Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 IWC ? BIG PILOT's Watch Edition ?Le Petit Prince? zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/11/iwc-big-pilots-watch-edition-le-petit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Pekne, vkusne, super cifernik, IWC umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Jak by rekl klasik: boha jeho, skoda ich nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Mě u těchdle jinak nádherných hodinek vadí průměr 46mm...nemůžu si pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Naprostá dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Mě u těchdle jinak nádherných hodinek vadí průměr 46mm...nemůžu si pomoct Jj, "Le Petit" jak když vyšije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Ja se asi budu rouhat......ale je to moc navoneny a nacancany. Nevim. Prvni BP jsou nepřekonatelný, krásný a respektuji nejaky odkaz. Tyhle modrý jsou asi fajn pro fotbalisty v bílých kosilich s bilejma spicatejma botama a s kabelkou LV pres prsa, ale podle me hodne daleko od klasických BP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Škoda, že neumím fotbal. Moc se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 To uchytenie rotora je moc moc pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Škoda, že neumím fotbal. Moc se mi libiAle stylem jsi od nich k nerozeznani, takze by ti seděly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Románek je kopačka jak vyšitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Hodinky úžasné. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Tak iste, uz to niesu tie pilotkove pilotky, ale je to krasny ulet, tiez sa hlasim k obdivovatelom. dokonca by mohli zakomponovat do rezervy planetku a princa a kludne aj velke sklo zo spodu... ked uz tak uz... edit: jo, a ten datum nechapem, to je taky problem spravit adekvatne okno/datovy veniec?? odporucam skolenie u Zenithu :/ Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 U Zenithu by si ale měli pohlídat, jak jim nuluje chronograf! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 U Zenithu by si ale měli pohlídat, jak jim nuluje chronograf! Nuluje třeba dobře, to z tohoto obrázku není poznat, protože na něm není vynulovaný (viz sčítače). Podle mě by se spíš měli zamyslet nad tím, jak bude uživatel odečítat minutový sčítač mezi 30. a 45. minutou. V tomhle vlákně je to však zcela off-topic, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 sou super .... živý fotky: http://www.iwc.com/forum/en/discussion/65509/?page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 PavelK: Nojo, na sčítače jsem vůbec nekoukal, jak mi centrální ručka tahala oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Toto je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Chápu, že puristicky vzato jakýkoliv odklon od černých BP je jen podbízivý směr k trendům a módě, ale když já můžu i ty BP s kalendářem, takže tohle taky beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Tak já půjdu proti proudu. Osobně bych zmenšil font na číslicích, nesedí mi tyhle "giganti" a zmenšil i tu obří korunku. Barva cifru je magická, taky bych jednou nějaká IWC v modré chtěl. Pokud nejaka limitovana edice, tak jejich Laureus edice Ingenieur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se