martar Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Fotbal šel vždycky mimo mě (stejně jako ostatní týmový discipliny, navíc posuzovaný rozhodčím buď podle hereckejch výkonů mužstva nebo podle výsledku zákulisních dohod). Na tohle finále jsem se ale kvůli jeho zpolitizování podíval... a svůj názor na fotbal si potvrdil. Co potvrdil... dokonce přibyla řada dalších argumentů, který jsem dosud nebral v potaz Co mne opravdu mrzí je, že jsem si trochu poopravil obrázek o Angličanech, ke kterejm jsem dřív v některejch ohledech dost vzhlížel. Jasně, mládež z Sheffieldu, Manchesteru či Londýna asi neni to samý jako skutečná anglická elita, ale co předváděli fanoušci a především co jim bylo tolerováno nebo jen směšně pokutováno, to mi vzalo zbytky iluzí. Škoda, že ta politika a aktivismus vůbec do sportu takhle moc a takhle okatě prosakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 (upraveno) Tvl... to se dalo čekat za ten českej zdroj se fakt omlouvám... Neměli jste nikoho barevného. Euro je vítězstvím pravice, vyčítají Britové Italům https://cnn.iprima.cz/britove-vzkazuji-italum-nemeli-jste-nikoho-barevneho-euro-je-vitezstvi-pravice-29540?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=FPv6oVwaFfQ-202107160340&dop_id=12629880 No nic, už vám sem nepolezu, nechci vám to pomlouvat. (Přitom vesnickej fotbal, a především dorost, kde ještě převládá nadšení a talent jednotlivců nad politikou a byznysem, kde hrají domácí děti a ne hráči nakoupení bůhvíodkud, mě baví, i přes některý namistrovaný rodiče. Jdu si radši přečíst Klapzubovu jedenáctku ) Upraveno 16. července 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Že první zápas českýho týmu v Evropě nedává žádná česká TV ale slovenská Sport 1 (s příšerným zvukem), to holt musím zkousnout ... nicméně měl jsem za to, že hrajem s Rakušanama a ne s nějakým balkánským týmem, soudě podle faulů a žlutých karet ... aspoň, že díky Krejčímu ml. vedeme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 už ne....kurva drát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 A bude hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 doufám že ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 10 minutami, Lynx12 napsal: No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... To je dost divoka predstava. Ale je to sport a mozny je vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 4 minutami, honza71 napsal: To je dost divoka predstava. Ale je to sport a mozny je vsechno. Bohužel musím souhlasit ... nicméně doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) Pěkná pentle. Na Letné je vápno o metr dál oproti čáře. VAR už ho má na monitoru správně. Nicméně to vypadá, že Sparta Sigmu v druhé půli přejede Upraveno 24. července 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Dneska s přehledem. O jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 V 21. 7. 2021 v 10:31, Lynx12 napsal: No, za týden doma budeme muset vyhrát o 2 góly ... A je to doma... dnes mě Sparta hodně potěšila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Gratulace. Jestli chcete zpatky titul, tak Monaco prejedete na pohodu, je v UEFA zebricku za SKS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 V 21. 7. 2021 v 10:47, Lynx12 napsal: Bohužel musím souhlasit ... nicméně doufám Tak Ti to vyslo Hezkypekne Sparta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 (upraveno) před 10 hodinami, guzmic napsal: A je to doma... dnes mě Sparta hodně potěšila. před 2 hodinami, honza71 napsal: Tak Ti to vyslo Hezkypekne Sparta. Jj, byla to paráda ❤ nicméně pokud chceme dojít dál, je třeba hodně zlepšit hru a koncovky ... Upraveno 29. července 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 …sparťanští fans…to je dno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Ria, Ria Hungaria! Handicap -1 pro domácí v kurzu 6.28. Pěkný tiket, škoda že jenom za pětikilo.Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Volali jste Kuncákovi záchranku?Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Kuncak to nesleduje a Čína padá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 No Maďaři hráli megatuzku a Sesivky si dali dva fíky no. Tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se