Bells Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak tu mám užší výběr čtyřech hodinek, každé se mi něčím líbí, ale vyhrát můžou pouze jedny. Sám se pořád nějak nemůžu na 100% pro jedny rozhodnout a proto se obracím na vás s pomocí výběru. Rád bych, aby jste mi napsali, které z nich jsou nejlepší volbou a hlavně také proč? Proč zrovna ty jedny oproti ostatním. Předem děkuju za názory a doufám, že mi to konečně pomůže v rozhodnutí se. A teď hodinky o které jde: Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hamilton Pioneer Auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hamilton Pilot Auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A jako poslední Junkers 6110 Spitzbergen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rommir Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Steinhart, nezabijí je datum jako Hamiltony,a ty Junkers ty nee.A navíc ruční nátah a ten tikot...
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Z téhle čtveřice hodinek se mi nejvíc líbí Hamilton Pioneer Auto. Na těch druhých Hamiltonech se mi nelíbí datum. Naživo jsou to ale pěkné hodinky. Štajny jsou klasika, která neurazí, ale zároveň nenadchne. Připadá mi, že se rychle omrzí. Ty Pioneer jsou zajímavější. Junkers neznám vůbec. Tohle chrono rozložení mi připomíná smajlíka .
Frostie Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Taktez Hamilton Pilot auto. Maji vse, co je ke kazdodennimu zivotu na prvni pohled potreba a na nic si nehraji.
paolous Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Sam mam ty Steiny, ale z techto Hamilton pilot auto!
Americkej Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Taky bych sáhnul po po těch Pionýrech. Škoda, že Junkers musí zaneřádit celej cifr logem, pak by chtěly trochu zmenšit subcifry, aby nelezly do index číslic. Jenomže na kdyby se nehraje, takhle je neberu.
cooper2005 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Je to automatika versus ruční nátah.Z automatů bych si vybral Hamilton Pioneer Auto, a) neboť mají krásný retro vzhled datumovka mě osobně nevadí, protože "3" neořezává.Z ručního nátahu bych si vybral Junkers, protože a) mám rád ruské strojky pohled na cal. 3133 je prostě hezčí či minimálně zajímavější než na Unitas než c) nebude je mít tady na foru každý druhý jako Steinharty, které jsou pro mě sice hezké a vůbec nic proti nim, ale jsou prostě profláklé a to mi jednoduše vadíTedy pro mě osobně by to byla volba mezi Hamilton Pioneer Auto a Junkers 6110 Spitzbergen. Takže bych se prvotně rozhodl podle toho, zda mě láká více ruční nátah a nebo automat.Ovšem píši jen jak bych se rozhodoval z této čtveřice já....
Kostra Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Z toho, co jsi tu nadhodil, bych šel do těch no logo Stowa v inzerci;-) Steiny jsou super, ale ten pohled na mezery mezi strojkem a skly mě osobně hodně sr.l. to vysoké pouzdro tu nemá žádné opodstatneni. Mít nižší pouzdro, je to jasná volba. Jedny H zabíjí datum, které je jako pěst na oko, druhé jsou, jak to říct diplomaticky, zvláštní. Junkersky jsou super, ale vždycky mě od nich odradí to jejich šílené logo, nebýt jeho, je to jasný favorit. Pohled na strojek u nich bude pošušňání.
Bells Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Pěkně se to zatím rozjelo, ono to není jen boj ruční nátah proti automatu ačkoli to tak na první pohled vypadá Každé z těchto hodinek jsem měl jako favority v jinou dobu, vše to začalo Hamiltonama Pilot, které jsem v jednu chvíli opravdu moc chtěl, poté přišel čas, kdy jsem si říkal, že bych šel spíš do klasičtějších pilotek a to Steinhartů, modřené ručky jsou skvělé a jako bonus průhled na strojek, který se mě osobně moc líbí, decentně zdobený, žádná přeplácanost. Poté jsem úplnou náhodou narazil na Junkersy, které za podobnou cenu mají i chrono, což je ihned udělalo hodně atraktivním kandidátem, ale mají také své mouchy, hlavně to logo...ze začátku mi nevadilo, ale jak na ně koukám déle, tak už mi to vadit začíná a další mínus je velikost, která je pouhých 42 a to mi u pilotek přijde málo. Jako poslední se mi začali líbit Hamilton Pioneer, zde na foru jich pár je, takže na očích je mám neustále, ze začátku se mi moc nezamlouvali, ale postupem času se to začalo měnit a teď už jsou ve výběru také. Bohužel jsem v tomto fakt nerozhodný, všem kteří zatím napsali moc děkuju a doufám, že se ještě přidají další, přece jen čím víc argumentů, tím líp a já nějaké argumenty vážně potřebuju, protože sám si nedokážu ani jedny vysloveně postavit nad ty ostatní.
sashator Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Sám jsem měl Hamilton Piloty a z tvého výběru bych bral právě je, jsou to až na velikost fajn hodinky, ty broušený indexy a antracitovej cifr jsou super. Ale ta velikost je opravdu pro pořádnou pazouru, ani nechápu jak jsem je mohl nosit.
bandicoot Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Co takhle manuální Archimede XLH?Oproti Steinhartu lepší zpracování, ta dvoudílnost pouzdro/luneta je překvapivě fakt znát, subcifr zapuštěný, takže žádná jen potištěná placka, pouzdro znatelně plošší, což jim přidává punc propracovanosti... podle mě víc muziky.A ta sekundovka je taky líp umístěná... U těch Hamiltonů Pilot by mě vadily částečně skeletové ručky (a asi i kombinace Hamilton + B-Uhr vzor), u Pioneerů vintážnost, Junkersy jsou fajn, ale trochu mi vadí kombinace německých hodinek a ruského strojku. edit: nejde mi vložit odkaz, na chronoshopu mají ty Archimedy pěkně nafocené Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem bandicoot
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Co takhle manuální Archimede XLH?Oproti Steinhartu lepší zpracování, ta dvoudílnost pouzdro/luneta je překvapivě fakt znát, subcifr zapuštěný, takže žádná jen potištěná placka, pouzdro znatelně plošší, což jim přidává punc propracovanosti... podle mě víc muziky.A ta sekundovka je taky líp umístěná... U těch Hamiltonů Pilot by mě vadily ručky, u Pioneerů vintážnost, Junkersy jsou fajn, ale trochu mi vadí kombinace německých hodinek a ruského strojku.Proč? Dyť je to sympatická dvojice:-)
marecenator Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Tie Hmilton Pilot Auto su 42mm? Mal som asi podobny model, este tam bol napis antimagnetic a boli to fajn hodinky, pohodlne nositelne. Z tvojho vyberu by som isiel do tychto aj ked ten datum tam skutocne bije do ociBlbost, mal som khaki pioneer Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem marecenator
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Asi pujdu proti proudu,jsem zastancem chrona,takze junkers. Pokud bych vybiral bez chrona,tak hamilton pilot auto.
Bells Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Co takhle manuální Archimede XLH?Oproti Steinhartu lepší zpracování, ta dvoudílnost pouzdro/luneta je překvapivě fakt znát, subcifr zapuštěný, takže žádná jen potištěná placka, pouzdro znatelně plošší, což jim přidává punc propracovanosti... podle mě víc muziky.A ta sekundovka je taky líp umístěná... U těch Hamiltonů Pilot by mě vadily částečně skeletové ručky (a asi i kombinace Hamilton + B-Uhr vzor), u Pioneerů vintážnost, Junkersy jsou fajn, ale trochu mi vadí kombinace německých hodinek a ruského strojku. edit: nejde mi vložit odkaz, na chronoshopu mají ty Archimedy pěkně nafocené Vím naprosto přesně které myslíš, po pravdě jsem je měl původně ve výběru také, jediné co mi na nich vadilo byl strojek, který je v tomto případě úplně obyčejný, nijak zdobený, takže průhled je skoro až zbytečný, takže když je srovnal se Steinhartama, tak nakonec o dost levnější Steiny vyhráli, přece jen když už tam ten průhled je, tak bych se na něj chtěl podívat s radostí, což by u Archimedů nebylo. Archimedy jsou super ve verzi XLH TOP, ty bych bral hned a bez váhání, ale tam už je zase jiná cena, takže to padlo.
Bells Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tie Hmilton Pilot Auto su 42mm? Mal som asi podobny model, este tam bol napis antimagnetic a boli to fajn hodinky, pohodlne nositelne. Z tvojho vyberu by som isiel do tychto aj ked ten datum tam skutocne bije do ociBlbost, mal som khaki pioneer Hamilton Pilot Auto jsou 46mm, dělají se i ve 42, ale to je Quartz.
Martyp Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Měl jsem Hamilton Pilot Auto, nedávno jsem je tu prodal a kdybych šel do pilotek, jdu do nich znovu!Jak píše Frostie, na každodenní nošení mají vše, co je třeba, a vodotěsnost je na pilotky 200m, což je myslím taky super a jak zmiňuje Sashator, broušený indexy umí vykouzlit na světle parádní podívanou..Jediné, co asi z toho klasického "pilot looku" postrádají, je velká korunka, což mi při objednávce trochu vadilo, resp. jsem toho litoval, ale časem jsem za to byl rád, byly díky malé korunce v pohodě nositelné..Ruku mám něco lehce přes 18cm a průměr 46mm je nositelnej, navíc hodinky nejsou vysoký, do rukávu u košile se vejdou v pohodě..Střídal jsem kůži, co mi šil Zrno a Nato..Resp. co jsem je dal na NATO, byly za poslední rok na kůži jen na pár dní....Snad se nebudeš zlobit za pár fotek, pro představu.. Ještě jen podotknu, že přesnost konkrétně u těch mých byla necelá -1s/den... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem Martyp
Chorche Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Šel bych do jedněch z Hamiltonů, jedno jakých...proč? Hamiltony mě nikdy nezklamaly, vždycky skvělý poměr cena/výkon a ještě dobře vypadají.Steiny jsou taky fajn, ale z Hamiltonů mám osobně tak nějak lepší pocit. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem Chorche
Bells Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Měl jsem Hamilton Pilot Auto, nedávno jsem je tu prodal a kdybych šel do pilotek, jdu do nich znovu!Jak píše Frostie, na každodenní nošení mají vše, co je třeba, a vodotěsnost je na pilotky 200m, což je myslím taky super a jak zmiňuje Sashator, broušený indexy umí vykouzlit na světle parádní podívanou..Jediné, co asi z toho klasického "pilot looku" postrádají, je velká korunka, což mi při objednávce trochu vadilo, resp. jsem toho litoval, ale časem jsem za to byl rád, byly díky malé korunce v pohodě nositelné..Ruku mám něco lehce přes 18cm a průměr 46mm je nositelnej, navíc hodinky nejsou vysoký, do rukávu u košile se vejdou v pohodě..Střídal jsem kůži, co mi šil Zrno a Nato..Resp. co jsem je dal na NATO, byly za poslední rok na kůži jen na pár dní....Snad se nebudeš zlobit za pár fotek, pro představu.. Ještě jen podotknu, že přesnost konkrétně u těch mých byla necelá -1s/den... Za fotky se rozhodně zlobit nebudu a nezlobím, ba naopak. Tvého inzerátu jsem si samozřejmě i všimnul a dokonce jsem ti chtěl i psát, ale za prvé nejsem ještě rozhodnutý a za druhé bych raději úplně nové
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se