Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějaké nové informace?

Pořád v tom nemám jasno, pootočit o hodinu zpět nebo ne?

U hodinek bez data je to jasné a není tam žádný problém, ale co hodinky s datem, přetočit věnec o celý měsíc dopředu?

Napadlo mě ještě jedno řešení, nechat je zastavit a pak je znovu rozběhnout a správně seřídit směrem dopředu a do té doby nosit hodinky bez data.

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nějaké nové informace? Pořád v tom nemám jasno, pootočit o hodinu zpět nebo ne? U hodinek bez data je to jasné a není tam žádný problém, ale co hodinky s datem, přetočit věnec o celý měsíc dopředu? Napadlo mě ještě jedno řešení, nechat je zastavit a pak je znovu rozběhnout a správně seřídit směrem dopředu a do té doby nosit hodinky bez data.

Nemuze. Vliv muze mit nastavovani casu (jedno jakym smerem) v dobe preklapeni data, to se nedoporucuje. 

Odesláno

Není tu žádnou novinkou, že pro nastavení času u hodinek s datem je hlavně důležité, kdy k přeřizování dochází. Pokud to není kolem půlnoci, posun o hodinu nazpět hodinkám neublíží.

Odesláno

A tak já ti budu věřit, pane moderátore, a šoupnu to nazpět  :)

A taky dost záleží co máš za hodinky, třeba u Omegy Seamaster GMT je to všechno zase jinak a úplně jedno v kolik si z nimi začneš hrát, můžeš klidně o půlnoci :-)

Odesláno

Šoupl jsem 7750 normálně o hoďku zpět. Hnedka v devět ráno, jak jsem rozlepil oči. A tiká si dál, jako by nic. Až teď koukám, že z takový blbosti jde udělat aféra.

Odesláno

Koukám, že rok se sešel s rokem a já mám zrovna kvůli náročnějším aktivitám dva týdny na ruce digi, který se mi seřídily samy :D Tak snad zase za rok... Ale abych nebyl mimo, tak kromě půlnoci, kdy by se překlápěl datum, bych se posunu o hodinu dozadu nebál.

• Po letech...
Odesláno

Veru asi hej, lebo ten môj problém je asi naozaj v hodinkách. Takže beriem späť čo som písal vyššie. Tie moje ručičky nie sú v poriadku ani pri pretáčaní dopredu (to si samozrejme človek hneď nevšimne).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...