Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na fotbal nekoukám. Nebaví mě. Teď je všude kolem, bych musel bejt slepej a hluchej. Dokonce u nás i jeden ze supermarketů zavřel o hodně dřív. Světe div se, kvůli fotbalu, ale o svátcích by nejraději jel nonstop. Konečně dobře pro zaměstnance, kteří si chtějí vydělat něco navíc. Vypadá to, že jsem nějak zapomněl na ten fotbal. Naši po 100 letech na MS. Ó jaká sláva. Nemám rád fotbal.

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Já bych s dovolením vyzdvihl výkon Krejčího,.. bohužel jeden hráč mančaft nedělá.. Synek by si zasloužil více snaživců kolem sebe...

Už jen ten fakt, že kvůli jeho dobře slyšitelné poznámce směrem na, tuším Šulce ? vypnuli ruchové mikrofony... :D 

Upraveno uživatelem Filip eM
Odesláno

Na EURU jsme vyhráli cenu za nejhorší fotbal, teď to vypadá, že nejspíš tuhle cenu získáme i na MS...
prvních 10 min dobrý pak se posrali z vedení 1:0 a hráli tužku

nejhorší jsou ty alibistický kecy po zápase,  že to nebylo tak hrozný apod

Odesláno

Psal jsem, ze od naseho tymu nic necekam, tak muzu byt jen mile prekvapen. To sice porad jeste  teoreticky muzu, ale nejspis je to jen zbozne prani fanouska. Pokud hraje muzstvo hovno, neda se na to koukat atd. atd., je to chyba trenera. Vzal na sebe nevdecnou ulohu, prebral tym na posledni chvili pred barazi a vypada to, ze dokazal zazrak, kdyz s nima postoupil. Ale projev na mistrovstvi jde  za nim. To neokeca. Nominaci si poskladal on, sestavu pro zapasy dela on. Ze hrajou kopanou misto fotbalu jde za nim. 

Odesláno

tvl  Messi zas řádí...to je nádhera toho kluka sledovat (i to jak mu to spoluhráči přejí)

rekord v počtu gólů na MS👏

• Dát hlas 1
Odesláno

Messi je fotbalový mág.

Co předvádí v 38 letech je neskutečný...    ,klobouček   :notworthy:   

Odesláno
před 11 hodinami, pavo_ napsal:

tvl  Messi zas řádí...to je nádhera toho kluka sledovat (i to jak mu to spoluhráči přejí)

rekord v počtu gólů na MS👏

Jj, vypada to, ze Argentinci s Messim hrat chteji, kdezto Portugalci s Ronaldem hrat musi 😎

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

To je sice asi trefný, ale furt je to hráč, kterej je schopen rozhodnout zápas. My tu vyzdvihujeme Krejčího, kterej hraje naprosto průměrne, ale jelikož to aspoň prožívá, je to hvězda. To je to smutný.

Odesláno

Takze; mam budik na 2:50.

To kdybych se zitra poustel do kritiky, tak at mam cisty svedomi, ze jsem se na kazdej zapas poctive dival!

Odesláno

Vstal jsem.

A zatim tedy sed, nuda, nefotbal, rozkouskovana hra, az je mi trapne pri tom vecnym polehavani a drzeni se za hlavu (zvlast, kdyz pak clovek vidi opakovacku).

No, ctvrtina zapasu za nami, ale velka ocekavani nemam. Ted uz mohou opravdu jen prekvapit..

Odesláno (upraveno)

Vypadá to, že Mexiko je překvapilo...

Jste dřeváci,na žádnej ťukec nemáte a proto hrajete okres...

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

No, tak pro celkove hodnoceni nasi ucasti na MS si dovolim pujcit slova trenera fotbalove reprezenrace JAR, Hugo Broose po zapase s nami. Myslim, ze to presne vystihl..

"Ale myslím, že pokud máte rádi fotbal, bude se vám víc líbit zápas, jaký jsme odehráli my, než ten, který předvedlo Česko.“

Odesláno

Panečku, to byl fotbal. Bohužel jsem to sledoval cestou do práce, mám zkazenej zbytek dne. Obraz naší hry je až krutej. 

Odesláno

no já ráno vstal a rozespalej jsem zapnul rádio Rockzone a slyšel ten výsledek a normálně až se stydím teda jsem vyprskl smíchy,ale takovej ten krásnej smích 🤣

asi to shrneme takto ten postup na MS si myslím 🤣

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

Panečku, to byl fotbal. Bohužel jsem to sledoval cestou do práce, mám zkazenej zbytek dne. Obraz naší hry je až krutej. 

Tomu se říká sadomasochismus!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...