wizard-ov Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Luminox byl spíše úkrok od Rangemanů. Chtěl jsem nějaké hodinky na střelnici. Omegy jsou v jiném proudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Luminox byl spíše úkrok od Rangemanů. Chtěl jsem nějaké hodinky na střelnici... ... na střelnici jedině Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Ha ha ha, to jsem ještě neviděl - ladit hodinky a náboje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Luminoxy 3067 dorazily, Sphinxx měl naprostou pravdu, tohle néééé tohleto... Bez tritia za 500,- beru. Pouzdro plast, luneta plast, všude plast (údajně vytvrzený karbonem) guma vyřezaná z radiálky OR36. Pozitiva - tritium (svítí hezky, ale musí být fakt tma), dobrý odečet času, dobrý chod lunety, zajímavá barva. Negativa - cena, cena, celkový laciný vzhled, velká skákací vteřinofka, na kterou jsem už u kvarcu odvykl (uznávám, že to je hlavně můj problém). Zlaté Rangemany a ještě vyjdou levněji. Chápu, že si v shopu na letadlové lodi mariňáci koupí, ale tam to je za 50 babek... Tak to čumím, že to niekto aj v týchto farbách kúpi . Mám obdobný model, ale v s bielou potlačou, kúpené za cca 100 EUR nové. To je cena, ktorú by mali stáť. Inak to nie sú zlé hodinky na drsné zaobchádzanie. Tie moje už všeličo prežili a stále sú v pohode, polykarbonát nejaví nejaké známky poškodenia, farba sa neolupuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 (upraveno) Znáš to, málokdo si koupí žluté Rangemany, nebo bílé Brajte 48mm...v některých věcech jsem asi trochu kolotočář EDIT: jo máš recht, 100 ojro je asi tak hraniční cena, kterou bych za ně znovu dal. Upraveno 26. února 2015 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Už zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Někdy je to složité...chronobundus asi dosahuje výšin. Tyhle jsem koupil speciálně kvůli Zekonovi, který je tajným obdivovatelem Breitlingů s non-inhauzem a má doma všude vylepené fotky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Ty jsou krásný Gratuluju a užívej si je... Zekon Tě určitě bude lámat, tak né že je prodáš :-) Přimluvil bych se za víc fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Davam jim u tebe cas do stredy, ale bojim se, zda nejsem prilisny optimista...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Pěkná práce ... s tím už můžeš i k moři , tak ať Ti dlouho slouží, SO44 mají u "B" své nazastupitelné místo. Ty PO pětačtyřicítky jsou mi fakt malý a jsem rád, že mi to Tvé bystré oko potvrdilo. Nevím co už nad PO, snad Railmaster XXL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Davam jim u tebe cas do stredy, ale bojim se, zda nejsem prilisny optimista...:-)Slíbil, že se začně léčit právě SO44 , tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Zkusím to - teď mám nějaké schraňovací období nebo co....Zkusím být už hodný no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Peťo, Zekon by mohl udělat nějaký fajnový fotky :lol2: . Upraveno 2. března 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Hezky pěkně, velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Hezký jsou... Ale dávám bolševikovi tejden... maximálně dva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Díky kluci - Vaše důvěra v mou integritu vůle mne dojala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Někdy je to složité...chronobundus asi dosahuje výšin. Tyhle jsem koupil speciálně kvůli Zekonovi, který je tajným obdivovatelem Breitlingů s non-inhauzem a má doma všude vylepené fotky .Pane bože, to snad né, ale co, jsi ten správny pacient. Obdiv?, to se ti povedlo, můj názor znáš, ale na tvoji tlapu sednou. Nenech se ale odradit tím jak se nekteří pleskaj po čele, já ti fandím, tobě bych dokonce zakázal "definitivní" výběr. Upraveno 2. března 2015 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Dobře jsi vybral, povedené Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 tolik hodinek jsem si mohl vyzkoušet a pořád mi to utíká no nic budu doufat zase v tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Nenech se ale odradit tím jak se nekteří pleskaj po čeleTo je v pohodě, to někdy dělám i já sám nad sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se