kuncák7 Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 před 48 minutami, TomCZ napsal: Upřímně, před zápasem bych byl rád za plichtu, po první půlce ještě víc, ale pět minut před koncem vést a pak nedat pentli je zklamání. Neblbni Martine, koukni, kolik mega běhá u Vás, a kolik u nás. O zkušenosti ani nemluvím... Já taky spíš nadávám. Konec byl na inkfart a nástup do druhé půle též. Jsem rád za plichtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Tak začátek jara na 1* Karviná potěšila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Ntvl sesivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 To má @kuncák7za tu peněženku. Každý dobrý skutek musí bejt potrestán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Černé koule se už musely na někom chytit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 @marosh no teď se předvede Sparta, jen aby to nebyla ostuda na druhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 45 minutami, guzmic napsal: To má @kuncák7za tu peněženku. Každý dobrý skutek musí bejt potrestán. Ještě navíc Slávka dostala gola přesně ve chvíli, kdy jsem vytopil prackou koupelnu. Odpoledne plné radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 59 minutami, marosh napsal: Černé koule se už musely na někom chytit... Ty vole kucí z Karviný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Asi to bude znít cynicky, ale na Slávii je krásně vidět, jak výkony kolísají s přílivem/odlivem peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: Ještě navíc Slávka dostala gola přesně ve chvíli, kdy jsem vytopil prackou koupelnu. Odpoledne plné radosti. Na co chytáš pračku do ruky, to máš doma málo děvčat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Tvl....tak Sparta taky zkušeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Před hodinou, guzmic napsal: Na co chytáš pračku do ruky, to máš doma málo děvčat? Všechno je jednou poprvé, koupal jsem psa a pak jsem chtěl holky překvapit. Povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Kurz na Karvinou byl 1:25. Jestli si nějaký věrný fanoušek Karviné vsadil, tak je v oukeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 (upraveno) No a zítra Viktorka na první místo...a svět bude zase v pořádku Upraveno 5. února 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Ja jsem z toho celej zkoprnelej. Uz jsem si odvyknul namahat nervy a tu nasi jizdu si uzival. Tohle je na mastne pokuty vsem hracum. Ostuda obrovska a jestli zejtra Viktorka vyhraje, tak nam to jaro pekne zacalo. A z ACS jde taky strach, kdyz uhrajou Budejky s nulou... :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Tak aspoň to derby dopadlo tak, jak mělo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Jak pro koho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 No s tím choreem to bylo velký špatný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Právě teď, Gustaf napsal: No s tím choreem to bylo velký špatný.... To komentovat raději nebudu nebo budu: chucpe, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Krásný to bylo. 20 tisíc kusu a atmosféra a 2:0 hadr a vládci Praglu a vůbec Mistři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se