Přejít na obsah

FOTBAL


Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Gustaf napsal:

1 bod a nejhorší tým.... poslední zhasne. Díky trenére

Nejhorší je Polsko, také jeden bod a skore 3:6. Tedy o jeden inkasovaný gól více než naše Pomádateam.

Hašek měl dát Chorého do zápasu s Gruzií hned, mohlo to být o něco lepší. Otázka je, jestli s tím zaříkávačem velbloudů z pouště můžeme postoupit na MS. To bude velký problém, protože už dnes se na týmy jako je Rakousko, Albánie, Gruzie nebo i Slovinsko vůbec nechytáme. Od úrovně Turecka výše už teprve. Museli bychom mít skupinu Malta, Gibraltar, Faerské ostrovy, San Marino  a Lucembursko. Aby z toho byly 2 postupová místa a z třetího do baráže. Uff. ☕

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že to letošní Euro bude tak špatný jsem nečekal. Jinak řečeno, nejhorší věc na letošním ME je samotný fotbal... a pak VAR a rozhodčí... a nakonec běhající kteréni toužící po selfíčkách, sem tam nějaká ta politická, náboženská nebo sociální demonstrace a pár vygumovaných, co se potřebují mlátit. Bohužel. Všechno ostatní je asi dobrý, dobře zorganizovaný.

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja taky souhlasim s komentari v mediich, ze to stoji za hovno a je to strasna nuda. Samozrejme jsou vyjimky, napr. zapas Gruzie x Turecko, anebo mozna ty semifinale nebyly az tak hrozny. Ale neni to nic, co by me zvedalo z gauče 🙂 VAR jednou vidí milimetr spicky pana Lukaku a pak v mici cinkne skoro nerozpoznatelna ruka a pak jasna ruka zase neni videt, apod. Goly se ani nedaji slavit, protoze dopredu vlastne nevis. To, ze diskutuje s rozhodcim jen kapitan je fajn, ale hérečky a smrtelný zraneni na hristi to kurví porad. 

Ale hlavni problem je fakt nuda fotbal, tiky-taka nuda.

Nicmene jsou tam plny stadiony, fanousci fandej, takze je to jen muj subjektivni dojem 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...