z 24. na 25. prosince, tak mi pribyl dalsi na hrbu. A protoze je mi 40, tak to chtelo hodinky. Takze prvni hodinkova akvizice od 30. narozenin je na ruce. Velká gratulace, Skalisi. Ke kulatinám i hodinkám. Tipoval bych u Tebe Exp 1, vím, že je máš dlouho v hledáčku. Skvělá volba. Já pořád na ruce bico GMT, všechny ostatní mé hodinky (včetně Pepsi, kromě fg Portugalů) vypadají proti nim jak "chudý příbuzný". Nemohu se jich nabažit. ️Pěkné Vánoce všem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Vsechno nejlepsi a gratulace @skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 skalis, gratuluju a všechno nejlepší. Klasika největší, moc pěkný dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Diky vsem. Jeste prihazuju jeden rodinnej. Manzelka je o rok starsi, takze ty jeji jsou doma uz rok. Oboji kupovane v Brne u oblibeneho AD. Az bude chvilka, zalozim chlubici vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Pani take super! Jednoduchost a elegance! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 @skalis velká gratulace a vše nej k narozeninám. Lepší dárek sis nemohl nadělit, tak užívej super kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 11 hodinami, skalis napsal: Jak se preklopila pulnoc z 24. na 25. prosince, tak mi pribyl dalsi na hrbu. A protoze je mi 40, tak to chtelo hodinky. Takze prvni hodinkova akvizice od 30. narozenin je na ruce. Wow, obrovská gratulace Jsem si jist, že jsou v dobrých rukách a projdou si i nějakým tím pořádným dobrodružstvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) před 23 hodinami, skalis napsal: Jak se preklopila pulnoc z 24. na 25. prosince, tak mi pribyl dalsi na hrbu. A protoze je mi 40, tak to chtelo hodinky. Takze prvni hodinkova akvizice od 30. narozenin je na ruce. Blahopřeju! Skvělá volba Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Gratuluji Honzo, muj tip byl spravny Krasne hodinky, oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Gratulace ke dospěláckým Expům, jsou to super hodinky, nedoceněné Já dnes ve společnosti top vaječnáku z kubánskýho rumíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Celé svátky na ruce a nějak se jim nechce z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Pecka den na nějaké to dobrodružství s dvojkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 14:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 LEX Bezdatumáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 před 2 hodinami, shewcza napsal: Zdravím kolegu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Přidám sem po čase taky jedny antimagnetické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se