Gustaf Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 pernych posledních 10 v minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 To mám radost! Gratuluju kluci slovenský! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 super, chalani, blahoželám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Gratulace bratři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Take gratuluji bratri!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Skoda, ze jsem nevidel hrat nasia bratia. Gratulace ba Slovac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 zabozrouti zatím nic moc teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 No letošní Euro pro mě zatím slabota. Uvidíme jak naši večer, ale co koukám na zápasy od devíti, tak asi nejlepší výkon Albánci. Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Me se to docela libi, jen tech tymu uz je tam moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tak pojďme na ty Chorvaty. :-) Chtělo by to nějaký body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 2:0 pro Hrvatska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tvl ty nás sfouknou jako svíčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Jsem rád, že držíš palce svému národnímu týmu, ale já stejně věřím čechům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Ja to dlouho nesledoval, todle je ted normalni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Ja vim, ze od TV se ro lehce rika, ale ti kluci na to proste nemaji. Technika, zpracování, prihravky, hlavickove souboje, presnost, proste o několik urovni niz nez Chorvati, a vseobecne proste to neni ME úroveň. Mozna nervozita, nevim. Navic kde je ten Vrbuv fotbal s Plzni, kde i proti vyrazne silnějším souperum umeli útočit a držet rovnocennou partii...Tihle kluci proste na postup nemaji, sorry. Tim nerikam, ze jim to nepreju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 No, trapi se, ale to jsem cekal. Snad tam se stestim neco fouknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tak to jsme nechteli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Volajaké je to slabé z vašej strany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pegs Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Moc bych jim přál, aby to otočili, ale bojím se, že tohle bude nad jejich síly. S touto hrou, budou mít problém porazit kohokoliv Rád bych se ale pletl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se