kaliw124 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 TI - super super. tohle uz neni inspirovane nicim konkretnim, ne? nebo, ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Celkem škoda toho neplastického ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Taky jsem je včera objevil a hrozně se mně líbí, hlavně kvůli použití Soprodu a na tak krásný strojek průhled musí být potápky nepotápky :-), modrá to krásně oživuje, ručky parádní, datumovka na 6 je taky OK, pěkně to dělá ciferník symetrickým. Jen ten tvar pouzdra s rovnýma nožkama je škoda, že neudělali nějaký upgrade...taky jsem si všiml, že luneta a korunka jsou asi ocelové, dýnko určitě, to je psané ve specifikaci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Za mě super, krásná nová varianta. Jsem docela zvědavý, jaký bude pocitový váhový rozdíl oproti klasické oceli.Mít to pouzdro 40 mm neváhám ani sekundu, ale i tak mi asi budou docela ležet v hlavě. Modrá je dobrá, super strojovna, titan, 500 metrů, a klasicky lidová cenovka ...Prostě špica. Edit, málem bych zapomněl na ta frézovaná čísla v lunetě, a lumi, to je dle mého taky hezký krok kupředu. Upraveno 11. září 2015 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Za mne moc povedené hodinky. Kostra to hezky shrnul. Už se těším až je uvidím na živo. Netušíte, kdy je budou mít v Chronoshopu? (ptám se jen proto, pokud to již někdo nezjišťoval - případně se zeptat sám zvládnu ;-) ) To, zase budu muset redukovat svojí kolekci, safra.... Rychle si kupte někdo ty Schaumburgy a Seika, co mám v prodejní sekci, ať můžu provést další akvizici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ChronoShop je zatím v nabídce nemá, a to ani mezi připravovanými modely. Je však možné je objednat přímo u výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ChronoShop je zatím v nabídce nemá, a to ani mezi připravovanými modely. Je však možné je objednat přímo u výrobce.Nevis, jestli je budou mit vyhledove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Tipuju, že určitě ano. Mají v nabídce i modrou variantu, takže není důvod, aby tuhle parádu vynechali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Za mne palec nahoru, uz jenom za to, ze to neni zase dalsi kopie Submarineru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Sice to není kopie Submarineru, ale je to hodně inspirováno Pelagostitan, 42mm500 mmodrá lumi, plně podsvícená luneta s 2D "perlou"výrazné ručky s černým středemNaštěstí neopráskli snowflake ručku a hranaté indexy, takže to není tak silná "inspirace" jako Ocean One a Sub...Nicméně ta datumovka na 6 vypadá skvěle a celkově jsou to parádní hodinky, za mě určitě nejhezčí potápky od Steinu. Nemít už roky Ocean One, jdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Nemít už roky Ocean One, jdu do nich.Pche! Hodinek není nikdy dost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Přesněééé. Mít hodinky už roky ještě není důvod nepořídit jim brášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Az je u nekoho uvidim nazivo,tak to taky zvazim- prehodnotil jsem svuj puvodni nazor a zacinaj me zajimat. Ach jo :-))(,dalsi v rade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Jaké jsou hlavní rozdíly popřípadě výhody/ nevýhody toho soprodu proti klasické etě v O1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Já si zase myslím, že Pelagosy tam moc nejsou (kromě titanu). Mají úplně jiný tvar pouzdra, zcela jiný cifr, ručičky, indexy... spíše to tíhne k Sea-Dwellerům. Kdyby byly v oceli, tak bych asi do nich šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Co máte kucí proti tomu titanu? Vadí, že na tom bude víc známek nošení nebo by vám chyběla váha na ruce?? Případně jsou nějaké jiné důvody mluvící proti tomuto materiálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) vitvarak: Že tys Pelagos nikdy neviděl ani fotce ? Jinak bys totiž takovou chujovinu napsat nemohl. Upraveno 13. září 2015 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 @Kostra: Osobně škrábance na titanu neřeším, štve mne spíše to (a tady přiznávám svou kolotočářskou náturu) že se nelesknou. Titan je prostě šedá myš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Titan je stejně nejhezčí tmavě šedý a s kůží, která k němu sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 @Kostra: Osobně škrábance na titanu neřeším, štve mne spíše to (a tady přiznávám svou kolotočářskou náturu) že se nelesknou. Titan je prostě šedá myš. To se mi právě na titanu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se