pp Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Já si myslím, že téměř jakákoli komplikace zvyšuje zajímavost hodinek. Chronograph proč ne, pokud to potěší majitele.....
ramon Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Já si myslím, že téměř jakákoli komplikace zvyšuje zajímavost hodinek. Chronograph proč ne, pokud to potěší majitele..... Myslím že chronograf byl zajímavý když se vyskytoval zřídka, a ne když ho teď mají pomalu všichni a je na kdejakých kvartzkách za pár šupů. Spíš se mi to jeví jako tuctová záležitost a mne osobně odrazuje, hlavně ty typy se třema budíky Připomíná mi to dobu kdy byly hodinky tím zajímavější, kolik hrály melodií a kolik měly budíků, stopek a odpočitávání pozpátku. Lahůdka byla, když se pak nechtěně různé funkce zapínaly a vypínaly Nemám rád věci se zbytečnýma funkcema všeobecně, nežli těší spíš mi kazí radost. Ale je to můj osobní názor, tímto se omlouvám všem vyznavačům chronografu
pilot Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 BTW: TAG Heuer Classics Monaco Chronograph - Steve McQueen - proste krasa není to náhodou z filmu Le Mans? = klasika mého mladšího věku.....(nádherný film, nemáte ho někdo na DVD???)
N4M Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 BTW: TAG Heuer Classics Monaco Chronograph - Steve McQueen - proste krasa není to náhodou z filmu Le Mans? = klasika mého mladšího věku.....(nádherný film, nemáte ho někdo na DVD???) Právě jsem si jeden objedna u otce. Prej má ve Stockholmu dobrej obchod s DVD, tak snad přiveze
steel Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 BTW: TAG Heuer Classics Monaco Chronograph - Steve McQueen - proste krasa není to náhodou z filmu Le Mans? = klasika mého mladšího věku.....(nádherný film, nemáte ho někdo na DVD???) mam ho na dvd
Conrad Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Mám rád chronograf ze stejného důvodu jako si jeden můj kamarád nyní koupil Omegy seamastery s kterými může tuším že do 300 metrové hloubky což je hodnota která poněkud převyšuje během roku hloubku jeho vany a o dovolené na jadranu hloubku do které se jen na hubu se šnorchlem dostane.Ale co kdyby jednou.....
Jura L Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 No jako ještě větší ptákovinu vidím tachymetrickou stupnici, protože v době, kdy fakt každý auto, motorka či letadlo má tachoš a na kolo si ho můžu koupit za dvě sta je fakt úplně zbytečná.
sauce Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 tyhle tagy jsou kultovní, ty můžu, ale třeba svoje seamaster bych s chronographem nerozdýchal, a to jsem byl při výběru rozvážný a oprostěn od předsudků A já už mám modré seamastery s chronografem na cestě... Vy mi teda dáváte...
lolohh Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 A já už mám modré seamastery s chronografem na cestě... Vy mi teda dáváte... Nenech se rozhodit, máš objednaný krásný (!!!) hodinky, terý skoro nikdo nemá.
sauce Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 No mě osobně se opravdu moc líbí, a to je to hlavní
Jura L Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Sauce : Ty modré seamastery jsou nádherné, nenech se znervóznit !
frista Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 NA CO CHRONOGRAF? JE TO JAKO SE SVYCARSKYM ARMADNIM NOZEM.SPOUSTA FUNKCI, NA KTERE EXISTUJI JINA UDELATKA, ALE KAZDEJ CHLAP BY HO PROSTE MEL MIT!
alt Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Osobne chronograf take temer nikdy na nic nepouziju...
Conrad Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 (upraveno) tyhle tagy jsou kultovní, ty můžu, ale třeba svoje seamaster bych s chronographem nerozdýchal, a to jsem byl při výběru rozvážný a oprostěn od předsudků Tak tohle je pro mne nepochopitelné- moci hodinky jen proto že je měl ve filmu na ruce Steve Mc Queen a kterým proto jakýsi marketingový chlapec šikovně vrazí přívlastek kultovní a tím zvýší prodej a přitom nerozdejchat krásné seamastery s chronografem. Tím neříkám, že Monaka nejsou pěkné i když některé barevné varianty jsou pro mne až trošičku pouťové. Upraveno 29. června 2007 uživatelem Conrad
Ondraj Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Chronograph mi přijde stejně zbytečná věc jako samotné mechanické hodinky vůbec a všechny věci a hračky co k tomu patří. Takže stále nevím, proč na naprosto nepraktických hodinkách kterými dnes mechanické jsou, řešíte, jestli mají mít chrono nebo ne.
frista Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 (upraveno) Tak tohle je pro mne nepochopitelné- moci hodinky jen proto že je měl ve filmu na ruce Steve Mc Queen a kterým proto jakýsi marketingový chlapec šikovně vrazí přívlastek kultovní a tím zvýší prodej a přitom nerozdejchat krásné seamastery s chronografem. Tím neříkám, že Monaka nejsou pěkné i když některé barevné varianty jsou pro mne až trošičku pouťové. Marketing je prece u tech hodinek to hlavni. Copak by nekdo zakladal fora kvuli vyrobe toaletniho papiru? Ne, ten potrebujeme vsichni Hodinky nejsou predmet potreby,ale touhy - a tam uz je to jen o marketingu - resp. o prodeji destove vody Takze Steve McQeen je na tom relativne slusne - ten opravdu neni marketingem vyhonena bublina, ale kult (film Le Mans taky) a kde by byly Omegy bez 007? Panerai bez Stalonneho? Film a hodinky jdou ruku v ruce a agenti to dobre vi. Monaca jsou proste hezky hodiny,ale trosku polechtat dlane nas silencu musi i tou masazi, at se nam to libi nebo ne. Upraveno 29. června 2007 uživatelem frista
cali Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 ak chronograf tak len pre to ze je to pekny kus hodinarskej prace a strojky s chronografom su zlozitejsie..... na pekny chronograf ma zmysel davat priehladne dynko inak prakticke vyuzitie to samozrejme nema, ja som si z recesie jeden kupil len quartzovy aby som zistil ze co to moze byt dobre a rozsudok je ze na nic na bezne odcitanie casu varenia cestovin ci cakania na zastavke s prehladom staci luneta a vo chvili ked ide o sekundy ci dokonca o stotiny(beh, ine sporty) tak by som isiel jednoznacne do digosiek na chronografe nez spocitam vsetky rucky a odcitam ubehnuty cas tak mozem pomali zacat znovu lebo je uz o par sekund viac
Stoner Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Stopky jsou spíš jen hezký doplněk, líbí se mi že není ciferník prázdý a teď vážne, stopky používám tak jak píše Leclerc, stopuju jak dlouho dělat vajíčka na tvrdo, jak dlouho čekám na manželku... a někdy taky jak dlouho někam jedu. Jsou teda hodinky kde se mi nelíbí (již zmiňované Seamaster) ale na Breitlingy nebo TagHeuer prostě patří
Paullus Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 ....... stopuju jak dlouho dělat vajíčka na tvrdo, jak dlouho čekám na manželku... A neměly by ty chronografy nosit spíš naše manželky?
Děda Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Tak já jsem chronograf chtěl a ještě jsem to udal jako daňově uznaný náklad, přesně měřím čas u zákazníka, když jsem placen za čas. Hodinky jsem si sám zkalibroval, vystavil protokol a je to. Tedy oni klienti jsou někdy hnusní lakomci a platbu za hodinu chtějí udělat za minuty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se