Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V celym mancaftu je cejtit hrozny napeti a nervozita.

Vzdyt Jarda pred zapasem ani nedokazal nejak normalne vysvetlit, proc nasadil Zimu.

A hra? Zandour a nakopavana na dvoumetrovy beky. A kdyz uz naznak, tak ukvapene (ne)strely a ten trestnak?

Jako furt verim, ale zaroven si rikam, co na tom Euru s takovou hrou chceme delat? Je to fakt bida..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

https://denikn.cz/minuta/1287524/

A ta částka taky nesouhlasí :D

S velkou nadsazkou- ruku na srdce, vzpomeňte na své sportovní úspěchy, před poutakem se chodilo dost pít, na budoucí úspěch. Tak jim nezavidme.

Tohle není fakt mozny.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

S velkou nadsazkou- ruku na srdce, vzpomeňte na své sportovní úspěchy, před poutakem se chodilo dost pít, na budoucí úspěch. Tak jim nezavidme.

Tohle není fakt mozny.

Jako jo… Nicméně, berou velké peníze, jsou v repre, namachovaní..

Ale měli by taky dodržovat nějaké pravidla. A když už, tak si pochlastávat někde v klidu a nechodit na největší diskotéku v Olomouci lovit mladé  ku*dy.😂😂

Odkaz ke komentáři

Buď jsou dementi, nebo to udělali schválně. V dnešní době, kdy mají mobil i pětileté děti, fakt nechápu. 

A obhajovat je fakt nebudu, mají den a půl před zápasem roku a jdou chlastat.

Ale bojím se, že nový trenér (pokud teda doufám bude) je v pohodě vezme popřípadě zase zpět do kádru, to by mě teda nasralo taky.

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, guzmic napsal:

Buď jsou dementi, nebo to udělali schválně. V dnešní době, kdy mají mobil i pětileté děti, fakt nechápu. 

A obhajovat je fakt nebudu, mají den a půl před zápasem roku a jdou chlastat.

Ale bojím se, že nový trenér (pokud teda doufám bude) je v pohodě vezme popřípadě zase zpět do kádru, to by mě teda nasralo taky.

Taky je neomlouvam. Kuchta se před cca rokem a půl odkopal už ve Slavii a od te doby se jen "zlepšuje". A blb zůstane blbem. Novej trenér je vezme natuty zpět, stejně jako Baráka.

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, kuncák7 napsal:

Taky je neomlouvam. Kuchta se před cca rokem a půl odkopal už ve Slavii a od te doby se jen "zlepšuje". A blb zůstane blbem. Novej trenér je vezme natuty zpět, stejně jako Baráka.

Kuchtu jsem ve Spartě moc rád neviděl, ale on tam své místo má a každý kdo fotbal trochu sleduje tak vidí, že týmu pomáhá a fest. Takže, jsem nakonec rád že tam hraje. Jen mám tušení, že v zimě půjde někam ven. (když by to bylo na mě, nechal bych si ho)

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, guzmic napsal:

Kuchtu jsem ve Spartě moc rád neviděl, ale on tam své místo má a každý kdo fotbal trochu sleduje tak vidí, že týmu pomáhá a fest. Takže, jsem nakonec rád že tam hraje. Jen mám tušení, že v zimě půjde někam ven. (když by to bylo na mě, nechal bych si ho)

Hele, ve Slavii byl taky herně platnej, ale rozjebaval kabinu. Priske ho na chvíli umravnil, ale je jen otázka času, kdy se projeví i tam. V repre už to zvládl. Takové hráče "chceš" na chvilku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...