exell Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 1 hour ago, worm007 said: Tak to ti nezávidím. Ja som ich kúpil dva týždne pred tam ako ich prestali vyrábať. OP sú super a v bielej sú aj veľmi univerzálne. Na aké čakáš ? Na kteroukoliv z univerzálních barev, černá, stříbrná, modrá (bright blue). Uvidíme, jestli to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 11 hodinami, Luky napsal: @African Doufám, že mě nic tak hroznýho nepotká. Kdybych je fakt vyloženě drbnul, tak mě klepne i přesto, že jsou to tooly. Dávám si na ně pozor. před 12 hodinami, African napsal: Aha, tak paráda, už jsem se lekl Ty moje také na pohodu, prozatím žádná velká akce chlapi, ta ocelová luneta se dá případně za pár korun vyměnit, případě mají speciální udělátko na přebroušení. mně ji drbla před lety dcerka, myslel jsem, že ji zabiju:-), ale dávno jsem si na ten šrám zvyknul, jsou to tooly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 8 minutami, jenik77 napsal: chlapi, ta ocelová luneta se dá případně za pár korun vyměnit, případě mají speciální udělátko na přebroušení. mně ji drbla před lety dcerka, myslel jsem, že ji zabiju:-), ale dávno jsem si na ten šrám zvyknul, jsou to tooly... Tak to je ovšem dobrá zpráva Co tedy může stát taková luneta? Beru je jako definitivní, jednou bych je rád předal a to i s památnými šrámy, takže jen tak pro informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 (upraveno) před 43 minutami, African napsal: Tak to je ovšem dobrá zpráva Co tedy může stát taková luneta? Beru je jako definitivní, jednou bych je rád předal a to i s památnými šrámy, takže jen tak pro informaci. Lunetu na staré Expy II (40mm) mi při probíhajícím servisu nabídli za přípatek 5.700 Kč. (neměnil jsem) Myslím, že servis ti žádné staré díly nedá, pokud vím, tak se to nesmí (aby sis neposkládal druhé hodinky). Upraveno 3. března 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Před hodinou, African napsal: Tak to je ovšem dobrá zpráva Co tedy může stát taková luneta? Beru je jako definitivní, jednou bych je rád předal a to i s památnými šrámy, takže jen tak pro informaci. pred par lety, kdyz jsem to chtel resit, 42mm, tak mi rikali cca 4tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 17 minutami, Vit napsal: Lunetu na staré Expy II (40mm) mi při probíhajícím servisu nabídli za přípatek 5.700 Kč. (neměnil jsem) Myslím, že servis ti žádné staré díly nedá, pokud vím, tak se to nesmí (aby sis neposkládal druhé hodinky). Potvrzuji, kupoval jsem novou lunetu na Expy II za 250EUR i s poštovným a RSC má skutečně zakázáno dávat vyměněné díly zákazníkovi. Jak moc to RSC dodržuje, to je věc druhá (zažil jsem osobně oba extrémy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Vlásečnice neřeším, tomu se neubráníš. To bys je pak nesměl nosit a to já určitě chci. No a kdyby něco řešit se to dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Se mi ta zeď v práci začíná plnit. Jinak na ruce pořád Polárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Tak to je krása Jarku ( originály nebo kopie ) budu se muset stavit na kafe až budu fit Já dnes klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 12 minutami, M3maniac napsal: pekne plechovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 ty odřené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Před hodinou, M3maniac napsal: Tak to je krása Jarku ( originály nebo kopie ) budu se muset stavit na kafe až budu fit Já dnes klasiku. Jasně, že origo.... Stav se. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Když jsem pár let zpátky ťuknul ocelovou lunetu na Breitling Colt tak mi AD sdělil, že nová by byla za cca 20.000 zatímco na Rolex Exp by vyšla kolem 4.000 To jen dokazuje, že Expy jsou nejlepší tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Investiční vrchol vs. investiční dno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Tak teď jsi mě rozesmál, já zrovna dnes našel vkladní knížku z roku 1998 s 50 Kč kde mi byl připsán úrok 2 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Fotku jsem dělal 11:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Tak nevím, dají mi těch 52 kč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 1 hodinou, M3maniac napsal: Tak nevím, dají mi těch 52 kč? "Milí pane, Vaše peníze jsme byli nuceni v roce 2011 převést na bitcoin. Máte tady u nás tedy 52 BTC" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Pořád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se