solidus Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Dobrý den kolegové, hodinky mě pořád baví, ale člověk má i jiné koníčky a finanční situace momentálně nenahrává tomu, že bych se posunul o level výše. Fortisy B42 OC jsou super, hrozně mě bavily, ale je čas na změnu. Nic v podobné cenové hladině se na výměnu nějak neobjevuje a pokud je přímo prodám a budu čekat, asi to nacpu do jiného koníčku a budu bez hodinek Líbí se mi Seiko Sumo, což vnímám jako krok o level níž, byť kvalitativně to tak asi nebude Mám s tím ale jeden racionální problém. B42 nové stojí cca 35tis, ale člověk je tu prodá/koupí kolem 22tis řekněme. Nová Suma stojí cca 12tis a "jetá" se tu prodávají za 10tis. Chci tím říct, že člověk se sesune z hladiny 30-40tis do hladiny 10tis s doplatkem, který ten sesuv zohlenuje tak polovičně. Hroznej "provar" Vlastně ani nevím, co chci slyšet nebo poradit. Tohle se mi teď odehrává v hlavě. Pro někoho to ani nestojí za zamyšlení, pro mě rozhodně jo. Dík za názory. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem solidus
wizard-ov Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Tak si zkus koupit, nebo objednat na ty Fortisy řemen, nebo NATO, nebo cokoliv... třeba tě zase začnou bavit. Prodat je můžeš vždycky.
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Mam je taky,ale zatim me bavej. Zkus orandz gumu.
ggrand Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Do takového kšeftu bych nešel. Na sumech je cena prostě znát...třeba spona.
brumko Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Zo všetkých hodiniek, ktoré som predal mi najviac chýbajú Sumá. Kúpil by som ich znova ale SKX007 na jubileé mi nedali spať a sú už na ceste.
wizard-ov Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Si kup MM a pak ti zase budou chybět spring drajvy...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Fortis je z mýho dlouhodobýho pozorování mrtvej ..... kromě helovýnskejch barviček a vymejšlení cunda sem cunda tam nic novýho už 8 let není .... jejich budík a gmt + budík je asi nezachrání.... hlavně to sou nadstavby valdžuka, takže taky jakoby nic moc klidně bych to za suma směnil a tetelil se blahem Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem YPO
brumko Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Si kup MM a pak ti zase budou chybět spring drajvy... Upgrade nie je vždy zárukou spokojnosti.
tano Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Tady je kazda rada tezka, napad s ozivenim se nejevi zas tak spatny. Jen se obavam, ze ta lecba az tak na dlouho nepomuze. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem tano
Americkej Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Tahle změna mi tedy nesedí, Suma se mi zdají takový mezistupeň mezi SKX a MM. Umím si představit jít z B42 k Sinnům, Damasku, apod... (teď mě trápí 756 v inzerci - být to 757 s lunetou, už je mám na ruce). Po Fortisu k Seiku asi jen MM a výš. Pokud dočasně finance stagnují, tak tě ušetřená desítka stejně nezachrání.
Kostra Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Kup si nějaké levné hodinky do páru, třeba SKX na jubilee, Fortisky hoď na chvíli do krabice a uvidíš, jak budeš za chvíli šťastný, až je znovu vytáhneš, že je máš. A když ne, tak je pak můžeš s klidným svědomím prodat a být si jistý, že ti fakt nebudou chybět. Toť můj pohled. Za suma bych je asi neměnil, jak jsi psal, doplatek nebude nic moc a za chvíli ho utopíš jinde a případný budoucí posun o level výš bude zase o krok dál.
calv Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Teď máš dvoje černé suma v inzerci. Jedny vem a uvidíš jak se ti budou líbit. V nehorším je pošleš dál. Nebo ti sednou a naopak prodáš/směníš fortisy. Já jsem vzal suma jen na zkoušku a výsledek je, že už je rok a čtvrt nosím jako pracovní, nešetřím je vůbec, prodávat se mi je nechce, protože v té ceně nemůžu najít nic lepšího co by plnilo tento účel použití a točím všechny dražší "definitivní" hodinky...
Mechac Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Uz jsem mel dvoje jine hodinky misto B42 Marinemasteru, vzdycky jsem byl prilis liny na to tvorit Fortisum inzerat...no a za par dnu/tydnu jsem je mel zase na ruce, stastny, ze jsem je neprodal. Nedavno jsem jim znovu nadelil origo remen, ktery jsem pred casem take "omylem" prodal, prezul jsem auto, tak i hodinky at jsou ready na zimu :-) Chci jen rict, ze ty hodinky me vylozene bavi uz pres rok, a vymena za Suma by pro me byla nepochopitelna, ackoliv o jejich kvalite nepochybuji.
Mechac Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) double post... Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem Mechac
Zdeněk H. Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Já bych se hlavně rozhodoval podle toho, jestli jsi chtěl být v mládí kosmonautem nebo potápěčem
wizard-ov Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Upgrade nie je vždy zárukou spokojnosti. V tomhle případě jo (Sumo - MM) alespoň u mne. A to jsem ty Suma měl na Isofrane, čímž jsem eliminoval tu sponu, která se tak nelíbí Ggrandovi. @Solidus: nebo si kup za pár kaček nějaké Seika pětky a ty Fortisky si nech.
tombas Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Nebo pěkné Orienty M-Force, taky udělají dobrou službu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Vymenit Fortis za Sumo muze jen idiot.
tano Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Vymenit Fortis za Sumo muze jen idiot.Proc tak expresivne? (
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se