Mikefux Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Mi se to libi, protoze se mi libi originaly Jak to tak vypada, tak to bude klasicky Steinhart. Tzn hlavni poznavaci znaky jako u Rolexu, aby to pritahlo zakazniky, ale v detailu uplne jine. Kdyz clovek vidi to pouzdro, tvar, velikost, tak to budou v realu uplne jine hodinky. Stejne jako kdyz vezmete do ruky ocean one a suby. Na fotkach si jsou podobne, ale pocit v realu je z kazdych uplne jiny.Tyhle chrona bych ale klidne ponosil. Jen mam strach, ze pro me budou velke.Teď se přesně vystihlo to, o co jsem se tu snažil. Akorát se ti to povedlo o dost elegantnějším způsobem. Takže díky, že to konečně někdo řekl. Upraveno 5. října 2016 uživatelem Mikefux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Líbí se mi, to větší než malé množství inspirace mi vůbec nevadí...ale ta jejich váha (218 g)...jsou ještě o 28 g těžší (bez tahu) než Ocean GMT 1, které jsem měl. A pustil je právě kvůli váze. S tahem budou mít skoro půl kila Upraveno 5. října 2016 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Nějak nevím, co si o tom mám myslet...nebo vlastně asi vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Teď se přesně vystihlo to, o co jsem se tu snažil. Akorát se ti to povedlo o dost elegantnějším způsobem. Takže díky, že to konečně někdo řekl.Mne bylo jasne kam jsi smeroval a souhlasim, proto jsem moc nechapal vsechny ty reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Mam Steinhart rad ale proc porad Rolex. A takova to mohla byt dobra a kvalitni znacka. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Tim jsem jen chtel rict, ze nebudu nosit neco co vypada jako Rolex a neni to Rolex. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Ocean One Legacy - Gnomon LE http://www.gnomonwatches.com/watches/steinhart-watches/ocean-one-legacy-limited Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Mne se tahle ( a nejen tahle ) vintage serie libi, jen nedokazu prekousnou chybejici datumovku, takze zatim mam smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Jsme na tom stejně, ale je pravda, že ještě víc mě berou Vintage Red a ty ji mají, ale po nákupu keramickejch GMTéček vůbec nevim co dál. Splňujou všechno co chci, design, technika, materiály, zpracování, přesnost i cena. Dřív jsem viděl nějaký Orisky nebo základní béčka s Etou, teď ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Mně tam trošku nepasuje ta korunka. Určitě se s ní dobře manipuluje.Ale jestli není šroubovací, mohla by se sama vytáhnout např. při vyndavání ruky z kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 A me tam nesedi ta hodinova rucicka + absence datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Mně tam trošku nepasuje ta korunka. Určitě se s ní dobře manipuluje.Ale jestli není šroubovací, mohla by se sama vytáhnout např. při vyndavání ruky z kapsy. Píšeš o těch vintážkách? Šroubovací je, ale jede bez ochrany, tak bacha na ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Já jsem vintage red měl a něco mi tam neštymovalo. Asi ta červená :-). Mam ovm maxi a tohle mám taky objednáno. Tenhle styl mi teď celkem sedí. Plus ovm co mám dělá +1s denně, což je nejpřesnější, co jsem zatim měl a dost si to cením. Uvidíme, co nový kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Daemon: Aha, tak vytažení nehrozí. Bez ochrany je halt třeba dávat si větší pozor Upraveno 18. října 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Ocean One Legacy - Gnomon LETak to je hodně povedený kousek. Kdysi jsem měl klasické OV1 Vintage a rad na ne vzpomínám. A tento model je mych očích ještě o neco vylepšuje. Za mne palce nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Nemá to Mercedes ručky a to s povděkem kvituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Hodinky dnes dorazily. Musím říct.. tedy klobouk dolů, tohle se vážně podařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Hodinky dnes dorazily. Musím říct.. tedy klobouk dolů, tohle se vážně podařilo. Hoď sem nejake fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Taky by mě to docela zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Jedna noční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se